Gość: magnees IP: 62.233.177.* 13.05.05, 07:28 Zapraszam do obejrzenia obrazu z nowej kamery pokazującej panoramę Wrocławia. www.kogeneracja.com.pl/kamera/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tu Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.prw.pl 13.05.05, 08:04 to samo na www.radioram.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Wrocław Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.wro.tvp.com.pl / *.tvp.pl 13.05.05, 18:43 Zajrzyjcie tu: www.wro.tvp.pl/kamera-test/servervideo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.crowley.pl 14.05.05, 01:39 Witamy TVP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.crowley.pl 14.05.05, 01:42 Iiiiiii...kicha. (...) load: class servervideo.wro.tvp.com.pl/NewAfaFullApplet.class not found. (...) I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:15 Koledzy informatycy, wybaczcie, zrobiłem wielki błąd, który cieżko mi będzie naprawić. Nieświadomy tego, że sygnał z kamery nie jest widoczny poza siecią TV podałem link na forum. Biję się w pierś, a że za głupotę trzeba płacić to czekam na surową karę. A do wszyskich którzy nabluzgali tu na informatyków z TV: Zapewniam was, że chcielibyście mieć tak dobrych pracowników w swojej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
adminn Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław 14.05.05, 09:04 Wrocław www.ii.uni.wroc.pl/budowa/cam.html www.internetia.pl/pogoda/obraz.html?miasto=wroclaw&skala=C Opole - dla mnie wzór kamery internetowej BRAWO! www.opole.pl/camera/camera2.php A tutaj dla tęskniących za wakacjami :) Bozo Beach www.windsofcabarete.com/windsOfCabarete/webcam.jsp?id=1 Kite Beach www.windsofcabarete.com/windsOfCabarete/webcam.jsp?id=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozzz Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:51 Wzór kamery to masz tutaj ( Toruń ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozzz Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 11:55 ...ups zapomniałem o adresie 217.97.134.62/view/view.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 10:09 Magnees ile Ci płaca w Kogeneracji ze jeszcze z domu Ci sie chce im reklame robic?Tandetny chwyt marketingowy...chyba nie zbyt uwaznie słuchałes Cichoszowej czy Wiszniowskiego ze taka żenade odwalasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław IP: *.crowley.pl 15.05.05, 17:26 Zawsze sie znajdzie jakas hiena ktorej nie bedzie sie cos podobalo... Uo jezu, jak ja lubie polaczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław 15.05.05, 01:22 tvp dala pupy z ta kamerka :P pewnie testowali tylko dla IE :D Odpowiedz Link Zgłoś
luka182 Re: Nowa kamera pokazująca Wrocław 15.05.05, 14:11 robak_wroc napisał: > tvp dala pupy z ta kamerka :P > pewnie testowali tylko dla IE :D czy w ogole testowali? mi pod IE nie chodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś