Gość: Choreograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 11:02 S**RWYSYŃSTWO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrocławianka Re: Mimo woli mima IP: *.206.112.28.telsat.wroc.pl 25.04.05, 00:26 To już nie jest świństwo. To jak napisał ktoś poprzednio sq.....o. Widać jakie głąby pracują w sądownictwie. Dziwię się, że prezydent nie ma woli czy możliwości by ukrócić takie barbarzyństwo. O Dutkiewiczu nikt nie będzie pamiętać za parę lat chyba, że jako o kimś kto pozwolił na zniszczenie kolekcji Tomaszewskiego. Bo o Tomaszewskim nie zapomną przez dziesiątki lat. Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_s co ma piernik do wiatraka? 25.04.05, 13:03 a w jaki sposobo prezydent wroclawia moze wplywac na: 1. suwerenne decyzje sadu 2. mienie osoby mieszkacej poza wroclawiem bo nie bardzo rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepe Re: co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 11:05 I ta opinia niestety też jest prawdziwa, choć i ja ubolewam nad skutkami. Ale i sędzia nie ma dużego pola manewru: jeżeli musi być odręcznie, to musi być odręcznie. Swoją drogą ciekawe dlaczego, aby wykluczyć możliwość fałszerstwa? Trochę nie rozumiem przyjaciół: wysłuchali decyzji Tomaszewskiego, wiedzieli, że wszystko przekazuje jednej osobie, nie musieli pamiętać szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krycha Re: Mimo woli mima IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 00:01 Jestem tak zbulwersowana,że brakuje mi słów na określenie tego,co zrobiono przyjacielowi Pana Tomaszewskiego i samemu Panu Tomaszewskiego.Szczyciliśmy się,że mamy takiego Wrocławianina,a jak postępujemy,jak Jego zabrakło? Wstyd. Nie pierwszy raz sądy i urzędnicy US robią w tym "państwie prawa "co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś