Gość: hrabiaa IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:49 Redakcjo GW ! Czas, by rozpocząć szkolenie z języka polskiego. Coraz więcej błedów, i to rażących. Ot przykład z wydania z 21.06.02 : Nasi w afgańskiej twierdzy Bagram - SWOŻNIE (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wędzonka Re: GW szkołą błędów IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 21.06.02, 20:15 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Redakcjo GW ! Czas, by rozpocząć szkolenie z języka polskiego. Coraz więcej > błedów, i to rażących. Ot przykład z wydania z 21.06.02 : Nasi w afgańskiej > twierdzy Bagram - SWOŻNIE (!!!) Nie wiem czy mozna oczekiwac poprawnej ortografii od kogos kto na swoim portalu toleruje byki nawet w alfabecie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: GW szkołą błędów IP: *.wroc.gazeta.pl 21.06.02, 20:28 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Nie wiem czy mozna oczekiwac poprawnej ortografii od kogos kto na swoim portalu > toleruje byki nawet w alfabecie! > Pozdrawiam! Mówi/pisze się „w swoim portalu” ;-) r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: GW szkołą błędów IP: *.eu.org 21.06.02, 23:36 Miast klepnąć się w pierś, to atakuje Wędzonkę. Be,niewdzięczny redaktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: GW szkołą błędów IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 22.06.02, 15:56 Gość portalu: hrabiaa napisał(a): > Miast klepnąć się w pierś, to atakuje Wędzonkę. Be,niewdzięczny redaktor. Ja np. klepie sie w piers i szybko sie poprawiam: "w portalu", a Red i jego portal - no coz... :] Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: GW szkołą błędów IP: *.wroc.gazeta.pl 22.06.02, 15:58 Co „coz”? Jezeli tylko popelniam blad, to bije sie w piers. I to nie cudza :-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: GW szkołą błędów IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 22.06.02, 16:03 Gość portalu: red napisał(a): > Co „coz”? Jezeli tylko popelniam blad, to bije sie w piers. I to ni > e cudza :-) > pzdr. Skoro nie pomaga to moze pora klepnac sie w czolo i wreszcie popoprawiac te bledy? :) (przynajmniej alfabet, bo to elementarne) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: GW szkołą błędów IP: *.eu.org 22.06.02, 22:37 Coraz więcej błędów. Czyżby to domena młodej generacji w Gazecie ? Oby bicie się w piersi nie zaszkodziło klatce piersiowej. Odpowiedz Link Zgłoś