Gość: sven IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.03.05, 12:55 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: kocham wroclaw IP: *.siedmiorog.pl / *.siedmiorog.pl 24.03.05, 13:04 i dobrze. ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Re: kocham wroclaw IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.03.05, 21:58 tak chciaem tylko powiedziec w zalewie ogloszen od jakichs idiotek z asp wyzywania sie od lewkow, gejow czy prawiczkow naprawde nie sadzicie ze mieszkamy w najfajniejszym miescie w tym kraju? nie ma mnie troche i tesknie ale juz odliczam dni. wiem ze wroclaw ma mase wad i duzo musimy zmienic, ale pamietacie jeszcze 15 lat temu? kiedy idac kielbasnicza na 80 % dostawalo sie po gebie od meneli? nie mowie o polityce mam te kwestie gdzies pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: kocham wroclaw IP: *.amsnet.pl 24.03.05, 22:07 Ja też kocham mój piękny, niepowtarzalny Wrocław. I też pozdrawiam wszystkichn wrocławian:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Re: kocham wroclaw IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.03.05, 22:16 dokladnie p.i.e.p.r.z.yc polityke i rozne forumowe trolle cieszmy sie tym co mamy i robmy swoje tak by zylo sie nam we wroclawiu lepiej i przyjemniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: map4 Kocham Wrocław! Tu jest cudownie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:20 I wcale nie mam kompleksów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Kocham Wrocław! Tu jest cudownie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 22:35 czy to nie budujące, że razem jesteśmy z czegoś zadowoleni?! dla mnie bardzo - w świecie pełnym wzajemnych pretensji... wrocław to wielki powód do dumy, zawsze jak komuś obcemu mówię gdzie mieszkam to wyczuwam lekki respekt, podziw...cokolwiek by to nie było miło mnie "łechce":))) a jak wracam z wojaży przy wjeździe do naszego miasta automatycznie nasuwa mi się tekst piosenki: "wrocław to moje miasto rodzinne, milszy jest dla mnie niż miasta inne..." ;))) Odpowiedz Link Zgłoś