Gość: ANDRZEJ Re: Policja werbuje 15-latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 14:31 TAJNIAKI Z VENCIAKÓW I INNEGO CZESKO-FASZYSTOWSKIEGO ZŁOMU TO BANDA AGRESYWNYCH ŚWIŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Policja werbuje 15-latka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.05, 22:37 A co miąłes na mysli pisząc o czeskim złomie? Odpowiedz Link Zgłoś
thebutcher CHWDP 21.04.05, 00:56 Oto polska policja... Takich właśnie mamy obrońców. W końcu nie ma się co dziwić, wszyscy wiedzą, że do policji idą tylko ci, którzy nie mają co ze sobą zrobić i niczego nie potrafią. Dlatego też panom burkom powiem co o nich myślę,tak jak to robi większość ludzi w moim wieku: CHWDP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellystq Re: Policja werbuje 15-latka IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.04.05, 21:02 akurat znam tę sprawę z pierwszej ręki i faktycznie z takim chamstwem w policji nie po raz pierwszy się spotkałam,całe moje otoczenie to policjanci-łącznie z rodziną;))pobili niewinnego chłopaka z powodu pomówienia żony jednego z policjantów,"napadniętej"kilka chwil wcześniej,wyfiokowanej lampucery bez rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: James Bond Re: Policja werbuje 15-latka IP: 83.16.144.* 25.04.05, 12:18 Czy ktoś jeszcze wątpiu w to, że żyje w państwie policyjnym? Ale to tylko jedna warstwa, pod nią jest mafia (mafie?), dla której (których?) policja to tylko narzędzie!!! Ludzie - otwórzcie oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus JE**Ć policje!! IP: *.ckp.pl / *.ckp.pl 27.04.05, 11:28 mialem niedawno WĄTPLIWĄ kontaktu z policją. Przesłuchiwany byłem 3 razy. Po trzecim przesłuchaniu policjant dochodzeniowy dał mi do podpisania kartkę A4 wypełnioną prawami przysługującymi przesłuchiwanemu m.in. O PRAWIE DO ODMOWY ODPOWIEDZII NA PYTANIE. Na dole była adnotacja "O PRZYSŁUGUJĄCYCH MI PRAWACH POINFORMOWANO MNIE PRZED PIERWSZYM PRZESŁUCHANIEM" i miejsce na MÓJ PODPIS. To przecież KU**A jeden wielki ABSURD. HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moncia Re: Policja werbuje 15-latka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:53 i taka właśnie jest polska policja... A pozniej sie dziwia dlaczego mlodzi ludzie tak ich nie nawidzą!! Najpierw robia a później myslą! Szczyt debilizmu jednym słowem Odpowiedz Link Zgłoś