Dodaj do ulubionych

Millenium -gabinet kosmetyczny

IP: 62.233.177.* 21.03.05, 18:20
Prosze o recencje drogie forumki. Ewentualnie polecenie jakiegos innego
zaufanego gabinetu kosmetycznego.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Millenium -gabinet kosmetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 00:01
      nigdy!!o lie myślisz o tym na ul.bujwida.byłam tam kiedyś,bo salon został
      uznany za najlepszy w którymś tam roku i czyściłam twarz,tak mnie urządziła
      babka,że musiałam antybiotykami leczyć moje stany zapalne na twarzy.
    • ok_br Re: Millenium -gabinet kosmetyczny 13.04.05, 14:13
      witam,

ja najbardziej lubię Gabinet Kosmetyczny "Dr. Belter" na Drobnera 32, gdzie
      pracuje pani Iga Bryczkowska. Podoba mi się to, że jestem sama w salonie, mogę
      sobie zażyczyć muzykę "pode mnie" i zero skrępowania przy zabiegach na ciało.

Czasami (dla urozmaicenia) chodzę do gk BABOR na Kużniczej z podobnych powodów
      jw. Nie jestem tam sama, ale każde łóżko ma osobny, całkowicie zamykany na czas
      zabiegu aneks.

Dla opalania natryskowego (coś takiego jak samoopalacz, schodzi po 5 dniach,
      ale zero smug i ten zapach nie jest okropny) chodzę do gk na Zabrodzkiej.

Pozdrawiam

Dorota
      • Gość: krysia Re: Millenium -gabinet kosmetyczny IP: *.math.uni.wroc.pl 19.04.05, 13:39
        czesc,
        a to opalanie w sprayu to ile kosztuje?
        pozdrawiam
        • ok_br Re: Millenium -gabinet kosmetyczny 20.04.05, 11:30
          Witam,

podstawowa wersja (3 pojemniki) na ciało kosztuje 80 PLN, przy czym kosmetyczka
          trochę bardziej skupia się na twarzy i dekoldzie, przez co fakt opalenia nóg
          jest widoczny dla tych, którzy oglądają Cię bez bielizny :-))) (podczas
          spryskiwania miałam stringi, ale możesz bez, a możesz również być w staniku -
          wszystko zależy od Ciebie). Dlatego następnym razem poproszę o pojemnik więcej,
          ale żeby na nogach opalenizna była widoczna również dla osób trzecich :-)))

Ważna uwaga: chlor z basenu całkowicie rozpuszcza taką opaleniznę, więc ten cel
          byłby chybionym pomysłem :-))))

Pozdrawiam

Dorota
    • Gość: Magda Re: Millenium -gabinet kosmetyczny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.05, 18:37
      Ja najbardziej lubię salon "Ada" na Rejtana (między Kołłątaja a Stawową).
      Rewelacyjna atmosfera, odpowiednia doza intymności. A już w ogóle są
      rewelacyjne jeśli chodzi o depilację bikini: zero skrępowania zarówno ze strony
      klientki jak i kosmetyczki[niektóre sa bardziej speszone niż klientki], szybko,
      dokładnie w miarę bezboleśnie, ze wzorkiem jaki się chce :))) No i cena
      śmieszna: 30 zł. Polecam naprawdę. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka