Dodaj do ulubionych

Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych

IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 00:14
Witajcie!

Nie chce generalizowac, ale na forum, w przerazliwej swej wiekszosci,
znajduja sie osoby z jakimis problemami emocjonalnymi. Dlaczego tu
wchodzicie? Tu dyskusja jest sprowadzona do poziomu rynsztoka, mimo ze
Forumowicze staraja sie uzywac madrych slow, chociaz czesto ich nie
rozumieja. U nas, na ASP, bardzo sie smiejemy z takich ludzi, ktorzy nie
potrafia znalezc znajomych w rzeczywistym swiecie.
Zarzucicie mi na pewno, fakt ze szukalam tu chlopaka. Spotkalam sie z kilkoma
z Was, ale zaden nie byl nawet w polowie na poziomie mojego idealu. Zal mi
Was, Forumowicze i mam nadzieje, ze niebawem wydostaniecie sie z tego marazmu.

Magda
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=21738939&a=21738939
      • Gość: Magda Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 00:25
        dokladnie. Przyda sie niektorym forumowiczom psycholog!

Magda
        • Gość: n Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:27
          nad niektórymi to i Freud by załamał ręce...
          • Gość: Magda Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 00:37
            dokladnie. Nawet nie wiesz ile dostalam zboczonych maili i zdjec penisow
            bleee....
            • Gość: n Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:41
              no to najwyższa pora udać się do znawcy nauk Freuda... zrobisz tym wszystkim
              przyjemność.

pzdr.(i dobranoc)
    • tabbycat Do jej 'wysokosci' krolewny Magdy... 17.03.05, 01:17
      Żal mi Ciebie...
      Bo wiele razy życie da Ci pstryczka w nos za sposób w jaki traktujesz ludzi. Z
      ASP robisz Olimp a z siebie damskiego Zeusa, który rzuca piorunami na biednych
      śmiertelnikow na dole...

Jestes chwalipieta,dziewczyna która swoja zadarta głowka zdziera tynk z
      sufitow...Osoba ktora ma jakies problemy emocjonalne... Chyba rodzice CIe w
      dziecinstwie nie przytulali...Nie dziwie CI sie ze szukasz chlopaka-ostatkiem
      sil swej zdesperowanej osoby-na forum...Bo nikt z Toba na dluzsza mete nie
      wytrzyma...Zastanow sie nad swoim zachowaniem bo skonczysz w wieku 40lat z
      pedzelkiem w reku malujac dzieciom w przedszkolu laurki na dzien matki...
      Moze masz az tak duzo wolnego czasu..Polecam podjac drugi kierunek-jakis
      czasochlonny...Zeby poczuc co to KUCIE na studiach a nie dobieranie barw...

Popraw swoja apaszke..
      Wez w dlon pedzelek..
      i zacznij zyc jak czlowiek a nie jak jakas wynaturzona kanalia...
      i tak pozdrawiam

oberwujaca cala rozgrywke
      Tabbycat
      -koniec z mojej strony
      • tomek854 Re: Do jej 'wysokosci' krolewny Magdy... 17.03.05, 01:59
        hihi :) Ładnie to ujęłaś - nic dodać nic ująć, o ile Magda jest prawdziwa, a nie kimś, kto robi sobie jaja. Bo wziąż nie mogę uwierzyć, że można byc AŻ TAK głupim :)

A co do teorii magdy o niezrównoważonych na forum - każdy mierzy swoją miarą :-)
        • Gość: ziutek Magda IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.03.05, 06:08
          Ty oczywiście przyszłaś nie z własnej woli na forum. Jeśli nikt nie zaciągnął
          cię siłą, to jesteś taka sama jak my. Gratuluje samokrytyki.
    • Gość: Magda Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.devs.futuro.pl 17.03.05, 12:21
      zarzucacie mi cos, o czym zwyczajnie nie macie pojecia. Smieszycie mnie.
      Jestescie ograniczeni i zakompleksieni. Atakujecie mnie tylko dlatego, ze smiem
      zachwowyac sie inaczej niz wy, zgraja oszlomow. Kpijcie dalej ze mnie, bo tylko
      potwierdzacie temat watku.
      • Gość: ziutek Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.03.05, 13:55
        Sądzę Magda, że ktoś powinien cię przelecieć.
        • Gość: pacyfista Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.03.05, 14:02
          właśnie tak - pewnie jeszcze nikt cię nie zrżnął (jak rynsztok, to rynsztok). Ja
          też jestem malarzem - pokojowym, pacyfistą w sensie. Jak cię dawno nikt nie
          zerżnął to daj znać.
        • Gość: Zmarszczka Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: 168.12.253.* 17.03.05, 14:16
          Magdzia,dziecko-ogladnij sobie film "Uprowadzenie Agaty" Tam jest kilka scenek
          o wysylaniu ludzi na leczenie psychiatryczne.Kazdy ,kto nie mysli tak jak Ty,
          jest chory wg. Ciebie. I to jest objaw Twojej choroby,niestety.:(Kazdy
          psychiczny, a zwlaszcza zaawansowani szałowcy,ze sa zdrowi.Zwlaszcza wtedy ,jak
          juz rece maja zwiazane kaftanem na plecach.

"Nie pluc! Nie zanieczyszczac wagonu"-PKP
    • nederlandse Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 17.03.05, 14:42
      Magdo, bardzo prosze odpowiedz na maila dot. wywiadu.
    • Gość: Alojz Re: Masz całkowita rację! Emocje górują. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 17:30
      Do niedawna chciałem, żeby premierem III RP został były prezes ZUS pan Alot.
      Obecnie optuję jednak za byłym ministrem panem Wąsaczem. Człowiek bez skazy.
      Jednym słowem "tabula rasa".
    • Gość: bus 144 Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 18:06
      Magdusiu jeśli potrafisz, namaluj swój ideał i kochaj go. Nie sądzę byś była
      dobrym malarzem, artystką też nie jesteś. Prowokujesz jak Nieznalska, bo tyle
      tylko umiesz.
    • Gość: Adrian Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 18:07
      U nas, na ASP, bardzo sie smiejemy z takich ludzi, ktorzy nie
      > potrafia znalezc znajomych w rzeczywistym swiecie.
      Powszechnie wiadomo, że Wy z ASP właśnie do ralnego świata macie najdalej.
      Zastanawiam się dla czego udeżasz od razu tak z grubej rury? Ktoś zrobił Ci
      krzywdę przez komputer. Zapal sobie gibona i zapomnij o tym FORUM raz na zawsze
      • Gość: Magda Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.devs.futuro.pl 18.03.05, 20:09
        nie wiem co to jest gibon i nie wiem skad takie glupie opinie.
        • Gość: PWr Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:46
          Jak to nie wiesz - pacykarze są nieco tępawi
    • Gość: Poliszynel Re: Forum-miejsce dla ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 00:48
      Magda: "zarzucacie mi cos, o czym zwyczajnie nie macie pojecia. Smieszycie
      mnie. Jestescie ograniczeni i zakompleksieni." Jeżeli byś znała podstawy
      psychologii to wiedziała byś, że osoba o prawdziwie szerokich horyzontach i bez
      kompleksów nigdy czekoś takiego nie napisze. Nie pozwoli sobie na daialog z "tą
      przerażliwą większością". Bo po co?
      Ciszę się, że nie uogólniasz. Pewno dużo prawdy w tym co piszesz tu i tam, ale
      pamiętaj, że jest tu grupka osób, która patrząc z bardzo dalekiej perspektywy
      widzi Cię raptem kroczek obok tej całej gawiedzi, o której piszesz.
      Uważam, że będąc z ASP wykazujesz się wyjątkowo małym humanizmem i bezprawnie
      uzurpujesz sobie prawo do pustej i jałowej krytyki obecnych tu ludzi.
      • Gość: Alojz Re: Mniejszość ma zawsze rację IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.05, 12:58
        Przykład idzie z góry. Pan minister Wąsacz stwierdził przed śledź-komisją, że
        sprzedając pakiet mniejszościowy PZU dla Eureko i pprzyznając tej firmie ponad
        50% wpływów w zarządzaniu spółką zrobiono bardzo dobry interes. Okazuje się, ze
        teorie bolszewickie są wiecznie żywe. Mniejszośc ma rację. Wystarczy ją tylko
        nazwać większością.
    • Gość: ast Rada IP: *.idea.pl 20.03.05, 15:27
      Jeśli masz już osiemnastkę i nie boisz się, to szturmuj Warszawę !
      Tylko unikaj uczelni artystycznych i polonistyki na UW.
      Omijaj też Bródno, właścicieli rottwailerów i autobus 175.
    • Gość: Marcin Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.05, 19:54
      Dziwi mnie to, że ciągle piszesz o tym samym. Podkreślasz, że jesteś z ASP i
      przez to niby lepsza od innych. Tak to już jest: Wy się śmiejecie z innych, a
      inni śmieją się z Was.

A to, że nie znalazłaś swego ideału, to (jak sama napisałaś) na pewno dlatego,
      że "na forum, w przerazliwej swej wiekszosci, znajduja sie osoby z jakimis
      problemami emocjonalnymi."
      • yoma Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 22.03.05, 17:48
        "U nas na ASP"? Pzrecież gdzieś pisalaś, że wcale nie lubisz ASP?

Magda, już jesteś sławna! Ciągnij dalej! Fajne!
    • Gość: bajka Przypomina mi się bajka o Magdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 18:03
      Ma gdzie, a nie ma z kim.

I to by tłumaczyło rozpaczliwe poszukiwania chłopaka na forum oraz ogólną
      frustrację i desperację.
    • keleris5 Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 23.03.05, 08:01
      fajna ta magda, tylko sie biedzaczce cos miesza strasznie w tej glówce!
      to zapewne wpływ księżyca lub poprostu za duzo farby wdycha na tej jej ASP!
      pozdrawiam, jestem upśledzony!!!!!!
      • Gość: Alojz Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.05, 13:17
        Pan minister Wąsacz na premiera, a pan europoseł Chruszcz na ministra spraw
        zagranicznych.
    • map4 Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 23.03.05, 14:25
      Gość portalu: Magda napisał(a):

> U nas, na ASP, bardzo sie smiejemy z takich ludzi, ktorzy nie
      > potrafia znalezc znajomych w rzeczywistym swiecie.

Ten śmiech z ludzi, którzy Waszym zdaniem są upośledzeni społecznie bądź/i
      emocjonalnie mówi tak wiele o Waszym poziomie, że raczej nie muszę go już osobno
      komentować.

Nie rozumiem, na jakiej podstawie wyciągasz wniosek, że osoby aktywne na forum
      mają problemy z aktywnością społeczną w realu. Nie widzę związku.

Piszesz, że forum to w przeważającej części mniejsze lub większe świry. Może i
      tak, może i nie. Nie wiem, nie badałem. Znam natomiast paru forumowiczów
      osobiście i te znane mi osoby to przeważnie ludzie młodzi, za to zawsze
      ekstrawertyczni. Twoja opinia oczywiście zależy od tego, jak zdefiniujesz osobę
      upośledzoną: jeśli za takową przyjąć mężczyznę, który ośmiela się nie padać do
      Twoich uświęconych posadzkami ASP stópek, to śmiało możesz nazwać mnie świrem.
      Go on, feel free...

Generalnie po przeczytaniu Twojego wątku zastanawia mnie jedno: dlaczego tak
      bardzo zależy Ci na "zaliczeniu" jakiegoś penisa poprzez to forum. Przecież i
      tak nie jesteśmy Ci w stanie intelektualnie dorównać. Po co Ci to ?
      Jako kolejne trofeum ?
      Wieszasz je sobie nad łóżkiem, czy jak ?
      A może prowadzisz dzienniczek ?

Naprawdę zależy mi na zmniejszeniu ilości bolesnych dla Ciebie rozstań i
      rozczarowań, dlatego proponuję Ci: daj sobie z nami - tymi forumowymi
      półgłówkami spokój, znajdź sobie kogoś, kto dorasta Ci poziomem. Najlepiej
      jakiegoś wrażliwego kolegę - studenta ASP.
      • tomek854 Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 23.03.05, 16:19
        > A może prowadzisz dzienniczek ?

Ba, dzienniczek. Pamiętnik pisze. I nawet go drukują w CZASOPIŚMIE! :)
    • Gość: On JESTES WIEC UPOSLEDZONA, ALE SIE NIE DZIWIE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.03.05, 16:54
      Skoro uczysz sie w szkole plastycznej nie majac za grosz talentu. Tatus
      wepchnal????
    • pan.edward Re: Forum-miejsce dla ludzi uposledzonych 23.03.05, 16:56
      > Nie chce generalizowac

ROTFL
    • Gość: siedemgrzechow nie liz pedzelkow IP: *.net-serwis.pl 24.03.05, 14:03
      madzia przestan lizac pedzelki bo metale ciezkie z farbek szkodza na rozumek:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka