Gość: wrocławianka IP: *.stacje.agora.pl 23.03.05, 12:12 czy to prawda, że wrocław jest najbardziej tolerancyjnym miastem w polsce? bo tak ludzie mówią, zwłaszcza studenci z zagranicy ( i geje rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.amsnet.pl 23.03.05, 13:44 Jasne, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.03.05, 13:59 oczywiście że tak! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceglar Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:05 naturalnie ze tak:))) chociaz czasami widze za duzo tolernacji dla bezsensu i glupoty...dla nienawisci, niesprawiedliwosci, przemocy...nietolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.siedmiorog.pl / *.siedmiorog.pl 23.03.05, 14:08 czy tolerancyjny? na pewno to najbardziej europejskie miasto w Polsce, tuż za nami jest Kraków. Na Warszawę lepiej "spuścić zasłonę miłosierdzia". A jak europejski to i tolerancyjny :))) Ja się cieszę, że jestem właśnie tutaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Pisali nawet u nas w gazetach. IP: *.cybernet.ch 23.03.05, 21:51 A moze Wroclaw nie ma innego wyboru, bo by sie np. Kongresowka ze Lwowem pozagryzala ! Moze dlatego, ze nikt tam nie mieszka "z dziada pradziada"... Miasto otwarte ? Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Pisali nawet u nas w gazetach. 28.03.05, 18:55 A po czym poznajecie, że Wrocław to takie tolerancyjne miasto ? Mój skośnooki kolega dostał po mordzie w tramwaju, tylko dlatego, że miał inny kolor skóry. Mi jakoś nieszczególnie Wrocław wydaje się taki tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Pisali nawet u nas w gazetach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 19:08 miałam podobnie. swego czasu jak były jakies zawody w piłke nozną i kiedy Polska przegrała chyba z Japonią kolega musiał wszedzie, na wszelki wypadek z kijem bambusa chodzic... choc wcale nie jest z Japonii. ale to nie wazne, wazne ze kolor skóry ten sam. to paranoja... ale i tak wypadamy lepiej od innych pod wzgledem tolerancji.. a nietolerancyjni i tolerancyjni znajda sie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMIT WARI - WROCŁAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 23:05 Wari mi rowniez Wrocław nie wydaje sie tolerancyjnym, to tylkko wymysl jakiegos czlowieka. Nie wiem czy slyszeliscie o akcjach przeprowadzanych przez NOP np: "Stop pedałowaniu" i takie tam, bylo ich wiecej ale to jest najbardziej znana akcja. Wtedy rozwieszane byly plakaty oraz rozdawane ulotki, wiadomo o jakiej tresci. Wiec wydaje mi sie jednak ze nie mozna powiedziec o TOLERANCYJNYM WROCŁAWIU. Albo pamietacie ta manifestacje gejow i lezbijek, jak szybko sie zaczela tak szybko sie skonczyla, nie pamietam juz w jakim to miescie bylo, ale bylo o tym glosno w telepatorze :]. Pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jello Biafra Tolerancja na forum? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.05, 19:00 O tym jak Wrocław jest tolerancyjny świadczą wypowiedzi forumowiczów na temat Ditrana i Torza. Większość tych ludzi to raczej święta inkwizycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Tolerancja na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:14 tylko jest tak jedna sprawa -tolerancja też ma swoje granice!.Nie mozna wyrzekać się własnych poglądów czy przekonań tylko dlatego,że tak głosi "poprawność politycza"!!!Oczywiście wszystko w granicach prawa- wyrządzanie komuś krzywdy, czy nawoływanie do niej nie wchodzi w grę.Tak to jest,że miejszości są szczególnie uwrazliwione-spróbuj napisać, czy głośno mówić,że Żydzi eksterminują palestyńczyków lub popierasz tradycyjny model rodziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: Tolerancja na forum? 28.03.05, 20:47 Chyba jest tolerancyjny, ale czy to dobrze? Anglikom dla przykladu ta tolerancja nie wyszla na dobre :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TERMIT Re: wrocław tolerancyjny? Nie sadze :] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.05, 16:55 Nie sadze zeby tak bylo poniewaz dopuki NOP isnieje Wrocław nie jest najbardziej tolerancyjnym miastem w Polsce. Gdzies jest nawet stronka o wyczynach Nacjonalistów Wrocławskich. NIe jestem za nacjonalistami ale nie jestem tez za pedalstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarel Re: wrocław tolerancyjny? 29.03.05, 17:31 Wszystko jest względne. W stosunku do wielu innych miast - tak. Ale to nie znaczy, że jest dobrze. Zaraza rasizmu, ksenofobii i antysemityzmu, nawet jeżeli o mniejszym natężeniu, niż gdzie indziej, nie omija i Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 20:43 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancyjna Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:25 gdyby nie te chamskie napisy na murach... gdyby prasa się interesowała szkiolnymi akcjami młodziezy walki o tolerancje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: wrocław tolerancyjny? IP: *.osk.szczecin.pl 31.03.05, 12:01 ostatnio widzialem antyislamska nalepke (wielka profesjonalnie wykonana wlepa) faszystowskiego ugrupowania "Europa Przyszlosci"... zdarzaja sie rozne takie elementy w naszym miescie ale w koncu mamy demokracje... Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 glupie pytanie 01.04.05, 23:24 nie wiem dlaczego zadajesz pytanie czy Wroclaw jest tolerancyjny. To nie miasto jest tolerancyjne tylko dany czlowiek. Trzeba by przeprowadzic badania na ten temat zeby stwierdzic czy we Wroclawiu mieszka duzo tolerancyjnych osób. Osobiscie to nie wierze zeby we Wroclawiu czy w innym miescie nie bylo róznego rodzaju rasistów. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.wredna.zdzira kilka pytan 02.04.05, 10:22 Co to znaczy tolerancyjny? Tolerancyjny dla religii? Tolerancyjny dla manifestacji gejow i lesbijek? Czy kazda "tolerancyjnosc" jest dobra? Czy Wroclaw chce byc taki tolerancyjny? Odpowiedz Link Zgłoś