Dodaj do ulubionych

dziwnie jakoś

04.09.01, 22:39
Forum zaczyna coraz bardziej przypominać czatowisko - chyba następuje regres w
stronę monosylab i onomatopei oraz wątków z folderu "chętnie gatunek
podtrzymam". Chwilowo mnie to bawi, ale czy na długo? Czy ktoś miałby ochotę na
powrót do źródeł pod Gumową Różą?
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: dziwnie jakoś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 01:31
      Hmmm... czyli na co konkretnie? (u zrodla nie bylam, dlatego pytam)
      • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 01:39
        A o co sie rozchodzi?
        • Gość: lili Re: dziwnie jakoś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 01:48
          Pewnie, ze dzisiaj jakos dziwnie, co chwila wyskakuje mi blad serwera przy
          uruchamianiu postow forumowskich :(((
          • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 01:57
            U mnie tez serwer bryka . Juz czwarty raz restartuje.Ale sie nie
            denerwuje.Pozdr.
            • Gość: lili Re: dziwnie jakoś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 02:03
              Mi sie jakos udaje bez restartu (na razie), ignoruje to co mi wypisuje, cofam
              strone i klikam ponownie na post. Najczesciej dziala, czasem nalezy kuracje
              zaaplikowac powtornie.
              Powodzenia l.
              • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 02:09
                Dzieki, juz lepiej idzie.Przy herbatce,mruczacym kocie i papuzce-smotnej
                nierozloczce.Pozdr.J
                • Gość: MICHAL Re: dziwnie jakoś IP: *.skane.se 05.09.01, 02:43
                  Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Dzieki, juz lepiej idzie.Przy herbatce,mruczacym kocie i papuzce-smotnej
                  > nierozloczce.Pozdr.J

.... A NIE MASZ TAM ZADNEGO TOWARZYSTWA W TYM MIESCIE KOLOSIE, ZE MUSISZ GODZINAMI
                  WYSTAKIWAC W KOMPA?
                  • Gość: feran Re: dziwnie jakoś IP: *.txucom.net 05.09.01, 02:47
                    To nie sa godziny.Poza tym niektore maja taki zawod ze musza czekac.Nie kazdy
                    na panstwowym 8 godz i szlus.
                    • Gość: feran Re: dziwnie jakoś IP: *.txucom.net 05.09.01, 02:49
                      Efka: nie znikaj,mialbym wieksza depresje.Potrzebujemy Ciebie.
                    • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 03:35
                      Gość portalu: feran napisał(a):

> To nie sa godziny.Poza tym niektore maja taki zawod ze musza czekac.Nie kazdy
                      > na panstwowym 8 godz i szlus.

Intuicja jakas, czy co:)))Pozdr.
                      • Gość: feran Re: dziwnie jakoś IP: *.txucom.net 05.09.01, 05:45
                        Jajacek:znam zycie,pozdrowienia.
                        • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 13:11
                          Gość portalu: feran napisał(a):

> Jajacek:znam zycie,pozdrowienia.

No to jest nas juz dwoch.Pozdr.
                  • Gość: Jajaccek Re: dziwnie jakoś IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 05.09.01, 03:31
                    Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> .... A NIE MASZ TAM ZADNEGO TOWARZYSTWA W TYM MIESCIE KOLOSIE, ZE MUSISZ GODZIN
                    > AMI
                    > WYSTAKIWAC W KOMPA?

Mam!Przesadziles z tym kolosem.Zarabiam na zycie w ten sbosob.:))Jestem bowiem w
                    pracy.
            • roberto65 Re: dziwnie jakoś 07.09.01, 19:37
              Drodzy Forumowicze proponuję zrobić "ogólno forumową" zbiórkę pieniędzy na
              nowy, szybszy i mniej zawodny serwer dla Gazety...Co Wy na to ?
    • Gość: marsha Re: dziwnie jakoś IP: *.kask.net.pl 05.09.01, 12:00
      efka napisał(a):

>Czy ktoś miałby ochotę na powrót do źródeł pod Gumową Różą?

...chyba ja.
      to już inne Forum,nie to co wczesną wiosną... (stara kadra zaczyna wspominki...)

• Gość: tos Re: dziwnie jakoś IP: 192.168.1.* / 213.76.92.* 05.09.01, 12:49
        Gość portalu: marsha napisał(a):

> to już inne Forum,nie to co wczesną wiosną... (stara kadra zaczyna wspominki...
        > )

...ale mimo wszystko o sile Forum nadal decyduje stara kadra, która chyba ma się
        dobrze :)
    • Gość: Jureek Re: dziwnie jakoś IP: 62.8.156.* 05.09.01, 13:20
      efka napisał(a):

> Forum zaczyna coraz bardziej przypominać czatowisko - chyba następuje regres w
      > stronę monosylab i onomatopei oraz wątków z folderu "chętnie gatunek
      > podtrzymam". Chwilowo mnie to bawi, ale czy na długo? Czy ktoś miałby ochotę na
      >
      > powrót do źródeł pod Gumową Różą?

Tak, efka. Mam bardzo podobne odczucia. Gubię się często w tej niesamowitej ilości nowo zakładanych
      wątków, pewnie i dlatego mniej piszę. Zawsze było tak, że najpierw czytałem wszystko, a dopiero potem
      pisałem, teraz brakuje czasu, żeby wszystko przeczytać.
      Nie chciałbym jednak, żeby sztucznie ingerowano w rozwój forum (np. komasując wątki, usuwając spam)
      Obserwowanie jak forum naturalnie się rozwija może być też fascynujące.
      Pozdrawiam
      Jurek

P.S. A w "Gumowej Róży" fajnie było, tylko trochę zbyt głośno.

• efka Re: dziwnie jakoś 05.09.01, 23:24
        Całkiem nie zniknę, tak jak Jureek (pozdrawiam!)przyglądam się, analizuję,
        wyciągam wnioski i obmyślam strategie. Dzięki feran za duchowe wsparcie!
    • Gość: rwt Re: dziwnie jakoś - (rwt) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.01, 09:59
      Fakt. Ilość niestety nie przeszła w jakość. Mam teraz dużo pracy co sprawia, że
      mniej zaglądam na forum. Jednak gdy tu zaglądam i szukam ciekawego tematu
      zabiera mi to coraz więcej czasu. Może ułatwiło by sprawę gdyby przy temacie
      wątku dopisywać swój nick? - jak wyżej. Już ktoś o tym pisał, że "polszczyzna"
      tu stosowana przyprawia czasem o mdłości, a treści często są, jak trafne
      określiła EFKA (pozdrawiam), z cyklu "chętnie podtrzymałbym gatunek" - ja
      dopisałbym do określenia tego typu "wypowiedzi" - gdybym jeszcze wiedział po
      co :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka