Dodaj do ulubionych

Szukam chlopaka :)

• Gość: vujek Re: Szukam chlopaka :) IP: 156.17.30.* 10.03.05, 09:02
      żeby takie farmazony pisać nie wystarczy się zbakać! trzeba chyba na meskalinie jechać :))
    • Gość: chilon Re: Szukam chlopaka :) IP: *.t4.ds.pwr.wroc.pl 10.03.05, 15:02
      Ty weź się lecz.
      • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 17:25
        czy fakt, ze student jest z polibudy oznacza, ze jest tenze mlodzian zacofany w
        rozwoju? Odp: TAK
        • Gość: Marcin Re: Szukam chlopaka :) IP: *.e-wroc.com 10.03.05, 18:10
          A moze panno (jesli Ty to Ty) masz jakies wygorowane zyczenia typu
          bogaty,mlody, piekny ??
        • Gość: student Re: Szukam chlopaka :) IP: *.magma-net.pl 13.03.05, 13:27
          na ta poliboode to bys sie nawet nie dostala marna artystko, hehe!
          a jesli chodzi o rozwoj to lepiej pomysl o swoim, bo to co wypisujesz to nawet
          nie przystaje 5-latkowi :/
    • Gość: switch-off pozdrawiam IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 10.03.05, 18:23
      pozdrawiam wszystkich, którym nie wyszly teksty, i tych którzy jeszcz mogli by
      pomyslec dluzej zanim cosik napisza, a juz napewno tych którzy cos glupiego
      chcá wywalic... lepiej sie nie osmieszajcie. lepiej idzcie posypac chodniki
      solá...
      • Gość: móc... posiadac... hmmm.... IP: 5.5R* / *.abz0.ifb.net 10.03.05, 18:27
        hmmm.... chcialem pozsdrowic babcie.
        i h... w dupe proboszcza...
        • Gość: Magda Apel nieustajacy IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 19:01
          bardzo prosze wszelkiej masci balwanow o nie wpisywanie sie na moj watek.
          • marcin_misiewicz Re: Apel nieustajacy 10.03.05, 19:14
            A moze Ty pierwsza wyslesz zdjecie??
            • Gość: Magda Re: Apel nieustajacy IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 19:41
              chyba zartujesz
              • Gość: oszukany:( Re: Apel nieustajacy IP: *.18.akron.wroc.pl 10.03.05, 21:04
                Kochani prosze was nie piszcie na te forum ona was chce wszystkich wykorzystac.
                W dodatku jeszcze wyzywa mnie wypisujac ze studenci polibudy sa ulomni:( Prosze
                was! Ulzyjcie mi w cierpieniach. Chce aby to wszystko sie juz skonczylo. Nie
                pozwolmy jej oszukiwac nastepnych facetow:( Pokazmy, my faceci ze jestesmy
                twardzi i mozemy sie przeciwstawic tej kobiecie! Najlepszy sposob, to
                zaprzestanie umieszczania postow na jej forum. Zreszta sama o to prosila.
                Pozdrawiam wszystkich facetow piszacych na te forum szowinistycznym
                pozdrowieniem BABY DO GAROW;). Niech zjednoczy nas jeden cel!
                • marcin_misiewicz Re: Apel nieustajacy 10.03.05, 22:15
                  No koleś, nieźle to napisałeś:
                  "(...)Prosze was! Ulzyjcie mi w cierpieniach. Chce aby to wszystko sie juz
                  skonczylo, (...)Pozdrawiam wszystkich facetow piszacych na te forum
                  szowinistycznym pozdrowieniem BABY DO GAROW;). Niech zjednoczy nas jeden cel!"

Juz twoje ego czuje sie zaspokojone? Widac ze masz jaja.

;-)
                  • Gość: oszukany:( Re: Apel nieustajacy IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 10.03.05, 23:53
                    Zamiast kopac lezacego, dolaczyl bys do protestu! A jezeli Cie interesuje to czy
                    mam jaj to Ci pisze ze mam. Chcesz wiedziec czy duze? To nie wiem:( Nigdy innych
                    nie mialem w rece. Nie moge porownac. Ale chyba sa troche mniejsze od kurzych i
                    troche wieksze od przepiorczych, ale i to zalezy od dnia w ktorym robie pomiar

Pozdrawiam;)
          • Gość: __SZOPEN_ Re: Apel nieustajacy IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.03.05, 12:53
            Czesc Magda.
            I jak ida poszukiwania , z tego co czytam kolejne wypowiedzi to wynika ze cos
            ciezko idzie. Masz ponad 100 listow , zakladam ze w kazdym byla fotka i co ?
            nikt Cie w jakis sposob nie poruszyl? Moze zacznij od nowa przedstaw kryterium
            wyboru. A zreszta po co CI do tego forum ? Przygoda? statystyki ? ze po jakims
            czasie zobaczymy twoje ogloszenie w gazecie i napiszesz , mialam juz chlopaka z
            czat-a , z telefonu , z forum itp. a teraz pomyslalam ze czas na gazete. Czy nie
            myslisz ze to troche smieszne ? i ze w pewien sposob ujmuje twojej osobie, bo
            sadze ze sympatyczna z Ciebie osoba tylko troche niewie czego chce...

Pozdrawiam Andrzej
            • Gość: Magda Re: Apel nieustajacy IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 15:19
              poszukiwania ida na tyle dobrze, ze nie powinienes sie za mnie martwic. Wez pod
              uwage fakt, ze jestem atrakcyjna kobieta. Moglabym miec faceta ot tak po
              prostu. Ale ja jestem artystka i chce go miec w sposob niekonewncjonalny. Czy
              wszyscy Polacy musza byc tacy staroswieccy?
              • Gość: Marcin Re: Apel nieustajacy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.05, 16:06
                Gość portalu: Magda napisał(a):
                >Ale ja jestem artystka i chce go miec w sposob niekonewncjonalny.

Artystka... Tzn. że jakbyś nie była artystką to byś nie chciała mieć chłopaka w
                niekonwencjonalny sposób?

>Czy wszyscy Polacy musza byc tacy staroswieccy?

To, że nie wszystkim się podoba takie zachowanie nazywasz staroświeckim?
                • Gość: Magda kolejny frustrat IP: *.devs.futuro.pl 12.03.05, 16:19
                  bardzo prosze panow, ktorych odeslalam z kwitkiem o nie wpisywanie sie. Ty,
                  Marcinie, poszukaj sobie dziewczyny na politechnice - gdzie studiujesz. Tam
                  znajdziesz kobiety z polotem ha ha ha
                  • Gość: Marcin Re: kolejny frustrat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 12:26
                    A Ty sobie poszukaj normalnego chłopaka, a nie przez cudowanie.

Mylisz mnie z kimś. Nie odesłałaś mnie z kwitkiem, bo nic Ci nie wysyłałem. I
                    nie studiuję na Politechnice.

Zadałem Ci 2 proste pytania. Wychodzi z Ciebie prawdziwa studentka ASP. Kilka
                    razy w tygodniu mijam tą Twoją uczelnię i naocznie się przekonuję jakie tam
                    oszołomy chodzą.
                    • Gość: Magda Re: kolejny frustrat IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 13:11
                      to omija, a nie mijaj. Zal Ci sciska pewnie koncoe fragmenty ukladu
                      wydalniczego. Nawet nie wiesz, co to znaczy ,,byc artysta".
                      • Gość: Marcin Re: kolejny frustrat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.05, 13:45
                        I nie chcę wiedzieć.
              • lukeszbobo Re: Apel nieustajacy 12.03.05, 17:03
                Gość portalu: Magda napisał(a):

> pos Wez pod uwage fakt, ze jestem atrakcyjna kobieta. Moglabym miec faceta ot
                > tak po prostu. Ale ja jestem artystka...

hahahahaha

Od tak po prostu mogla bys miec pierwszego lepszego napalonego chlopczyka ktory
                by chcial cie tylko przeleciec.
                A na prawdziwego chlopa to musisz zasluzyc. Nie tylko wygladem!!!!!. Napewno nie
                pomoglo ci w tym to forum. Twoje posty to zenada.
                Prawdziwi faceci nie pojda na byle g.... nawet jak by te g.. przyszlo do nich i
                rozlozylo nogi na za pietnasiecie trzecia!

Pozdrawiam i zycze udanych lowow
              • kot_b Re: Apel nieustajacy 14.03.05, 23:24
                > uwage fakt, ze jestem atrakcyjna kobieta. Moglabym miec faceta ot tak po
                > prostu. Ale ja jestem artystka i chce go miec w sposob niekonewncjonalny. Czy
                > wszyscy Polacy musza byc tacy staroswieccy?

Zupelnie zgadzam sie ze artystyczne poszukiwania w kraju takim jak Polska powinny wlasnie isc w strone burzenia tradycyjnych "murów w głowach", takich jak tabu przypadkowego sexu, klerykalizm itp. Jednakze, z drugiej strony-prawdziwa sztuka powinna bronic sie (czy tez raczej atakowac!!) sama, bez zbędnego "przechwalania się", "dopalania" i "ujadania" na forum. Prawdziwa sztuka to jeden kontrowersyjny wątek, który nakręca się sam, wzbudza szare komórki do myślenia, a nie przeradza sie w nędznej jakosci dyskusje..
    • Gość: mormon Re: Szukam chlopaka :) IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.05, 10:02
      Kup chipsy, teraz tam wszystko wkładają..może trafisz na chłopaka;))
    • Gość: romzes wielki zbój Re: Szukam chlopaka :) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 11.03.05, 17:25
      Szukasz chłopaka!!! Pomyśl gdzie go zgubiłas a pózniej pisz na forum i dzwoń na
      policje.
      powodzenia
    • t.ziemba Re: Szukam chlopaka :) 11.03.05, 21:39
      a ja szukam dziewczyny
      • Gość: student2 Re: Szukam chlopaka :) IP: *.magma-net.pl 13.03.05, 13:31
        na ta poliboode to bys sie nawet nie dostala marna artystko, hehe!
        a jesli chodzi o rozwoj to lepiej pomysl o swoim, bo to co wypisujesz to nawet
        nie przystaje 5-latkowi :/
        • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 15:42
          gamoniu, dostalam sie na architekture, lecz wybralam malarstwo. Ty pewnie
          studiujesz budowe maszyn rolniczych i cieszysz sie, ze mozesz pogadac z
          kumplami o pilce noznej w Alibi lub innej knajpie, gdzie az roi sie od tepych
          studentow twojej uczelni.
          Polibuda, a raczej studenci tejze uczelni, sa ograniczeni i smiesza mnie takie
          komentarze jak powyzej.
          • Gość: student Re: Szukam chlopaka :) IP: *.magma-net.pl 13.03.05, 15:58
            Buahahaha, a ciekawe co ty studiujesz, malujecie sobie jakies esy-floresy i
            rozbicie z tego wielka sztuke... caly semestr sie obijacie a potem 2 tyg przed
            koncem mauljecie swoje rysuneczki (albo ktos za was to robi - jak mojej
            kolezance - a studiuje tam gdzie ty) i robicie z siebie Wielkich Artystow.
            Propolnuje zebys ruszyla swoja mozgownica i zeszla na ziemie bo zaden facet
            nawet na ciebie nie spojrzy... no chyba ze akurat bedzie chcial kogos
            przeleciec i sie nawiniesz, hehe...
            A wy wogole bywacie w pubach? Takich dzikusow to raczej tam nie wpuszcaja,
            haha!

wielkie NIE pozdrowienia

ps. studiuje informatyke na elektronice
            • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 16:09
              ale mnie rozmieszyles :):):) Nie wiesz jak wygladam, wiec nie wiesz, czy ktos
              moze na mnie spojrzec z niejkamanym zachwytem, czy tez nie. Jestes smieszny i
              zakompleksiony. Studiujesz jakis badziew, mimo ze napisales to tak, jakbym
              miala sie ze wstydu i zazdrosci spalic. Ja sama maluje moje prace. Byc moze sa
              przypadki, ze ktos to robi za kogos, ale tak jest chyba wszedzie.
              Czy bywamy w pubach? Oczywiscie, ze tak. Ale nie sa to takie ,restauracje" jak
              Twoje ulubione Alibi czy plus/ minus. Chodzimy na Jatki, do Maniany, czasami
              inne lokale nas goszca.
              Ciebie i innych farfocli z polibudy nawet niewidomy bramkaz by tam nie wpuscil.
              A wiesz dlaczego? bo wy nawet ladnie mowic nie potraicie. Wydajecie z siebie
              jakies nieskladne zdania, ktore bartdziej przypominaja belkot, niz ludzka mowe.
              • Gość: student Re: Szukam chlopaka :) IP: *.magma-net.pl 13.03.05, 16:57
                mysle ze kolezanka nam sie juz wspaniale przedstawila i chyba dla przecietnego
                forumowicza nie wymaga to komentarza ;)
                nie bede sie znizal do rozmowy z toba...

ps. moglabys napisac cos oryginalnego a nie powtarzac za mna
                • Gość: gośc portalu Re: Szukam chlopaka :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.03.05, 13:39
                  Przegladnęłam prawie całątą dyskusję i nie rozumiem dlaczego czasami odpisuja
                  Magdzie tacy kretyni. Widicznie nie macie co robić albo zdajecie sobie sprawe,
                  że u takiej dziewczyny nie macie szns. Łatwo jest wyrazać takie opinie, siedzac
                  sobie w domku przed komputerkiem. Jestem pewna, że jesteście poprostu
                  zakompleksieni i nie macie pojęcia jak poderwac taka dziewczyne jak Madzia.
                  Zresztą nie macie pomysłu jak poderwac jakąkolwiek.
                  A teraz do Madzi : nie zgadzam się ,że chłopaki z ASP to buraki. Sama chodzę z
                  kolesiem , który skończył Asp i studia podyplomowe na tej uczelni. Jestem z nim
                  7 lat i to najwspanialszy okres w moim życiu.
                  Pozdrawiam
              • Gość: neder Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:42
                Jezuuuuuuuuuu!!!!!!! dziewczyno! Jeszcze raz się "pochwalisz", że studiujesz na
                ASP to tu padnę!! I co to niby ma zmieniać? Że niby jesteś "wolna i wyzwolona"?
                rzucasz ludziom w twarz tę swoją uczelnię, jakby to oni mieli Ci paść na kolana
                i całować Ci stopy bo taka "elytarna" jesteś pannica. Rany, co za durne babsko!
    • Gość: x Re: Szukam chlopaka :) IP: *.idea.pl 13.03.05, 22:24
      A ksiądz może być?
      • Gość: jonge Re: Szukam chlopaka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:41
        sprawdź płeć swojego mózgu!
        www.bbc.co.uk/science/humanbody/sex/add_user.shtml
    • Gość: sorrow_the_dog Re: Szukam chlopaka :) IP: *.dialup.telenergo.pl 15.03.05, 00:06
      Magdo-artystko, porzuć skromność i ujawnij w jakiej gazecie ukazują sie Twoje
      pamiętniki (a może są gdzieś na internecie)?
    • Gość: ast Re: Szukam chlopaka :) IP: *.idea.pl 15.03.05, 01:05
      Magda, odezwij się, jak już skończysz tą osiemastkę.
      • Gość: Rumcajs Re: Szukam chlopaka :) IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.03.05, 08:44
        A czy podstarzały przystojniacha z brodą po pas i złamanym nosem się nadaje????
        Jestem studentem studium policealnego gastronomii i hotelarstwa. Koledzy i mama
        mówią zę jestem dziwny. Ja sie nie przjemuje:) Poznajmy sie Madzia!!!
        • gacie_po_tacie Re: Szukam chlopaka :) 15.03.05, 13:06
          Hej Madziulka. Jesteś szczęsliwym posiadaczem znosoznych majtasów, które
          dostałem w spadku po tatusiu. Może chcesz powachąć? Nie prałem ich jeszcze a ni
          razu!
          • Gość: kotek Re: Szukam chlopaka :) IP: *.kom / *.kom-net.pl 16.03.05, 12:30
            O co chodzi z tą PWr???
            Jakieś kompleksy Madzia, czy co.....
            • Gość: Magda Wnioski IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 01:08
              Wstydzcie sie panowie. Zasden z Was nie zasluguje, zeby byc moim chlopakiem.
              Zadnej innej dziewczyny tez. Jestescie banalni i zalosni. wypisujecie na forum,
              ze jestem debilka, a z waszych maili do mnie wyciekaja hektolitry sliny i
              innych plynow: ,,naucze cie bzykania", ,,szukasz nauczyciela?" ,,czy dobrze
              ciagniesz?", ,,czasami mi nie staje, ale wiem, ze mi dobrze possasz", ,,mam 18
              lat i jestem prawiczkiem". ,,zona mnie nie zadowala", ,,ciagle sie masturbuje i
              mysle o tobie"... Mozna by mnozyc. A najlepszy byl mail od nijakiego Adama,
              gdzie na poczatku pisal, ze mam jakis problem, pozniej ze mi pomoze, ze wie co
              to znaczy byc samotnym, a na samym koncu maila, ze ,,bedzie mnie ostro ciachal".

Panowie!
              Jestescie zalosni. A wnioski wyciagnijcie sobie sami.
              • tomek854 Re: Wnioski 17.03.05, 02:05
                Magda a czegoś ty się spodziewała? Że napisze do ciebie ktoś na poważnie?

Są dwie możliwości:
                1. Albo ty sobie jaja robisz, i tak samo oni:)
                2. Albo ty jesteś naprawdę taka głupia, na jaką wyglądasz więc nikt do ciebie normalny nie napisze :)

Po za tym proszę nie uogólniac :) Ja ci nic nie wysłałem a dziewczynę mam, całkiem fajną, skromną, ładną, miłą, ładnie rysuje i studiuje jeden z najtrudniejszych kierunków a nie jakieś ASP :)

> Wstydzcie sie panowie. Zasden z Was nie zasluguje, zeby byc moim chlopakiem.

No. Aż takich zbrodni to żaden forumowicz nie popełnił, żeby go taka krzywda spotkała.

Chciałem jednak podziękować ci Magdo prawdziwa, tudzież jaja sobie robiąca osobo: dostarczyłaś porcję świetnego ubawu mi i moim znajomym :)
                • Gość: Magda Marna dziennikarzyno IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 12:33
                  jestem malym czlowieczkiem, ktory mysli, ze jest zabawny i taki madry, taki
                  odkrywczy... Sam jestes glupi, skoro postrzegasz swiat przez wlasne okno, do
                  tego moco ubudzone. Twoja dziewczyna... ah... musi byc taka wspaniala. Pokazesz
                  jej ten watek, zeby wiedziala co o niej myslisz? Czy moze tylko sie chwalisz,
                  bo przez niektorych jestes znany jako raczej nieatrakcyjny?
                  Piszesz tu dosc czesto, ze jestes dziennikarzem. Ciekawe gdzie. Chyba nie do
                  gazety wroclawskiej, bo to wstyd sie udzielac na forum konkurencji... Chyba, ze
                  skrobiesz do Pulsu Kleciny.

Nie pozdraiam, palancie
                  • 2pier Re: Marna dziennikarzyno 17.03.05, 13:37
                    pytaj sie go o to co cie szczerze interesuje, czyli nie to do czego pisze a czym jezdzi :P
                    • tomek854 Re: Marna dziennikarzyno 17.03.05, 16:48
                      Hm. NIestety ostatnio rowerem. Ale nie takim modnym w kręgach artystycznych kradioznym holendrem z Niskich Łąk a trekingiem ze sklepu, więc pewnie się nie nadaję :)
                  • tomek854 Re: Marna dziennikarzyno 17.03.05, 16:46
                    No tak. przepraszam ze się odezwałem wogóle... :( Gdzie mi tam do Ciebie. Do pięt Ci nie sięgam...

Moj adziewczyna jest wspaniała. Oczywiście. Nie muszę jej pokazywać żadnych wątków, ale Twój ju widziała - w celu humorystycznym.

Dziennikarzem gdzie jestem? Nie, nie we Wrocławskiej. Wiesz dziennikarze nie pisują tylko do gazet codziennych. Słyszałaś może kiedyś o czymś takim jak np. miesięcznik? :)

A okno owszem za czyste nie jest. Ale czasami wychodzę na zewnątrz - zawsze to lepiej niz patrzeć tylko w lustro :)

Pozdrawiam.

PS: a co masz do gazetek osiedlowych? Jak będziesz miała kiedys własny dom na Klecinie (o ile będzie Cię stać kiedykolwiek) to zrozumiesz, że i takie są potrzebne).
                    • Gość: Magda Re: Marna dziennikarzyno IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 16:00
                      ,,moj adziewczyna" i wszystko jasne!! ha ha ha
                      • tomek854 Re: Marna dziennikarzyno 25.03.05, 17:29
                        O, cały tydzień zajęło ci odnalezienie literówki :-)
                        Brawo :)
                        • Gość: Magda Re: Marna dziennikarzyno IP: *.devs.futuro.pl 25.03.05, 18:06
                          ale za to Ty jestes czujny, koles...
    • qq33 JESTEŚ SŁAWNA 19.03.05, 19:45
      Droga Magdo, jestem Twoim fanem. Chcę Ci powiedzieć, że Twoja sława roznosi się
      po innych forach:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=21859164
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=21665396
      Jeśli trafię coś jeszcze napewno dam Ci znać. Twórz dalej:)
      • tomek854 Re: JESTEŚ SŁAWNA 19.03.05, 20:35
        I w ten sposób dołozyliśmy swoją cegiełkę do śwuiatowej sieci - wzajemne powiązanie wątków Magdowych i okołonmagdowych rośnie w siłę :-)

Ciekawe jak szybko będą przyrastać linki: jak n^2, czy jak n!
        (Informacja dla magdy: te literki n ze znaczkami to nie abstrakcyjne dzieła, to matematyka)
        • yoma Re: JESTEŚ SŁAWNA 22.03.05, 17:52
          up, up
    • Gość: siostra Leonsja Re: Szukam chlopaka :) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 23.03.05, 19:06
      W tym wieku żeby nie mieć stałego chlopaka to coś z toba jest nie tak
      • pauli7 Re: Szukam chlopaka :) 24.03.05, 02:26
        >zazdroscisz? chcialabys miec wystawe. prawda? Oj, nieladie tak zazdroscic,
        >nieladnie...

bardzo mnie intryguje, czemu autorka tego jakze malowniczego watku zaklada, ze
        kazdy z nas marzy o wystawie:))))))))))))
        tak, wystawa to jest to, czego na pewno kazdy lekarz, ekonomista, gornik i
        smieciarz moze zazdroscic:))))))
        pomijam poziom odpowiedzi na niektore posty.... potwierdza teorie, ze na
        studiach znajduja sie nie tylko inteligentne osoby... (chociaz moze bardzo
        zdolne i bardzo piekne)

Pauli
        • Gość: Magda Re: Szukam chlopaka :) IP: *.devs.futuro.pl 26.03.05, 16:01
          oczywiscie, ze tak jest
        • Gość: siostra Leonsja Re: Szukam chlopaka :) IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 26.03.05, 17:00
          Do Pauli7
          Wiesz jak bym chciała to bym miała ale mi sie nie chce i juz
          wesołych świąt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka