Gość: Kama IP: 156.17.253.* 04.05.05, 15:38 Szukam sali weselnej we Wroclawiu na ok 100 - 120 osób. Czy mozecie jaks doradzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: Sala weselna we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:14 a kiedy ślub? bo do września pewniw większość sal pozajmowanych... z tańszych proponuję dolną salę w hotelu Wieniawa na Gajowickiej, z droższych Hotel na Bielanach vis a vis Makro, ewentualnie sala bankietowa w Holiday Inn - wszędzie byłam na weselu i wszędzie było nieźle :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dajmona Re: Sala weselna we Wroclawiu 04.05.05, 20:06 sala w Nauczycielskim Kolegium Języków Obcych ul. Skarbowców 8a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Sala weselna we Wroclawiu IP: *.do.pl / *.generacja.pl 04.05.05, 22:49 Slub dopiero w przyszłym roku, ale już teraz zaczynam się rozglądać. Na Bielanach bylismy - sala bardzo ładna. Chcemy jeszcze porównać z innymi. Dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
bona2 Re: Sala weselna we Wroclawiu 07.06.05, 23:31 czesc, sprawdz tutaj, moze cos Cie zainspiruje, powodzonka! www.przewodnikmp.pl/ogloszenia/13igiel/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojo Re: Sala weselna we Wroclawiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:33 Dwór "Na Końcu Śwaita" - tuż za Żórawiną. Telefony - 316 57 89 i 502 824 182. Rewelacyjne wnętrza, w szczerym polu, cisza spokój i przesympatyczni ludzie - byłem, imprezowałem. z tego co wiem pomogą w transporcie gości. Co najwazniejsze - bez zdzierstwa, ceny dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Sala weselna we Wroclawiu IP: *.dtcentrum.pl 05.05.05, 13:36 jak jest w tym hotelu na bielanach?wybieram sie tam na wesele kolezanki w sierpniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc bielany IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.05.05, 23:46 bylam tam, bo sama planuje wesele na czerwiec za rok, chca 150 zl za osobe, ale sala jest sliczna, warto, jak ktos ma pieniadze i gosci z wroclawia (bo hotel bardzo drogi:( Odpowiedz Link Zgłoś