onatali 28.05.09, 19:23 Witam, Szukam niani od września do wówczas 1,5 rocznej dziewczynki na pełny etat. Może macie nianię "do odstąpienia" lub polecenia. Będę wdzięczna za wszelkie informajce, a może ktoś chętny :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: Szukam niani 28.05.09, 20:13 temat już był niedawno, szukaj w starszych tematach Odpowiedz Link Zgłoś
breuszek Re: Szukam niani 28.05.09, 22:45 daj ogłoszenie do ts - tylko napisz trochę konkretów co byś nie przeraziła się ilością tel (mi trafiło się ok 100 swego czasu jak zbyt szeroko pojechałem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Szukam niani 29.05.09, 11:05 moja żona osobista niedawno pisała tu, że "oddamy nianię w dobre ręce" i chyba nadal jest to aktualne i traf chce, że właśnie od września, nasza niania to osoba ciepła i uczynna, naprawdę ma cudowne podejście do takich maluszków :) pisz na emilMAUPAsiedlce.net Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Szukam niani 30.05.09, 16:18 czy to był wątek napisany w marcu przez bima5. Jeśli tak to zrozumiałam wtedy, że niania szuka pracy od zaraz, a nie od września. Odpowiedz Link Zgłoś
miguelcristobal80 Re: Szukam niani 30.05.09, 17:26 Nasza niania będzie wolna od września gg 8089912 Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Szukam niani 31.05.09, 19:48 nie, nie przez bima a pewnie przez lady_sza Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Szukam niani 01.06.09, 10:08 W takim razie myślałam o innym wątku. Mogę prosić o info - maila wysłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
bima5 Re: Szukam niani 01.06.09, 10:16 Mam nianię do oddania, córka mojej niani o której pisałam w popprzednim wątku. jak cos to piszcie na maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Szukam niani 01.06.09, 13:47 Bima - czy Twoja niania wolna jest od września czy szuka pracy już od zaraz - bo już się pogubiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
bima5 Re: Szukam niani 01.06.09, 15:43 Witam, niania która się opiekowala moją córką od maja opiekuje się inna dziewczynką, natomiast jej córka (pełnoletnia i ma swoje dziecko- 9 lat)szuka pracy jako opiekunka. Monika (córka mojej niani) czasami zostawała z moją małą, jest naprawdę cudowna opiekunką. Zajmuje się tylko i wyłącznie dzieckiem,ani razu nie "przylapałam" jej na oglądaniu TV czy czytaniu gazet kiedy mała nie spała. Miła, trochę nieśmiała, przyjemna dziewczyna, mała ją uwielbiała. Czasami musiała przyjść ze swoją córką,bo akurat musiała odebrać ją ze szkoły.Ale dziewczynki super razem się bawiły, jeszcze lepiej, mała miała towarzystwo. Polecam. Jeżeli chcesz to podam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Szukam niani 02.06.09, 08:49 Bima - Spotkać się czy porozmawiać nikomu nie zaszkodzi :) Jak możesz wpisz mi dane kontaktowe na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird_dot Re: Szukam niani 30.06.09, 21:28 Witam A może znacie rodzinę, która poszukuje sympatycznej i oddanej niani? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Szukam niani - Mokotów 16.07.09, 15:46 koleżanka jest w potrzebie poszukuje niani do Warszawy 2 lata chłopiec Obowiązki - zabawa z dzieckiem na placu zabaw i w domu - gotowanie posiłków dla dziecka - sprzatanie na koniec dnia po dziecku - opieka i podawanie leków podczas choroby - w razie potrzeby wizyty u lekarza w obecności jednego z rodziców - szukam osoby z doświadczeniem, cierpliwej, bez nałogów, w wieku od 25 lat praca od poniedz. do piątku w godz 9-18 (czasem zostanie do godz 22, jedna sobota lub niedziela w miesiącu) Praca od sierpnia, pozostałe warunki do ustalenia. Kontakt tel 0-606-626-187 godz 9-21 Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Szukam niani - Mokotów 16.07.09, 15:47 link do ogłoszenia www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23731603,Warszawa_Dla_dziecka___Nianie,4-13.html Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Szukam niani - Mokotów 16.07.09, 22:53 Że tak się czepię...a dlaczego niania ma sprzątać po dziecku? No chyba, żeby to rozumieć, że nakruszy czy nabrudzi... No i smutne jest, że chłopiec widzi rodziców na jedynie podczas śniadania i wieczorem przy kolacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Szukam niani - Mokotów 17.07.09, 08:23 misinka81 napisała: > Że tak się czepię...a dlaczego niania ma sprzątać po dziecku? myslę, że tu chodzi o sajgon jaki zastawia 2 letnie dziecko po zabawie > No i smutne jest, że chłopiec widzi rodziców na jedynie podczas > śniadania i wieczorem przy kolacji :( fakt ale cóż takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
onatali Re: Szukam niani 04.06.09, 18:59 Dziękuję wszystkim za wpisy i kontakty. Chyba właśnie znalazłam nianię :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś