Gość: Iza...belka IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 08:48 mam ochotę od wczoraj na gyrosa- kompletnie nie wiem, gdzie teraz we Wrocku może być coś otwarte w ten deseń. może Wy wiecie??? piszcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: harry Re: Gyros w święta IP: *.core.lanet.net.pl 28.03.05, 09:08 na dworcu głownym readys albo inne podróbki w budach z knysza ale readys jest najblizszy oryginałowi greckiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza...belka Re: Gyros w święta IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 09:16 ja wiem, gdzie są bardzo dobre gyrosy, korzystam z makfalafela albo kebab hut, ale nie mam pojęcia, czy teraz, gdy są wolne dni, czy one są otwarte ;/ a tak mi się chce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gyros w święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:01 Jest nowa grecka knajpa na Kuźniczej. Zaraz za rogiem Rynku. Mają gyros, tzatziki, fetę, itd. A właścicielem jest Grek, więc raczej to wszystko smakuje jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza...belka Re: Gyros w święta IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 18:58 plissssssssssss a teraz juz jest cos otwarte???????? Odpowiedz Link Zgłoś