wielki_czarownik 02.04.05, 22:03 Papież umarł przed chwilą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: Umarł 02.04.05, 22:05 to potem o sowietach było letko niesmaczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Umarł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 22:07 oderwij sobie te glupawa dewizke pliiiiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nie da się. To automat ją przpisuje /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 22:13 nieprawda! mozna zmienic badz madry i zmien Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 Re: Już napisałem do admina aby to wywalił./nt 02.04.05, 22:41 własciwosci poczty podpis Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Nie da się. To automat ją przpisuje /nt 02.04.05, 22:18 no pięknie... komunista nam się trafił...... daj na wstrzymanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciorek Re: Umarł IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.04.05, 22:57 Niech pilnuje nas z góry, żebyśmy się tu bez Niego nie pogubili. I niech spoczywa w pokoju: zasłużył na to, jak nikt inny. Nikt nie będzie w stanie Go zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś
znayomy Re: Umarł 03.04.05, 00:06 Gość portalu: gazeciorek napisał(a): > Niech pilnuje nas z góry, żebyśmy się tu bez Niego nie pogubili. > I niech spoczywa w pokoju: zasłużył na to, jak nikt inny. > Nikt nie będzie w stanie Go zastąpić. Nic dodać nic ująć ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Nie ma ludzi niezastąpionych IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.04.05, 01:30 Konstytucja watykańska, którą napisł ś+p Jan Paweł II-gi w 1996 roku przewiduje wybór nowego papieża - następce. Zastąpi on na stolicy piotrowej zmarłego papieża. www.usatoday.com/news/graphics/pope_election/flash.htm . Tutaj są kandydaci i procedura wyboru napisana przez zmarłego papieża. Uwaga! jest czarny kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciorek Re: Nie ma ludzi niezastąpionych IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.04.05, 11:12 > są kandydaci i procedura wyboru napisana przez zmarłego papieża. Uwaga! jest > czarny kandydat! Pamiętaj: "co będzie miało być, i tak będzie" Odpowiedz Link Zgłoś