mastat 16.06.02, 10:43 :D Pozdro dla wszysztkich fanów Senegalu! ps. Bopopik ale ta Szwecja cienka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 10:45 > ps. Bopopik ale ta Szwecja cienka:) Sory miało być Bobopik. Co nie zmienia faktu że Szwecja cienka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 10:52 placze nad losem moich "rodakow" Szwedow, ale niestety oni przegrali. c'est la cie. Umarl król niech zyje król - VIVE LA SENEGALE!!!!!!!!!!! Jestem teraz calym sercem za senegalem w tych mistrzostwach. PS Mastat, niestety przyznam ci racje - ale ta szwecja cienka choc nie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 11:00 No nie do końca, racja. Ale te pare sytuacji które mieli to powinny byc bramki. Jak to ktoś mądrze powiedział: Niewykorzystane sytuacje sie mszczą. Ale co się łamiesz - i tak prędzej czy później dostaliby od anglików:) Bij Szweda! ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobopik Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 13:55 racja - niewykorzystane sytuacje lubia sie mscic:(( chlip, chlip..... Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 13:24 moja matka była zszokowana, kiedy obudziłem ją o 8:30 włączając TV na program CT2 coby mecz obejrzeć... ...a Szwecja rzeczywiscie cienka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Senegal gra dalej:) IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 16.06.02, 14:38 Senegallll do bojuuuuuuuuu!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Senegal gra dalej:) 16.06.02, 14:43 W-K-S!! W-K... oj... nie ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombos Re: Senegal gra dalej:) IP: 212.244.41.* 16.06.02, 14:43 czyżby cała polska w cieniu... senegalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 14:45 MŚ polegają na tym, że grają 32 drużyny, a i tak wygrywają Niemcy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krisku Re: Senegal gra dalej:) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 17:10 Definitywnie. Mistrz Senegal, Wice Korea III miwjsce Japonia (jezeli to mozliwe biorac pod uwage uklad gier) Odpowiedz Link Zgłoś