Dodaj do ulubionych

DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.05.05, 10:01
Wypełnijcie ankietę dokąd chcecie latać:
www.airport.wroclaw.pl/news.php?news=2005-05-13
,.
Obserwuj wątek
    • Gość: stały pasażer Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 14.05.05, 18:58
      Jak mam poprawnie wypelnic ankiete skoro brak takich portów jak np: Tokio
      Chicago Ateny Toronto są zaś Bruksela Madryt Mediolan czy Moskwa. Do tych
      portów ja nie mam zamiaru latac.
      • Gość: q Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.media4.pl 16.05.05, 13:15
        do TAKICH portów lata się najbliżej z Berlina, bo jest blisko. Nie z każdej
        pipidówy, nawet w niemczech czy francji dolecisz do Toronto czy Tokio. A
        ankieta to jakaś ściema, bo o tak nie ma wpływu na podpisanie umów z liniami
        lotniczymi
        • Gość: erni Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 13:18
          Port lotniczy ma wpływ na podpisanie umów z przewoznikami. Kto niby mialby
          podpisywac te umowy jak nie port.
          • Gość: q Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.media4.pl 16.05.05, 14:55
            taaa, i taki powiedzmy easyjet połączy wrocław z bilbao, bo ludzie tak ankietę
            wypełnią, nie weźmie pod uwagę tych wszystkich wyszukanych analiz biznesowych i
            np. obłożenia ryanair i nie będzie chciał otworzyć konkurencyjnej linii do
            londynu. otworzy do bilbao. bo tak ludzie chcieli w ankiecie.
            • Gość: erni Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 15:08
              Dokladnie tak. Ankieta ta jest jednym z elementów analizy wykonalnosci, czyli
              analizy biznesowej jak to nazwales. Np. CentralWings bada zapotrzebowanie z
              danego miasta przez badanie ile osób z danego miasta wchodzi na ich stronę
              internetową. Są rózne techniki badania popytu, ankieta jest jedną z nich.
      • Gość: PIK Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: 82.160.255.* 17.05.05, 08:30
        JA CHCE LATAC PO PIWO!!!
    • Gość: erni Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 09:44
      Wypelniacie?
      • Gość: arnie Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 10:05
        Bujaj się spamerze! Mamy wypełniać żeby
        pracodawca był z ciebie zadowolony?
        • Gość: erni Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 13:17
          Jak daje to brać i podziękować.
    • Gość: A n g l i k NEWS (sort of....) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 05:08
      Dostalem mila i ciekawa odpowiedz z lotniska na komentarz ktory wyslalem w
      mojej ankiecie (zobacz wczesniejsze maile) - jak trzeba przetlumaczyc to
      zrobie to - wprawdzie mowia tylko ze oni "hope" ze bedzie drugie polaczenie:

"It is very nice to see that our survey attracted some interest from our
      customers. Thank you very much for your additional comments. We wanted to make
      a survey rather short, in order not to discourage the passengers from answering
      its questions. But maybe it is a good idea to prepare the next one which will
      be focused on the current connections.

Comming back to your comments: we realize that the Ryanair connection is not
      the best solution for business passengers, but you probably know, that this
      group of passengers is not the most important part of the Ryanair customers. In
      order to fill the aircraft everyday with ca. 160-170 passengers they have to
      concentrate on a wider spectrum of customers and they will rather fit the
      product to the expectations of leasure and "worker" passengers. However, the
      current traffic is more than satisfactory and we hope that the frequency will
      be doubled, but not earlier than the next year.

For the time being you may use the morning flights via Munich or Warsaw. There
      is no enough business traffic to London to attract carriers like British Airway
      (at least they say so)."
    • kklement Z Gądowa do FAT-u. Latać, bo przejechać się nie da 17.05.05, 08:00
    • Gość: PrzeciętnyObywatel Przy moich wschodnioeuropejskich zarobkach IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.05.05, 08:06
      Przy moich wschodnioeuropejskich zarobkach mogę sobie polatać samolotem do d.py
      i z powrotem.
      • Gość: erni Re: Przy moich wschodnioeuropejskich zarobkach IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 09:30
        Wlasnie dla przecietnych obywateli Ruyanair oferuje bilety do Londynu juz od 65
        zł.
    • map4 Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA 17.05.05, 11:13
      Gość portalu: erni napisał(a):

> Wypełnijcie ankietę dokąd chcecie latać:
      > www.airport.wroclaw.pl/news.php?news=2005-05-13

Próbowałem wypełnić, ale się nie dało:
      - w polu "Z portu lotniczego we Wrocławiu korzystam" brakuje opcji "skorzystałem
      dwa razy: pierwszy i ostatni" oraz opcji "w ogóle",
      - "interesują mnie regularne połączenia lotnicze z Wrocławia do" brakuje
      lotniska, którym jestem zainteresowany,
      - w ankiecie brakuje punktu "zarządzanie lotniskiem oceniam"
      - w ankiecie brakuje punktu "stan płyty postojowej i pasa startowego oceniam".

Generalnie - nie jestem w stanie wypełnić tej ankiety, ponieważ moje opinie nie
      mieszczą się w predefiniowanym przez autora tej ankiety wachlarzu opcji.
      Sorry.

Ale nic straconego: moim zdaniem należy uruchomić linie do Lourdes, Medjugorie,
      Lichenia i Częstochowy. Operatorem powinien być oczywiście Polski przewoźnik -
      np. "Maryja Air" ojca dyrektora. Kaplicę należy rozbudować. Może do rozmiaru
      mini-bazyliki ?
      W końcu kiedyś odwiedził ją ten no, prawie-święty...
      Oczywiście - ze względów bezpieczeńśtwa ruchu lotniczego bazylika musi obejść
      się bez porządnej dzwonnicy.

Należy stworzyć przyspieszone stanowiska do odpraw dla wierzących: zamiast
      wykrywaczy metalu wystarczy by funkcyjny ksiądz spowiadał każdego przed
      wejściem. Do mikrofonu, oczywiście, z kopiami wysyłanymi automatycznie do MSW i
      episkopatu.

Aha - te odtwarzane z taśmy buczenia sygnalizujące włączenie mikrofonu pani
      zapowiadaczki należy zastąpić jakimś porządnym mp3 z nagraniem głosu dzwonów a
      potem z męskim basem obwieszczającym "habemus effugium".

Przed terminalem brakuje drąga do przywiązywania koni. Podobnie jest z miejscem
      parkingowym dla dyliżansów: brakuje siana. Dzwi do terminalu nie powinny być
      szklane, lecz wahadłowe, z drewna. Są bardziej wytrzymałe.
    • lukaszww Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA 17.05.05, 12:34
      Najpierw niech się lotnisko rozbuduje, a dopiero później róbcie nowe połączenia. Jestem ciekaw jak wytrzyma obłożenie terminal zagraniczny kiedy zbiorą się ludzie z czarteru (ok. 180 os.), ryana (ok. 180 os.) i monachium (ok 40 os.). Powiem tylko tyle, że przy jednym samolocie, czarterze czy ryanie robi się już bardzo bardzo tłoczno.
      • lukaszww Re: DOKĄD CHCECIE LATAĆ? ANKIETA 17.05.05, 12:37
        Zapomniał bym dodać. Port planuje uruchomienie lotów Wrocław - Gdańsk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka