Dodaj do ulubionych

Ciąg dalszy sprawy tropienia komunisty przez po...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.05, 21:12
Niech wielce szanowny pan poseł Dobrosz najpierw odda 75 euro diety jaką
chętnie wziął na wyjazd do Rzymu na pogrzeb Papieża. Nawet SLD nie brało.
Taki obciach ten gość nie ma za grosz wstydu......
Obserwuj wątek
    • zdanowitch lpr i MW propaguja neonazim i co?? 22.04.05, 23:07
      Hitler byle,jest i bedzie dla nich wzorem nie oszukujmy sie
    • Gość: rogalou bardzo mnie dziwi, że... IP: *.neta-si.pl 23.04.05, 00:30
      ...pomijana jest kwestia wspomnianego juz przez mnie na tym forum skryptu pana profesora. bo nawet jezeli nie gloryfikuje on ideologii komunizmu na zajęciach to jednak fragmenty jego pracy (ktorej znajomosc jest podstawą do zaliczenia przedmiotu) odwołują się bezprośrednie i używają języka i logiki powojennych komunistów z ZSRR (sprawa chociażby oceny 17 IX i zastosowania reguly 'samostanowienia narodów' w stosunku do zachodniej ukrainy i bialorusi...)
      zachowania dobrosza jest skandaliczne - ten człowiek nie ma prawy występować w moim imieniu (jestem studentem politologii)! co do tego nie ma wątpliwości, jednak nie jest tak do końca, ze nie ma problemu profesora wiktora...
      • Gość: mike Re: bardzo mnie dziwi, że... IP: *.ppp.dion.ne.jp 23.04.05, 09:56
        dr Wiktor to jedna z ciekawszych postaci z jak dane mi sie bylo spotkac w zyciu.
        Choc niektore jego opinie moga byc szokujace, to zapewniam Panstwa, ze w
        dzisiejszych czasach mozna napotkac na kazym kroku daleko bardziej szokujace
        zjawiska. Poza tym to patrzac juz czysto po ludzku dr Wiktor to poprostu swietny
        czlowiek, i prawdziwy intelektualista w starym stylu, ktory dyskutuje, a nie
        katuje innych swoimi pogladami bezkrytycznie. Nie pcha sie tez do polityki.
        Naprawde ciezko dzis juz kogo takiego spotkac.

Mielem tez niestety "szczescie" osobiscie spotkac sie z p.Dobroszem. Musze
        powiedziec, ze na podstawie obserwacji obu panow wcale mnie nie dziwi, ze dr
        Wiktor jest ofiara p. Dobrosza. P.Dobrosz po prostu nie rozumie tego co mowi i
        pisze dr Wiktro i to go zapewne tak rozsierdzilo.

Niestety - p.Dobrosz - czlowiek o inteligencji rodrabniarki do gnoju nie moze
        samodzielnie ocenic czlowieka z tytulem naukowym. Moze za to w naszym kraju byc
        poslem. Ot taki figiel histori...

Moim skromnym zdaniem lepiej, zeby Wyborcza zapomnila o tym temacie. Pomimo, ze
        oszolom Dobrosz nie chce z Wami rozmawiac cytujecie jego wypowiedzi z trzeciej
        reki z wypiekami na twarzach, co nabija mu tylko punkty. Nie robcie juz tego
        prosze - Dobrosz to czlowiek, ktory zaluguje tylko na jedno - zapomnienie.
    • Gość: Emeryt Re: Taka moda teraz panuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.05, 14:29
      Były prezes ZUS pan Alot rozlicza komunistów w Rzeszowie. Szkoda, że jego za
      ZUS nikt nie rozliczył.
    • Gość: zło oszołomstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.05, 21:56
      niedługo oszołomy z PiS i LPR beda nam mowic co ogladac w TV , sluchac w Radio,
      ogladac na wystawie, co jest cacy a co jest be, czas uciekac ;-)
      • Gość: gdzie? Re: oszołomstwo IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 22:39
        Gdzie Pan był Panie Pośle, jak likwidowano doktrynalnie PGR-y i wysyłano ludzi
        na bezrobocie, sprowadzając na polską wieś biedę i rozpacz. Do jakiej Pan wtedy
        należał partii? Czy sprzeciwił się Pan tym działaniom w Sejmie? Czy ma Pan
        czyste sumienie? Czy ma Pan odrobinę przyzwoiyosci, żeby przeprosić?
    • Gość: Katynski Re: Ciąg dalszy sprawy tropienia komunisty przez IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 02.05.05, 01:51
      Szkoda, ze pluralizmu nie mozna uczyc teraz a wiec i opinii komunistycznych. No ale nawet i
      taka dyktatura nie starczy wielmoznym. Atakuja juz nie za to, ze sie przedstawialo poglady inne
      anizeli "jedynie sluszne" ale za to, ze ktos je ma ...i je przemilcza bo tak musi. Inaczej z
      liberalami i katolikami. Oni moga indoktrynowac na calego !
      Zastanwiac sie nalezy kiedy wypedza komunistow z Polski jak kiedys arianow, pomagajac przy
      tym upadku kultury narodowej i przygotowywujac kraj do kolejnego rozbioru ?
    • Gość: TR ? IP: *.cable.mindspring.com 06.05.05, 15:23
      gdyby pan doktor był członkiem neonazistowskiej organizacji czy tez byl by tak
      broniony? za sama przynalezność do komnistycznej partii powinien byc usuniety z
      uczelni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka