Gość: brudu Re: polmetek heheheh IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.01, 22:28 slyszeliscie, ze misiek zgarnal na tym polmetku jakies 2000pln!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: polmetek heheheh IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 22:48 według mnie to chyba jednak przeliczył się i tym razem wyszedł na minus, hahaha :) jeszcze się pochwali, poczekamy, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: polmetek heheheh IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 23:00 nie wiem jak poradził sobie z elektrykiem, ale za browar dopłacił z własnej kieszeni, bo barman nie umiał obsłużyć beczki i wszyscy myśleli że się skończył...(browar, bo barman jest skończonym - idiotą) :))))) kupili browar, a tu się okazało, że w beczce jeszcze pełno piwa przynajmniej było smaczniejsze niż to "zgniłe" bez gazu wystawiane na kartki przez barmana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec gdzie są wszczyscy? co jest? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.10.01, 18:21 spoden, natychmiast wróć! napraw tego kompa! micard, misiek, gregorio... siedzicie cicho... co wy, zamiast na forum to na lekcjach siedzicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard TU i TAM IP: 192.168.1.* / 62.233.138.* 27.10.01, 00:19 Jak kto gdzie??? W metapociągu - w "joli" lub chorują leżąc w łóżeczku przyciągnąwszy sobie kompa w zasięg ręki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec ==-==-== IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 00:40 wątek podupada jeszcze troche i schowamy sie na drugiej stronie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: ==-==-== IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.10.01, 22:55 czy tradycje osmiu lekcji na 7:10 oraz wywieszania listy rankingowej wciaz zywe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: ==-==-== IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 19:58 niestety, osiem lekcji na 7.-mą to przeszłość (a szkoda :) ... zazwyczaj jest siedem! :P albo : pn-czw na wcześnie rano, a gdy już się przyzwyczisz do wstawania o 6:10, masz w piątek na 12:00... i z przyzwyczajenia nie śpisz od szóstej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: gdzie są wszczyscy? co jest? 28.10.01, 00:34 Gość portalu: spec napisał(a): > spoden, natychmiast wróć! napraw tego kompa! W tym akurat pomóc nie mogę.... Ale dołączę się do apelu! > micard, misiek, gregorio... siedzicie cicho... No cóż, nie ma co pisać tutaj za bardzo... Rzuć jakimś ciekawym tematem, to może... A poza tym objeżdżaj Micarda, bo my z Gregorio chłopcy-modemowcy, więc raczej nie zawsze możemy sobie pozwolić na ten luksus... > co wy, zamiast na forum to na lekcjach siedzicie :) nie znasz mnie?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: gdzie są wszczyscy? co jest? IP: 192.168.1.* / *.wroclaw.top.pl 28.10.01, 21:27 Co mnie!!!!!! To że mam stałę to znaczy że mam siedzieć non stop na tym forum co się ładuje jak krew z nosa???? NO COMMENT Może powiecie mi coś panowie co wiecie na temat naszych przenosin?? To w końcu co z nami robią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: gdzie są wszczyscy? co jest? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 00:24 spoden wie... jakby mu działał komp to by sie podzielił informacją dyro podobno sam drzewka sadził za szkołą (jaaaakie drzeeewka? ;) ma być kilka (5?!) szkół w jednym było kilka lokalizacji, ale zosstały tylko dwie : że(L)gluga i swobodna, z tym że ta druga odpadła... Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: gdzie są wszczyscy? co jest? 02.11.01, 18:14 paranoja... mam dość tego tematu, więc się nie wypowiem a jedynie zaznaczę swoje zmęczenie i przesyt tą kwestią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec .....-----=====[ 200-etny WPIS ]=====-----..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.10.01, 20:01 o! yeAH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: .....-----=====[ 200-etny WPIS ]=====-----..... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 13:58 jak już sam sobie muszę tu odpowiadać, znaczy że do 300-tu nie dojdziemy... temat spadł aż na drugą stronę :(( Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: .....-----=====[ 200-etny WPIS ]=====-----..... 02.11.01, 18:10 ech.. taka karma jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
xivlo Re: 05.11.01, 21:39 Zapraszam wszelkich zainteresowanych na grupę dyskusyjną alt.pl.lo14 Jakby ktoś nie wiedział co to grupy dyskusyjne to... a bo ja wiem? Niech se na www.usenet.pl wejdzie albo co.... :oP pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micard Re: IP: 192.168.1.* 07.11.01, 15:54 Sorry za text ale: Co To kuwa ma być????? To jakaś popierdółka a nie forum... Nikt tu do jasnej cholery nie zaględa! Więc CWWD i WSNR! Odpowiedz Link Zgłoś
xivlo Re: 07.11.01, 16:40 Ej, no jak Ci nie pasi to tfuj problem!!! Nikt nie gada bo tu mało typa... Wejdź na usenet to będzie więcej tam i będzie się fajnie gadało.. A poza tym - z tego co się zorientowałem - spoden nie może korzystać tylko z forum więc na usenecie mógłby siedzieć.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoden Re: IP: 156.17.220.* 09.11.01, 15:26 nie przenosimy się,ale nowi uczniowie idą od razu tam.piszcie więcej,bo mi dalej "gazeta" z domu nie wchodzi.POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xivlo Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 19:56 DOBRZYCKI CHUJ!!!!! QRWA MAĆ ZARAZ COŚ ROZJEBIĘ!!!!!!! KUTAS ZASRANY NASZĄ BUDĘ CHCE ROZPIERDOLIĆ!!!! NORMALNIE NIE WYTRZYMAM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spoden wróciłem 15.12.01, 02:59 wróciłem na forum,a zatem micard,misiu369 ,specu na forum i praca wre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden gdzie teraz jestescie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: gdzie teraz jestescie? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:57 odwiedziles kiedys szkole po latach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster Re: gdzie teraz jestescie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 01:14 wroclaw krzyki Odpowiedz Link Zgłoś
misiu369 Re: gdzie teraz jestescie? 08.02.02, 01:49 Gość portalu: gangster napisał(a): > wroclaw krzyki A ja news:alt.pl.lo14 :o) Odpowiedz Link Zgłoś
spoden Re: 09.02.02, 17:55 hehe,wiemy w pogotowiu opiekuńczym,będzie dzieci straszyć,żeby juz więcej z domu nie uciekały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 18:22 łeee,myslałam,że nie wiecie... no,ale o pani dudek ,to chyba nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 18:22 łeee,myslałam,że nie wiecie... no,ale o dudek ,to chyba nie wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.02, 17:02 z wiarygodnego źródła:jest pomocą domową,zmywa,sprząta itd nieźle,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń stanisław buś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 00:10 cóż legendarna to postać tej szkoły. Co o nim sądzicie? dla jednych to doskonały pedagog,dla innych sadysta znęcający się nad uczniami a jak Wy go oceniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: stanisław buś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 13:46 > a jak Wy go oceniacie? nie mialem z nim zajec, ale z relacji (wiarygodnych, niezaleznych od siebie) moich znajomych wynika, ze slabo uczyl, bardzo duzo wymagal, jego pedagogika sprowadzala sie do zmuszania slabych z matematyki uczniow do przenosin do innych klas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: stanisław buś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 15:05 cóż,on miał przeważnie klasy mat-fiz,zatem nic dziwnego,ze głębił uczniów mających kłopoty z matmą.nie mozna też zapomnieć o jego sukcesach w pracy z olimpijczykami... aczkolwiek moja opinia o nim nie jest jednoznacznie pozytywna,gdyż,wielu uczniów przez niego do dziś choruje na wrzody żołądka i inne takie nerwowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.02, 22:51 hmm,ja przez busia musiałęm zmienic szkołę(ale to było dawno,podobno teraz złagodniał),ale nie załuje,przynajmniej nie mam papki z mózgu od tej teorii na pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.02, 14:09 moze teraz omówimy kolejną słynną postac "czternastki" czyli wice dyrektora skibę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 20:45 ja ****dolę,ale ze skiby nudziarz,pamitam ,zawsze miała fize na 7.10 i 2 godziny snu,koleś dyktował temat,odwracał się i pisał cos na tablicy.masakra! ani jednego olimpijczyka,wszystkich bąk przygotowuje,serio skiba to chyba najgorszy nauczyciel w czternastce,chyba,ze się coś zmieniło w ostatnim czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden skiba jest ok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 23:07 skiba to fajny koles, swietny fizyk, z matmy najlepszy nauczyciel w szkole, wykladal moze nie jakos bardzo atrakcyjnie, ale porzadnie i skladnie, ma zdrowe podejscie do nauczania, jak ktos chce sie uczyc, to ma do tego dobre warunki, a jak nie, to jego sprawa, trzy nie jest trudno dostac, jak dla mnie, drugi (moze trzeci) nauczyciel po lorkiewiczu, w mojej klasie bylo co najmniej trzech olimpijczykow z fizyki, wiec prosze *nie klamac*, czasami tez mialem na 7.10, nauczylem sie wtedy ziewac bezobjawowo skiba bylby (i mam nadzieje, ze bedzie) bardzo dobrym dyrektorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: skiba jest ok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 12:07 małe pytanko: to skiba przygotowywał tych olimpijczykó z Twojej klasy? co do dyrektora,to się mogę nawet od biedy zgodzić,bo koles ma jakieś tam zdolności organizacyjne,ale co do stylu nauczania,to mnie chyba nie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: skiba jest ok IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.02, 15:59 > małe pytanko: to skiba przygotowywał tych olimpijczykó z Twojej klasy? tak > zdolności organizacyjne,ale co do stylu nauczania,to mnie chyba nie przekonasz. wcale nie chce cie przekonac, bardzo mnie to zdziwilo, ze tak zle go oceniasz, ale to twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
brianplacebo Re: skiba jest ok 22.02.02, 19:16 cóż mi przychodzi skibe oceniac jedynie negatywnie.co prawda nigdy nie miałem z nim lekcji,ale z tego co słyszałem,oraz z osobistych z nim kontaktów moge o nim mówić tylko źle.koleś to totalny sztywniak,a podobno lekcje prowadzone przez niego są strasznie nudne.byłem z nim kiedyś na wycieczce i nie dość,że nic nie umiał na miejscu załatwić,to jescze systematycznie sie upijał(sic!)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gangster skiba jest the best IP: *.enh.org 26.03.02, 07:20 Jego lekcje zawsze byly dobrze poukladane, wiedzial czego chcial i nigdy nie udalo sie nam go z niczego zagiac, choc mielismy w klasie 3 olimpijczykow. Poza tym wylozyl dla waskiej (3-osobowej) grupy (zaczelo ok. 15 osob) w ciagu polrocznego cyklu wykladow - ogolna teorie wzglednosci, za co jestem mu dozgonnie wdzieczny. Swoj gosc, kiedy zaczynal w tej szkole (=1983) widzialem go na meczu WKS i to w mlynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzys Re: skiba jest the best IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 01:25 no niew iem.chyba się strasznie zmienił.choć musze przyznać ,że jak się z nami napił na studniówce to mi zaimponował,nie spodziewałem się czegoś takiego po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
telimena Re: 22.02.02, 19:32 cóż w tej sprawie zdaje się satć po środku... jak już pisałam,lekcje są faktycznie nudne,i nie wierze,że mogą np. kogoś zainteresować fizyką,ale aż tak jak brianplacebo to bym skiby nie oceniała,a co do tego "upijania się" to ciekawe co robili na tej wycieczce uczniowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.02, 19:08 heh,co by tu nie mówić to to zjebana szkoła,popatrzcie na swojego przewodniczącego,przekręt za przekrętem...(a do tego jest tłusty,brzydki,pije,ćpa i pali). janek z karłowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: XIV LO IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 20:22 Czytalam ostatnio artykul w Newsweek. To co tam jest napiane to straszliwy belkot, ale nie o tym chcialam pisac. Byl tam wymieniony jako tzw. geniuszek absolwent XIV LO - Lukasz Kaiser. Jak czternastkowicze postrzegaja swoich olimpijczykow, czyli po prostu madrych ludzi? I co sadzicie o tym okropnym artykule? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avocado XIV IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 18:04 No coz, jestem starym absolwentem, ale skoro slyszalem o Lukaszu juz pare lat temu, to to chyba samo w sobie o czyms swiadczy ! Rozumiem, ze wymieniono rowniez Gala i Sniadego ? Osobiscie jestem dumny z tego co osiagaja ludzi bez wzgledu na to jaka konczyli szkole ! Ale jesli do tego sa to przyjaciele/znajomi albo przynajmniej osoby, z ktorymi choc raz przyszlo wypic piwko w milej atmosferze, to tym bardziej trzymam za nich kciuki i zycze im wszystkiego najlepszego !!! Pozdrawiam, Avocado Aguila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: XIV IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.03.02, 20:24 nie,wymieniono tam jedynie kaisera,było o tym,że koordynuje on prace zespołu zajmującego się sztuczną inteligencją.kaiser to był swoisty ewenement:finalista olimpiad z chemii,polskiego i matematyki,a oprócz tego całkiem normalny facet,choć troche przemądrzały,no ale takie jego prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomczyk Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 19:50 to jak to w końcu jest z tymi przonosinami,bo sprawa coś ucichła ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
telimena Re: 09.05.02, 19:36 to przejecie "czternastki" przez salezjanki to jakis skandal.pan aniszczyk powinien bac sie kontroli z NIK-u ,bo moze juz krotko cieszyc sie wolnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.02, 18:02 czy juz nikogo nie interesuje nasz los?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 12:03 interesuje, interesuje kończyłam czternastkę w ... ojojoj... dawno temu, to było w 1994r... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgas14 Re: urban IP: 65.208.200.* 31.05.02, 16:07 a urban uczy jeszcze w pieknej sali nr 10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: urban IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.02, 16:46 uczy,uczy.naweet dobrze uczy (moim zdaniem przynajmniej).dosc kontrowersyjna to postac,ale osobiscie go cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgus14 Re: urban IP: 65.208.200.* 31.05.02, 17:45 urban to byl jeden wielki cynik. ale zlewki czasami przydarzaly sie na jego lekcjach. tylko za duzo stresu jak na moj gust :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki matura 1994 IP: 141.63.88.* 30.08.02, 10:18 Gość portalu: em napisał(a): > kończyłam czternastkę w ... ojojoj... dawno temu, to było w 1994r... > pozdrawiam O, ja tez. A ktora klasa? Odpowiedz Link Zgłoś
janek.p Czy juz przeniesli szkole? 14.06.02, 01:54 Czy mozna zaczac juz spiewac "dobry Jezu na nasz Panie.."? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.probit.org / 192.168.1.* 03.09.02, 08:14 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.biblio.med.unipg.it 04.09.02, 12:17 tak! jakie odczucia dolaczonych? mam na razie wiesci ze strony "domownikow" stojacych odtad w szeregach nowego wladcy zobaczymy, jak bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telimena Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.02, 18:21 w tej chwili liceum chodzi na szczytnicka,a gimnazjum na brucknera,ale od przyszlego tygodnia,gimbusy maja chodzi na szczytnicka,zas pierwsze klasy przeniesc sie do srodladowki.(w ogole polew:dobrzyc przepraszal pierwszakow,ze beda musieli 2 tygodnie na szczytnicka chodzic,no comments) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOL Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 18:40 Ekhm... dlaczego nikt nic nie wie co sie dzieje z czternastką? :( to zaczyna sie robic prymitywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.10.02, 13:58 Gość portalu: SOL napisał(a): > Ekhm... dlaczego nikt nic nie wie co sie dzieje z czternastką? :( to zaczyna > sie robic prymitywne Można powiedzieć nawet prostackie:)) Byłem, widziałem, stoi nadal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOL Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 22:15 No ok.. ale ja siedze na Bruknera.. czekam.. czekam... czeeeekam.. i nadal czekam.. i jakos sie chyba nie doczekam odpowiedzi gdize mamy chodzic. pewnie bedzie kolejna (zdaje sie ze siodma) zmiana planu no jest kulernie. zwłaszcza ze mozna sie dogadac z fakultetami i w ogole... ale nic. czekamdalej Pozdrowienia dla wszystkich czekaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 16:39 Witam a co powiecie na dzisiejsza wizyte w 14 naszego prezydenta Huskowskiego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOL Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 18:54 A była takowa????????????!!!!!!!!!!!! czemuż to ja muszę sie o wszytkim dowiadywać na końcu? AVE SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 10:33 Gość portalu: ja napisał(a): > Witam a co powiecie na dzisiejsza wizyte w 14 naszego prezydenta > Huskowskiego ???? Ciekawe! Bardzo ciekawe! No i jaki efekt tej wizyty... zapisał się czy nie? :-)) Sorry, ale nie wierzę panu Huskowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOL Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 18:36 Przepraszam, czy ktoś juz wie cokolwiek? zostajemy na szczytnickiej? kiedy jest nastepna zmiana planu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Czy juz przeniesli szkole? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.02, 11:27 Co Ty gazet nie czytasz? Patrz dzisiejsza GW "List prezydenta...w sprawie XIV lo". Zapomnij o Szczytnickiej - to przegrana sprawa:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melisa1970@tlen.pl Re: 'CZTERNASTKA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 01:34 jestej absolwentka z 1989 roku. Uczucia wobec "Czternastki" bardzo mieszane - znajomych niektorych mam do dzis, ale wspomnienia ze szkoly raczej okropne. Zbyt duzo presji i malo podmiotowe podejscie do uczniow. Praktyki zastraszania i kultywowanie rywalizacji. a to nie jest zbyt zdrowe, tak uwazam teraz. ja sie idzie ze strachem przez 4 lata w jedno miejsce dzien w dzien, to nie sposob o tym zapomniec nawet po latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Re: 'CZTERNASTKA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 22:53 hoho,ale popularne te oba czternastkowe tematy :) a i tak 3LO jest the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 'CZTERNASTKA' IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 22:25 EJ NOOOOOOOOOOOO.. CO SIE WSZYSCY RZESTALI WPISYWAC??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: 'CZTERNASTKA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.01.03, 00:06 A Ty co jakieś starocia odświeżasz? Są już nowsze wiadomości! Czytaj uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: 'CZTERNASTKA' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.01.03, 00:49 jak to po co?? czternastka bedzie zyla,nawet jak ja przeniosa ,zamkna,czy cokolwiek sie nie stanie.tylu wybitnych absolwentow ilu wydala na stale wpisalo ja na stale do historii naszego miasta,czy sie to komus podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś