Dodaj do ulubionych

Redakcjo, tydzien minal...

IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 14:29
...a ja (i chyba nie tylko ja) czekam na odpowiedz kogos odpowiedzialnego za dolaczanie platnych "prezentow" w postaci plyt do piatkowych wydan. ktos z redakcji wroclawskiej obiecal, ze osoba kompetentna pojawi sie na forum. minal ponad tydzien i nic... jesli "ekspert" sie boi - ma racje, bo to misja samobojcza. ale nie udowadniajcie po raz kolejny ze macie nas w d...
Obserwuj wątek
    • Gość: PIEGDOŃ Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: 10.40.66.* 10.06.02, 15:52
      Nie bardzo wiem o co chodzi, ale to ja jestem tą osobą, która może wypowiadać
      się o bezplatnych prezentach i płatnych dodatakch w gazecie. Proszę zadać
      konkretne pytanie. Jeśli będę znała odpowiedź - odpowiem. Pozdrawiam.
      Barbara Piegdoń
      • brezly Re: Redakcjo, tydzien minal... 10.06.02, 16:00
        Gość portalu: PIEGDOŃ napisał(a):

> Nie bardzo wiem o co chodzi, ale to ja jestem tą osobą, która może wypowiadać
        > się o bezplatnych prezentach i płatnych dodatakch w gazecie. Proszę zadać
        > konkretne pytanie. Jeśli będę znała odpowiedź - odpowiem. Pozdrawiam.
        > Barbara Piegdoń

To ja niesmialo sie przypomne ze tez zadalem pytanie o opinie pani redaktor w
        pewnej sprawie:
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=72&wid=7449&aid=1868478

BreslY

• Gość: cyfer Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 16:17
        Gość portalu: PIEGDOŃ napisał(a):

> Nie bardzo wiem o co chodzi, ale to ja jestem tą osobą, która może wypowiadać się o bezplatnych prezentach i płatnych dodatakch w gazecie. Proszę zadać
        konkretne pytanie. Jeśli będę znała odpowiedź - odpowiem.

szczegoly sa tutaj: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2032633&aut=+cyfer&aid=2032633

czekam wiec...

• Gość: cyfer Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 23:35
          a wlasciwie minely juz dwa tygodnie, bo ktos z redakcji zlozyl obietnice 31 maja. czyzby moja teza byla sluszna?
    • Gość: cyfer Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 12:02
      wkrotce minie tydzien trzeci, jak czekam na odpowiedz... naprawde chcecie mnie utwierdzic w przekonaniu, ze macie mnie w d...? a jesli liczycie na to, ze zrezygnuje i o sprawie zapomne - jestescie w bledzie. wiem, ze lubiecie jak wam sie kadzi i glaszcze, ale na to trzeba zasluzyc. na pewno nie zasluzycie olewaniem czytelnikow, nawet "ex" tumiwisizmem. zatem czekam... na razie cierpliwie...
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 17:41
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 20:10
    • Gość: bromden dziecko + zapalka = pozar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 20:13
      moi niepelnoletni sasiedzi potrafia puscic arke noego o
      osmej rano, litosci!!
      • Gość: cyfer Re: dziecko + zapalka = pozar IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 20:17
        dlatego konsekwentnie bede domagal sie odpowiedzi sztucznie utrzymujac ten watek przy zyciu, w miare mozliwosci na gorze pierwszej strony. dopoki ktos z redakcji nie udzieli odpowiedzi. no chyba, ze swoje obietnice redaktorzy (z naczelna na czele) traktuja tak samo, jak mnie... ale chyba nie tylko mnie... a zeby wszystko bylo jasne: z mojej strony wazeliny nie bedzie. wylacznie krytyka.
        • arvena Re: dziecko + zapalka = pozar 17.06.02, 21:24
          ciekawa jestem ile cie przetrzymają:)
          • Gość: yacho 11 Re: dziecko + zapalka = pozar IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 21:39
            pzdr - przylaczam sie do tego lancuszka sw.antoniego - red no kiedy ????
            • Gość: red;):) Re: dziecko + zapalka = pozar IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.02, 23:32
              tralalalalalalalalalala...............................

fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu.......................

bim bam bom bim bam bom...........................................

sraalalalalalalalalala....................

parampampampampampampampampam..................

----

proste???:))

deINO
              • Gość: cyfer Re: dziecko + zapalka = pozar IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 00:00
                Gość portalu: red;):) napisał(a):

> tralalalalalalalalalala...............................
                >
                > fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu fiu.......................
                >
                > bim bam bom bim bam bom...........................................
                >
                > sraalalalalalalalalala....................
                >
                > parampampampampampampampampam..................
                >
                > ----
                >
                > proste???:))
                >
                > deINO

proste az za bardzo i nawet sie tego domyslalem. pytanie tylko: po cholere obiecuja, skoro i tak wlasne slowa maja gleboko w odbycie? jednak bez wzgledu na postepowanie redaktorow - odpowiedzi bede sie domagal.
                • Gość: . kolejny pusty post IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 09:41
                  • Gość: . Re: kolejny pusty post IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 13:19
    • Gość: bromden bikini IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 11:04
      droga redakcjo, w ostatnich wysokich obcasach, znalazly
      sie calkiem przyjemne zdjecia strojow kapielowych, szkoda
      tylko, ze malo i na jednej modelce,
      nie moglibyscie spreparowac jakiegos obszerniejszego
      katalogu i dolaczyc go zamiast tych glupich plyt?
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 18:03
      • Gość: bonczek i z geby cholewa.... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 18.06.02, 18:21
        a my nadal czekamy!!!!
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:44
    • Gość: up Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 22:08
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 09:51
      • Gość: bonk mija już trzeci tydzień... IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 19.06.02, 09:58
        a my wciąż bez odpowiedzi
        • Gość: Kociątko Re: mija już trzeci tydzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 12:13
          może by tak osobiście udac się do redakcji i wymusić odpowiedź? bo jak widac
          forum zostało olane.
          • Gość: bromden Re: mija już trzeci tydzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 12:14
            ale zagadajcie o imprezie - od razu sie odezwa,
            zaklad?
            • arvena Re: mija już trzeci tydzień... 19.06.02, 12:25
              redakcja chyba się na tarasie opala bo wątki jaśka nawet nie usunięte:(
          • Gość: deINO Re: mija już trzeci tydzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 18:41
            na czerska????

;P
    • Gość: . Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 13:19
      • szary-kot Re: Redakcjo, tydzien minal... 20.06.02, 19:36
        ...
        • arvena Re: Redakcjo, tydzien minal... 20.06.02, 22:17
          hmmm...
          zastanawiające...
          jaka ciekawa dyskusja...
          :))
          • Gość: Kociątko Re: Redakcjo, tydzien minal... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 13:03
            porywająca ta dyskusja :P
    • Gość: cyfer gra skonczona IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 15:12
      szczegoly: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2246491&aut=+cyfer&aid=2246491

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka