Dodaj do ulubionych

Wygraj ekstraligę

IP: *.crowley.pl 18.03.05, 11:17
Witam,
ile można zgłaszać drużyn z jedengo numeru tel. ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Miśkowiak Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 15:42
      czy można w trakcie sezonu wymieniać skład?
      • Gość: redakcja Re: Wygraj ekstraligę IP: *.wroc.gazeta.pl 18.03.05, 19:59
        Z jednego numeru telefonu można zgłaszać dowolną liczbę drużyn, z zastrzeżeniem
        że muszą się one różnić składami.
        W trakcie sezonu nie można dokonywać zmian w składzie zgłoszonego zespołu.
        Można natomiast zgłaszać nowe drużyny w dowolnym momencie rozgrywek.
        • ednomton.alberta A Gdzie się można zapisać do tej zabawy? 02.06.05, 07:55
          A Gdzie się można zapisać do tej zabawy?
    • Gość: mizar Re: Wygraj ekstraligę IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.03.05, 23:10
      GRATULUJE POMYSŁU!!!W KOŃCU COŚ DLA KIBICÓW SPEEDWAYA!!!
    • Gość: mizar Re: Wygraj ekstraligę IP: *.magma / *.magma-net.pl 19.03.05, 00:04
      mam pytanie do redakcji-ten konkurs nie jest ogólnopolski?napisaliscie o nim
      tylko w lokalnym dodatku wrocławskim...!rozpropagujcie konkurs na całą Polske
      bo jest on strzałem w dziesiątkę:)!pozdrawiam
      • Gość: Liso Re: Wygraj ekstraligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 09:28
        Czy w druzynie moze byc wiecej niz jeden zawodnik z I ligi??
        • Gość: redakcja Re: Wygraj ekstraligę IP: *.wroc.gazeta.pl 19.03.05, 22:17
          Zgodnie z regulaminem w składzie każdego zespołu możne znajdować się tylko
          jeden żużlowiec z drużyny I ligi - nie ma natomiast znaczenia, czy jest on:
          seniorem, juniorem, czy obcokrajowcem.
          • marcindr1 Re: Wygraj ekstraligę 20.03.05, 20:47
            Zgodnie z artykułem ...cytuje "jeden zawodnik (obcokrajowiec, senior, bądź
            junior) musi reprezentować klub I-ligowy.",nie jest powiedziane iż moze być to
            tylko i wyłącznie jeden zawodnik I-ligowy...czyli wnioskuje z tej wypowiedzi że
            moge do składu "wpisać" wiecej niż jednego zawodnika z I-ligi bardzo prosze
            redakcje o sprostowanie.Z góry dziekuje i pozdrawiam
      • Gość: redakcja Re: Wygraj ekstraligę IP: *.wroc.gazeta.pl 19.03.05, 19:10
        Konkurs prowadzony będzie we wszystkich oddziałach (regionach)Gazety, w których
        są drużyny z ekstraligi i I ligi żużlowej (np. Poznań, Bydgoszcz, Toruń, Opole,
        Kraków, Zielona Góra)
    • Gość: Bobek Re: Wygraj ekstraligę IP: *.crowley.pl 20.03.05, 18:23
      A jak wygram to co dostane ? ;) Są przewidziane jakieś nagrody ?
    • Gość: Liso Blad na liscie zawodnikow?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:32
      Czescc zawodnikow(senorow) zespolow z Ostrowa Wlkp. oraz z Opola maja takie
      same numery(kody). Powtarzaja sie numery 0d 228 do 230
      • gelu Re: JESZCZE JEDEN BŁĄD 23.03.05, 18:52
        Juniorzy z Grudziądza i Ostrowa - numery od 323 do 326 się powtarzają.
        • Gość: redakcja Re: JESZCZE JEDEN BŁĄD IP: *.wroc.gazeta.pl 24.03.05, 11:50
          Przepraszamy. Błąd już został naprawiony. Ósemce zawodnikom Intaru Ostrów
          (Jędrzejakowi, Pietrzykowi, Szczepaniakowi, Węgrzykowi, Brucheiserowi,
          Kwiatkowskiemu, Liberskiemu i Tajechertowi)zostały przydzielone nowe kody.
          Lista z poprawkami dostępna jest na stronie www.gazeta.pl/wroclaw. I będzie
          zamieszczona również w papierowym wydaniu
          • Gość: Seba Re: JESZCZE JEDEN BŁĄD IP: 81.15.192.* 25.03.05, 10:16
            Mam pytanie do redakcji. Dostałem SMSa żeby poprawić swoją drużyne bo pech
            chciał że wybrałem Michała Szczepaniaka, no więc wysłałem SMSa z poprawionym
            numerem zawodnika - okazało sie że system mi nie przyjmie zmiany bo już raz
            zgłosiłem drużyne o takiej nazwie - no to wysłałem inną nazwę w odpowiedzi
            dostałem informacje że nie ma takiego zawodnika o numerze 293. Za te trzy SMSy
            miałbym już trzy drużyny zgłoszone a narazie nie mam żadnej i nie wiem co
            dalej. Chyba jakiś mały bałaganik się wkradł.
            Pozdrawiam Fanów Speedwaya.
    • Gość: HAHA Droga redakcjo! IP: *.magma-net.pl 25.03.05, 12:51
      Czy w związku ze zmianą kodów musz jeszcze raz wysłac smsa? Bo przyszedl mi sms
      zwrotny w ktorym tak mi kazano zrobic?
      • Gość: redakcja Re: Droga redakcjo! IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 15:16
        Ci uczestnicy, którzy otrzymali zwrotne SMS-y w związku ze zmianą kodów,
        proszeni są o ponowne zgłoszenie drużyny.
        Za utrudnienia przepraszamy.
        Uwaga - nowe drużyny powinni zgłosić ci uczestnicy, którzy mieli w składzie
        jednego z 16 zawodników - Jędrzejak, Pietrzyk, Michał Szczepaniak, Węgrzyk,
        Brucheiser, Kwiatkowski, Liberski, Tajchert, Czechowicz, Kowolik, Pawliczek,
        Rembas, Barański, Chmielewski, Czechowski, Kalwasiński.
        • Gość: redakcja Re: Droga redakcjo! IP: *.wroc.gazeta.pl 25.03.05, 15:45
          Uwaga kibice!
          Aby drużyna mogła wystartować już w pierwszej kolejce należy ją zgłosić do
          niedzieli 3 kwietnia do godz. 12.
          • Gość: giba Re: Droga redakcjo! IP: *.darkstar.pl 26.03.05, 13:23
            Macie lekkie problemy!!! Rowniez jak moji poprzednicy dostalem meska zwrotnego
            o tresci: " UWAGA-musisz poprawic swoje zgloszenie do konkursu WYGRAJ
            EXTRALIGE. Szczegoly na stronie www.gazeta.pl/wroclaw "
            Wiec pojawilem sie na tej stronie i "odkrylem" ze w jednej z moich druzyn mam
            Tomka Jędrzejaka no wiec wyslalem jeszcze raz ta sama druzyne z zmienionym
            kodem Tomka (z 228 na 291) ale system odeslal mi meska o takiej tresci: "
            Zgłoscileś juz duzyne...Podaj inna nazwe i przeslij zgloszeni jeszcze raz"
            troche sie zdnerwowalem, ale jeszcze raz sprobowalem, zmienilem nazwe i....
            wyslalem druzyne z nowym kodem Jędrzejaka (291) i to co dostalem wkurzylo mnie
            najbardziej :P:P:P słuchajcie, a raczej czytajcie: "Kod zawodnika nr2 w twojej
            druzynie giba_Racing jest nieprawdidlowy (sic!) Sprawdz skladnie SMSa i przesli
            zgloszeni jeszcze raz."
            Tak wiec troszke zamieszanie macie ja jeszcze to przetrzymam bo 3 zlote to nie
            majatek...najwyzej odmowie sobie browarka, ale jak tak wielu ludzi wyslalo SMSy
            z błedem to firma co sie tym zajmuje One2One czy jakos tak to juz sie nie zle
            oblowila ... zaraz napisze o drugim przypdaku...
            • Gość: giba Re: Droga redakcjo! IP: *.darkstar.pl 26.03.05, 13:30
              obiecana część druga :P:P:P
              Jako ze moj tata zarazil mnie zuzlem to ja postanowiulem wciaganc go troche w
              zabawe zeby jakis element rywalizacji byl przy przegladaniu wynikow na
              internecie i namowilem go do stworzenia druzyny... no i chlopak druzyne
              stworzyl no i wysylamy meska z Arturem Pietrzykiem w skladzie (z poprawionym
              kodem czyli 292) o dostal meska.... "Liczba zawodnikow z pierwszej ligi w
              druzynie XXX jest nieprawidlowa. Sprawdz skladnie SMSa i przeslij zgloszenie
              jeszcze raz" Skladnia byla okej bo sprawdzalem 15 razy biorac pod uwage moje
              wczesniejsze problemy ze swoja druzyna i na bank wszystko jest okej z seniorami
              juniorami i obcokrajowcem jest tez tylko jeden zawodnik z pierwszej ligi...
              WIEC JA SIE PYTAM DO... O CO KURCZE CHODZI???
              • Gość: gracz Re: Droga redakcjo! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.03.05, 16:54
                2 sprawy do redakcji:

Na liście nie ma Andy'ego Smitha w Apatorze.
                Czy gra jest ajk Wygraj Ligę tylko dla pełnoletnich czy nie?
                • Gość: Tomek Re: Droga redakcjo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:32
                  A gdzie Adam Pietraszko?
    • Gość: Chris Re: Wygraj ekstraligę IP: *.com.pl / *.tfkable.pl 30.03.05, 07:54
      Pytanie do organizatorów konkursu - czy drużyna zgłoszona do konkursu przed
      pierwszą kolejką bierze udział w zabawie do ostatniej kolejki, czy też musi byc
      zgłaszana do walki np. w drugiej kolejce drugim sms`em?
      • Gość: redakcja Re: Wygraj ekstraligę IP: *.wroc.gazeta.pl 30.03.05, 12:56
        Drużyna zgłoszona przed sezonem do konkursu nie musi być już potwierdzana przed
        każdą następną kolejką.
    • gelu KONTUZJE 30.03.05, 11:37
      Może by wprowadzić możliwość wprowadzania zmian w drużynach za zawodników z
      poważniejszymi kontuzjami?

Ja np. wybrałem do swoich drużyn Okoniewskiego i Dobruckiego. Teraz chętnie bym
      ich zmienił, ale nie chcę zgłaszać nie wiadomo ile drużyn. Zgłosiłem 3 drużyny
      i tyle mi wystarczy, ale chciałbym zamienić kontuzjowanych zawodników na innych.
    • Gość: gracz ILE DRUŻYN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 20:59
      Ile wysłaliście drużyn? Pytam z ciekawości
    • robertrobert Re: Wygraj ekstraligę 02.04.05, 02:02
      PROTEST.PROTEST.PROTEST.Co ze składem
      Mam pytanie co się dzieje z zestawieniem zawodników ????
      Wysyłam skład zgodny z regulaminem oraz "Lista transferowa zawodników
      ekstralig" oraz "Lista transferowa żużlowców I ligi ":
      1.) 117 Ryan Sullivan 9,32
      2.) 202 Zbigniew Czerwiński 5,41
      3.) 265 Rune Holta 8,99
      4.) 267 Sławomir Drabik 9,65
      5.) 269 Rafał Osumek 4,29
      6.) 337 Adrian Płuska 2,00
      7.) 375 Sławomir Dąbrowski 2,00
      Razem ten zespół ma KSM 41,66 pkt
      A dostaję informacje że mam 45,92 pkt KSM.Sprawwdziłem KSM na stronie
      internetowej sa takie jak podałem wysyłam ponownie skład bo może coś zle wbiłe
      w SMSie (numer innego zawodnika z wyższym KSMem) i znowu informacja że mam KSM
      45,92.Prosze o pilna interwencję.Dwa razy zapłaciłem i zostałem oszukany.Czekam
      na jakąś reakcję ze strony organizatora "WYGRAJ ESTRALIGĘ"
      Rorob.
    • Gość: Tommegazul Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:06
      No,pochwalcie sie ile punktow zdobyliscie.Moja najlepsza miala 57 i nie wiem
      czy to duzo czy malo...
      • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstraligę IP: 213.77.6.* 12.04.05, 09:53
        A moja zdobyła 64pkt, ale 57 to tez chyba dużo, przeciez KSM<=42
        • Gość: Tommegazul Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:41
          No,no,niezly wynik.Gratuluje
          • rafalgmilan Re: Wygraj ekstraligę 19.05.05, 16:52
            gdzie mozna sprawdzic winiki
        • Gość: kub_a Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 23:00
          No dobra rademenes79 podzielimy sie wygraną :)
          7życzeń7
          • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstraligę IP: 213.77.6.* 13.04.05, 07:44
            Tez masz 64 pkt? Wow. Ale sie nie podzielimy bo liczy sie tez nizszy KSM, a
            pozniej kolejnosc zgloszen. Ja zglaszalem 30 marca wieczorem
            • Gość: GoPR Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:39
              oj to jednak się nie podzielimy zgarniam wszystko!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:01
                A skad wiesz jaki mam KSM? Przeciez nie napisalem?
    • Gość: rademenes1979 Kiedy wyniki IP: 213.77.6.* 12.04.05, 09:58
      A kiedy będą wyniki 1(2) kolejki??
      • rafalgmilan Re: Kiedy wyniki 19.05.05, 16:44
        jak mozna sprawdzic ile moja druzyna ma punktow
    • Gość: 666 Re: Wygraj ekstraligę IP: *.brda.net 12.04.05, 12:10
      Bonusy sa liczone czy nie?

Moja najlepsza 56 (bez bonusow), ale Krzyzak załatwil mi Ulamka, tak byloby
      lepiej :(
      • Gość: majsterkowicz997 Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 12:26
        W regulaminie pisza tylko o punktach, wiec bonusy nie sa liczone.
        • rok1978 Re: Wygraj ekstralige 13.04.05, 09:22
          Moja najlepsza ma 54 a myslalem ze to duzo :)
          Niezle niezle:)
    • Gość: Constantin Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:17
      połowa my drużym na ponad 60pkt, a mam i niespodzianki... tzn 3 rakietowe teamy
      o tym jutro w gazecie:) rejcemedes czy jak mu tam to dziecko Pozdrawiam
      • Gość: rademenes79 Re: Uczta winnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:49
        Sam jestes dziecko. Zdyskfalifikuja cie. Nie czytales w regulaminie ze trzeba miec co najmniej 18 lat?
        • Gość: Constantin Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:59
          ma już swoje lata , choć wolałbym być 10 lat mlodszy , choć wtedy nie miałbym
          tylu znajomych dzialaczy i zawodników..... pozdrawiam i życzę sukcesów
          • Gość: rademenes79 Re: Uczta winnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:21
            No to chwal sie ile ma Twoja najlepsza, a nie tu czarujesz.
            • Gość: Constantin Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:30
              Crump,Protaś,Jaguś Wiesio,Fijałkowski , Sawka, Szczepaniak M , M.Jaguś ,
              pozostałe niech będa tajemnicą , ponieważ i tak wydaje mi się że drużyna z
              Sawką i Protasiem nie ma szans w ogóln klasyfik.
              • Gość: Haker nicky punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:37
                rademenes79, i rok 1978 klikają z jednego komp oszuści
                • Gość: rademenes79 Re: punkty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:43
                  Sam jestes oszust. Nie znasz sie na internecie to sie nie odzywaj. Jest taka zasada-nie masz pewnosci to nie oskarzaj. Ja stukam tylko i wylacznie na rademenes79 i nie jestem zasnym oszustem. Oczekuje przeprosin
              • Gość: rademenes79 Re: Uczta winnera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:48
                No niezle. 70pkt przy ksm 41,52. Gratuluje. S*owa uznania
                • Gość: Constantin Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:55
                  ale nosa mięli Ci co wybrali Trumińskiego,chyba że to jednoraz wyczyn
                  • Gość: Constantin Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:57
                    ale cieszę się na rywalizację bo też masz silny skład,wynik średni ok 56pkt na
                    kolejkę to już jest super
                  • Gość: Atlasowiec Jak punktowaliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 12:00
                    ja mam 49 i 53pkt szkoda Ułamka;(
                    • Gość: kub_a Re: Jak punktowaliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:43
                      Nie ma się co podniecać.Jeden nieszczęśliwy upadek i nasze drużyny rozlecą się
                      w pył.odpukać...

• Gość: Atlasowiec Re: Jak punktowaliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:46
                        a jak Twoje punktowały? Poninąłeś ułamka i dobruckiego?
              • Gość: kub_a Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:46
                Pytanie do Constantina.Znasz wielu działaczy więc małe pytanko.
                Ile startów ma zakontraktowanych Crump? :)

Pozdrawiam wszystkich nawet tych z torunia!!!!!
                • Gość: Kordus Re: Uczta winnera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:58
                  crump to świetny zakup będzie w każdym meczu śmigał po 6 biegów i wyst
                  przynajmniej w 12 meczach:) Kto ma N.Pedersena może sobie pomarzyć:)
                • Gość: TeDe kogo z 1 szej ligi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:06
                  Jakiego zawodn. brać z 1 ligi junior or senior jak myslicie? pozdrawiam all
                  speedwey fans
    • Gość: Anglik nr tel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 11:12
      mam pytanie czy nagrode będzie mógł ewent odebrać np: ojciec zwycięzcy ,jestem
      rzadko w kraju
    • Gość: 666 Re: Wygraj ekstraligę IP: *.brda.net 13.04.05, 14:33
      Kiedy w koncu beda wyniki?

Fijalkowski w tamtym sezonie mial tylko jeden dobry mecz - tez pierwszy :) wiec
      ta druzyna nie ma szans :))
      • Gość: Wilku Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:38
        a Trumiński co Ty na to ja zbaraniałem:(
      • rok1978 Re: Wygraj ekstraligę 13.04.05, 14:39
        Gość portalu: 666 napisał(a):

> Kiedy w koncu beda wyniki?
        >
        > Fijalkowski w tamtym sezonie mial tylko jeden dobry mecz - tez pierwszy :)
        wiec
        > ta druzyna nie ma szans :))

Tak, tak ale w zeszlym roku Fijal jezdzil w Ekstralidze, a w tykm roku jezdzi w
        pierwszej :)
      • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:41
        To sie stary wiedza wykazales. Fijalkowski w zeszlym roku mial 0 w 3 startach (mecz w Lesznie).
        • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:44
          Sorki, chcialem napisac, ze Fijalkowski w zeszlym roku w PIERWSZYM meczu mial 0 w 3 startach
          • Gość: Dymek Re: Wygraj ekstralige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:54
            Kto ma Dyma i L.Adamsika ten innych zrobi...
            • rok1978 Zapraszam wszystkich na forum 13.04.05, 15:02
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28756
              • Gość: Katox Jak pierwsz kolejka? IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 17:04
                ile drużyn w bój posłałeś?
            • rok1978 Re: Wygraj ekstralige 13.04.05, 15:03
              Utworzylem forum 'Wygraj Ekstraligę'
              Czemu wyrzucacie mój post? Nie chcemy tutaj śmiecić...
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28756
              • Gość: Fan z Wrocł odnosnie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:09
                jak wejść na to forum wytłumacz please ale dokładnie
                • rok1978 Re: odnosnie forum 13.04.05, 15:25
                  zobacz czy teraz jest dobrze (wydawalo mi sie ze wystarczy kliknac w linka)
                  • Gość: Fan wroc Re: odnosnie forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:29
                    chciałem się zalogować nie daje rady ale pomysł masz ok
                    • rok1978 Re: odnosnie forum 13.04.05, 15:40
                      Nie jestem pewien, ale musisz chyba zalozyc konto w gazecie (co zajmuje 5 minut)
        • Gość: 666 Re: Wygraj ekstralige IP: *.brda.net 13.04.05, 15:48
          pierwszy mecz "u siebie" :)
    • Gość: Mr? Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:50
      Znam wyniki Radenenes79 ma 53pkt Cienias oszust
      • Gość: Dr. Motor walka o pkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:01
        uważajcie na T.Golloba z zestawianiem
      • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstraligę IP: *.hum.uni.torun.pl 13.04.05, 16:56
        Sam jestes oszust. Skad mozesz wiedziec jak sie nazywa moja druzyna. Jestes klamca!
        • Gość: Katox apel:rademenes79 IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 17:01
          rozmawiajmy na tym nowym forum , rok1978 stworzył nie zaśmiecajmy tutaj , jak
          będzie jakaś wiad z red nawet jej nie zauważymy
      • Gość: rademenes79 Re: Wygraj ekstraligę IP: *.hum.uni.torun.pl 13.04.05, 17:03
        A jak masz kompleksy idz do psychologa. Nie musisz pisac klamstw na publicznym
        forum.
        • rok1978 Re: Wygraj ekstraligę 13.04.05, 17:10
          chlopaki luz :)
          To dopiero pierwsza kolejka a juz takie emocje:)
          • katox przechwałki stop 13.04.05, 17:42
            rademenes i constantin powinni założyć osobne forum : marzyciele ,
            przechwałkowicze , albo: papierowi liderzy:)
          • Gość: xavi Re: Wygraj ekstraligę IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 22:46
            Gdzie można sprawdzić wyniki drużyn ???
    • Gość: bydgoszczak Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:02
      Co jest grane dlaczego nie ma wynikow w Gazecie (przynajmniej w Bydgoskim wydaniu) Jak ktos ma to niech napisze przynajmniej 3 miejsca i ile punktow
      • Gość: nowyredaktor Re: Wygraj ekstralige IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:19
        Podaje wyniki pierwszych trzech miejsc:
        I - Fiolki - 55 pkt
        II - Foki - 55 pkt
        III Smoki - 54 pkt
        • Gość: gazeta do nowegoredaktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:38
          Jutro dowieziemy Ci nagrodę ćwoku pocieszny.
    • Gość: susi Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:37
      Kiedy bedzie mozna zalozyc druzyne przez internet??
      • Gość: redaktor Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:09
        dzisiaj od 14tej
      • Gość: GTz Re: Wygraj ekstraligę IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 04.05.05, 18:18
        jak zalozyc druzyne przez internet i za ile jesli trzeba placic?
    • Gość: marcin from Chelmz Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 14:45
      kiedy ukazą sie klasyfikacje druzyn z 4. i 1.-zaleglej- kolejki???
    • Gość: tom Wyniki I i IV rundy? IP: *.energostal.pl / 195.205.11.* 29.04.05, 16:50
      Kiedy bedą wyniki?
    • Gość: Miedzyniak Re: Wygraj ekstraligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 01:12
      Może ktoś wyjaśni, co się dzieje z wynikami 4 i zaległej 1 kolejki? Czy Gazeta
      Wyborcza tnie sobie w kulki?!
      • Gość: btz Re: kur.....gdzie wyniki.. IP: *.tvgawex.pl 03.05.05, 13:31
        gdzie wynyki 4 kolejki, ktos sobie jaja robi. Trzeba z tym zrobic porzadek.
        MOZE gazeta nie ma kasy....
    • Gość: MaxCQs Re: Wygraj ekstraligę IP: *.darkstar.pl 03.05.05, 21:56
      pieniadze za smsy chyba do wae dopłynęły więc o co chodzi. Gdzie
      wyniki???????????????????????????
      • Gość: KATO jak czekałem na nagrodę IP: *.wroclaw.mm.pl 04.05.05, 07:45
        jak wygrałem kolejkę w wygraj ligę prawie poł roku czekałem na nagrodę
        !!!!!!Wyborcza to pośmiewisko
    • Gość: miki Re: Wygraj ekstraligę IP: *.ip.krzyki.e-wro.net.pl 04.05.05, 09:23
      kiedy będą wyniki 1 i IV kolejki?
      • Gość: Radek Wyniki IP: *.energostal.pl / 195.205.11.* 04.05.05, 10:35
        Kiedy bedą wyniki?
        Przecież to jest kpina,
        jesli ktoś nie potrafi robic konkursu to niech nie robi, ale ten trzeba
        dokończyć. Przecież juz o naszym Papieżu nie ma relacji, wiec redakcja ma
        wiecej czasu. Wiec czekam na wyniki
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka