hadas1 04.05.05, 20:14 Cześć Czy ktoś może sie orientuje jak wygląda praca w ww firmie? (chodzi mi o stanowiska: konsultant SAP, Analityk biznesowy) Jakie są warunki zatrudnienia i płacy? dzięki A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca Re: winuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:08 Będziesz robił pierwsze w europie, nieudane w związku z tym, wdrożenie SAP w urzędzie miejskim - przewiduję duży stres! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: winuel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 13:24 Serio? W Urzędzie Miejskim SAPa chcą wdrażać ?!!! Za moje i innych podatników pieniądze? No to kogoś pogięło. A co do meritum postu - o firmie nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.edward Re: winuel 09.05.05, 12:35 IP: *.winuel.com.pl to monitoring jest czy reklama? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: winuel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.05.05, 13:41 z tego co wiem to kiepsko płaca...zreszta przejedz sie do Parku Biznesu i zobacz czym Panowie Konsultanci wracaja do domu po pracy-80%busem miejskim a 20% szczesliwcow ktorych stac na samochod jezdzi autkami ponad 10 letnimi sprowadzonymi po 1.05.2004 z Unii bo wczesniej to juz na nic nie bylo ich stac....:(( Smutna rzeczywistosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: winuel IP: *.winuel.com.pl 12.05.05, 10:04 ja tem nie narzekam- firma spoko, ludzie spoko, zarobki nie sa az takie zle Odpowiedz Link Zgłoś
em.em.em Re: winuel 12.05.05, 10:50 podobno na pietrze zarzadu maja fajny ekspres do kawy. I szeregowych nie przeganiaja za ta kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: winuel IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 11:25 Ale czy to jest prawda z tym SAP-em w UM? Bo mnie się wierzyć nie chce. Jeśli tak, to się chyba tam wybiorę specjalnie by zobaczyć, jak to nie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka z branży Winuel SAPie w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:30 Nie musisz nigdzie chodzić: www.winuel.com.pl/w2.nsf Masakra! Jaka to będzie klęska! Aż rączki zacieram z radości, bo sama nigdy bym nie wpadła na wdrażanie SAP w samorządach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramzes komputery w UM IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.05.05, 12:06 > Jaka to będzie klęska! Aż rączki zacieram z radości Ja nie zacieram. Czyżbyś jako klient nie miała spraw w UM? Jeśli tak, to fajnie. Pewnie ominie cię frustracja z powodu złego/nieterminowego załatwienia sprawy w tym urzędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka z branży Re: komputery w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:24 Ja akurat jestem zameldowana na wsi, więc kłopoty z urzędami wrocławskimi to sprawa wyłącznie zawodowa - dla mnie każda efektowna wpadka, szczególnie konkurencji, jest dodatkowym doświadczeniem życiowym :-) Natomiast mieszkańcom serdecznie współczuję, czeka ich komputerowa droga krzyżowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: komputery w UM IP: *.winuel.com.pl 16.05.05, 12:05 myslisz ze bedzie az tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka z branży Re: komputery w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:16 Nie myślę, tylko wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś