Dodaj do ulubionych

Senegal gra dalej:)

16.06.02, 10:43
:D Pozdro dla wszysztkich fanów Senegalu!

ps. Bopopik ale ta Szwecja cienka:)
Obserwuj wątek
    • mastat Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 10:45

> ps. Bopopik ale ta Szwecja cienka:)

Sory miało być Bobopik. Co nie zmienia faktu że Szwecja cienka:)

• Gość: bobopik Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:52
        placze nad losem moich "rodakow" Szwedow, ale niestety oni przegrali. c'est la
        cie. Umarl król niech zyje król - VIVE LA SENEGALE!!!!!!!!!!! Jestem teraz
        calym sercem za senegalem w tych mistrzostwach.

PS
        Mastat, niestety przyznam ci racje - ale ta szwecja cienka choc nie do konca.
        • mastat Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 11:00
          No nie do końca, racja. Ale te pare sytuacji które mieli to powinny byc
          bramki. Jak to ktoś mądrze powiedział: Niewykorzystane sytuacje sie mszczą.
          Ale co się łamiesz - i tak prędzej czy później dostaliby od anglików:) Bij
          Szweda! ;)
          Pozdrawiam.
          • Gość: bobopik Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 13:55
            racja - niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic:(( chlip, chlip.....
    • szary-kot Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 13:24
      moja matka była zszokowana, kiedy obudziłem ją o 8:30 włączając TV na program
      CT2 coby mecz obejrzeć...

...a Szwecja rzeczywiscie cienka...
      • Gość: peneloppa Re: Senegal gra dalej:) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 16.06.02, 14:38
        Senegallll do bojuuuuuuuuu!!!!!!!:)))
        • szary-kot Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 14:43
          W-K-S!! W-K... oj... nie ten wątek...
          • Gość: kombos Re: Senegal gra dalej:) IP: 212.244.41.* 16.06.02, 14:43
            czyżby cała polska w cieniu... senegalu?
            • Gość: mr_pope Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:45
              MŚ polegają na tym, że grają 32 drużyny, a i tak wygrywają Niemcy:) Pozdrawiam
            • Gość: Krisku Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 17:10
              Definitywnie.
              Mistrz Senegal,
              Wice Korea
              III miwjsce Japonia (jezeli to mozliwe biorac pod uwage uklad gier)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka