Dodaj do ulubionych

lista obecnosci pod jemiola

IP: *.magma-net.pl 12.06.02, 22:38
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.kirkol
Obserwuj wątek
    • isis! Re: lista obecnosci pod jemiola 12.06.02, 22:46
      Gość portalu: kirkol napisał(a):

> 1.
      > 2.
      > 3.
      > 4.
      > 5.
      > 6.
      > 7.kirkol

Buuuuuuu, kirkol, ja chciałam być 7....
      • Gość: kirkol Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma-net.pl 13.06.02, 00:02
        ok Isis , ide na szostke
        ok?
        pozdro
        1.
        2.
        3.
        4.
        5.
        6.kirkol
        7.Isis
        a tak namarginesie wpadnij do mnie na gg moj numer 2039050
        pozdro
        • nexus20 Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 09:46

> 1. Nelka
          > 2. Nexus - tak na 70%
          > 3.
          > 4.
          > 5.
          > 6.kirkol
          > 7.Isis
          • Gość: Kociątko Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 18:12
            nexus20 napisał(a):

>
            > > 1. Nelka
            > > 2. Nexus - tak na 70%
            > > 3. SzaryKot
            > > 4. Kociątko :P (my tak na 90% ;)
            > > 5.
            > > 6.kirkol
            > > 7.Isis
            >

• mastat Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 21:09

> > > 1. Nelka
              > > > 2. Nexus - tak na 70%
              > > > 3. SzaryKot
              > > > 4. Kociątko :P (my tak na 90% ;)
              > > > 5. Mastat (na 70%)
              > > > 6.kirkol
              > > > 7.Isis
              > >
              >

• Gość: deINO Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 22:07
                mastat napisał(a):

>
                > > > > 1. Nelka
                > > > > 2. Nexus - tak na 70%
                > > > > 3. SzaryKot
                > > > > 4. Kociątko :P (my tak na 90% ;)
                > > > > 5. Mastat (na 70%)
                > > > > 6.kirkol
                > > > > 7.Isis
                > > > > 8. deINO
                > >
                >
                o ile jest wiecej niz 7 miejsc;))
                moze daNAd wezme tyz..;)
        • isis! Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 12:26

> ok?
          OK! Lubię siódemkę - dzięki!

> a tak namarginesie wpadnij do mnie na gg moj numer 2039050

Buuuu, a jak się to robi? Mam gadu-gadu, ale nigdy nie używałam... mam nawet
          numer jakiś: 2295163. Ale nie umiem... czy to trzeba być jednocześnie przy kompie?
    • nelka Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 08:16
      To ja ide na 1. miejsce !
      > 1. nelka
      > 2.
      > 3.
      > 4.
      > 5.
      > 6.
      > 7.kirkol

Pozdro
      • nexus20 Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 09:18
        Co z terminem bo jakoś go tutaj nie widzę :).
        • nelka Re: lista obecnosci pod jemiola 13.06.02, 09:42
          nexus20 napisał(a):

> Co z terminem bo jakoś go tutaj nie widzę :).

W przyszłą sobotę, tj. 22 czerwca.

• Gość: hania Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 13:44
            Będę z Wami ...tylko myślami....
            • Gość: kirkol Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma-net.pl 13.06.02, 18:25
              i tak pomalu zaczyna Nas przybywac
              • Gość: beatice Re: lista obecnosci pod jemiola IP: 80.48.114.* 13.06.02, 19:30
                O co chodzi z tą jemiołą? Czy ja o czymś nie wiem?
                • Gość: peneloppa Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 13.06.02, 22:55
                  To jeszcze mnie proszę dopisać:)Tak na 92%się zjawie...Beatice,ale tam
                  nalesników chyba nie dają ,co my zrobimy...;)))
                  • Gość: kirkol Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma-net.pl 13.06.02, 23:43
                    sa i nalesniory spoko i sa tez pierogi jesli sa smakosze , ale zurek bije
                    wszystko na leb
                    pozdro
                    • Gość: peneloppa Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 16:02
                      A czy ten żurek to z kiełbaską,czy bez?Bo jak z kiełbaską,to ja podziekuję:)Ale
                      naleśniki...jak najbardziej(niekoniecznie ze szpinakiem;)
                      • isis! Re: lista obecnosci pod jemiola 14.06.02, 16:06
                        A ja ciągle pytam o to winko - jest czy nie ma? Jak byłam wczoraj na targu,
                        przyjrzałam się Jemiole. Jakaś smutna...
                        • Gość: m. Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 16:17
                          isis! napisał(a):

> A ja ciągle pytam o to winko ...

...Ty na razie nie myśl o winie,tylko się do koncertu przygotowuj,bo przyjdę Cię
                          posłuchć!!! :)))
                          do zobaczenia!
                  • Gość: Kociątko Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.06.02, 13:36
                    na nalesniki to chyba nie przy ludziach - co poniektórzy mogli by nie przeżyc
                    widoku szpinaku ;)
                    peneloppo masz może adres TEJ strony? jak tak to wyslij mi na gg albo kom :)
                    plizzz ;)
                    • Gość: kirkol Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.magma-net.pl 14.06.02, 21:57
                      Isis , obiecalem Ci ze bedzie winko i to dobry rocznik i takie jak lubisz ,
                      polwytrawne
                      pozdro
                      • isis! Re: lista obecnosci pod jemiola... kirkol... 14.06.02, 23:58

> Isis , obiecalem Ci ze bedzie winko i to dobry rocznik i takie jak lubisz ,
                        > polwytrawne

Dzięki - tam, gdzie byłam ze studentami po koncercie nie mieli winka... :(((
                        Musiałam czystą tankować! Ale niedużo, bo zaraz mąż przyjechał po mnie i było po
                        zabawie! Jak ci się podobało? Kto najbardziej?
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: FraMauro Re: robisz blad , kirkol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 08:19
                          ...ciagnac wszystkich "Pod Jemiole", z ktora zwiazane sa nasze rodzinne
                          spotkania i MKK. Wlasciwie masz do tego prawo a mimo to uwazam,ze to
                          niewlasciwe. Sa miejsca,ktore nalezy zarezerwowac "dla przeszlosci" i "Jemiola"
                          do takich wlasnie nalezy. A pozostali forumowicze ...decyzja nalezy do Was.
                    • szary-kot Re: lista obecnosci pod jemiola 15.06.02, 13:01
                      > na nalesniki to chyba nie przy ludziach - co poniektórzy mogli by nie przeżyc
                      > widoku szpinaku ;)

dokładnie :P
          • Gość: NN Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 13:26
            Czy dla tych co byli przez ostatni tydzien odcięci od sieci ,można
            adres.Please. )):-/
            • Gość: hrabiaa Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.eu.org 15.06.02, 16:57
              Ja się piszę pod platanem. Jemioła zbyt szumiasta.
              • Gość: deINO Re: lista obecnosci pod jemiola IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.02, 19:22
                a ja sie wypisuje;(. jak bede parowal za tydzien wiedza, to wpadne( o ile
                mozna:)).. bo egzamin trza zdac..;D

pzdr.
                • Gość: kirkol Re: do FraMauro IP: *.magma-net.pl 16.06.02, 20:33
                  czy ulice po ktorych chodzilismy tez mam omijac lub postawic szlaban?
                  by inni nie chodzili , moze wykupic lokal i zrobic kapliczke przeszlosci?
                  Bez sensu Alu , wszak wybor nastapil po stronie Twojej siostry i niech tak
                  bedzie , ja nie chce juz nic zmieniac i ciesze sie tym zycie jakie mam i prosze
                  Cie nie poruszaj juz tego tematu na forum , bo jest BYŁY
                  pozdro
                  • Gość: kirkol Re: spotkanie pod Jemiola IP: *.magma-net.pl 16.06.02, 20:38
                    Isis , pytanie kto byl najlepszy ? wiesz przeciez , TY a dodatki do Ciebie ? no
                    coz , maja jeszcze czas. Ludzie i ja przyszli posluchac Ciebie i dla Ciebie ,
                    choc nie powiem , ale udalo Ci sie wylonic kilka mlodych perel i powoli zaczna
                    blyszczec z Toba na niebosklonie muzyki .Bylo Bosko i juz sie nie moge doczekac
                    kiedy nastepny
                    pozdro - Twoj fan kirkol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka