kibicwks 15.05.05, 20:19 Źle się dzieje. Mamy dużo szczęcia że po trzech remisach mamy jeszcze aż 3 punkty przewagi. Teraz czekają nas bardzo ciężkie mecze. Trzeba być dobrej myśli(jak zawsze). HEJ ŚLĄSK! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jack Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.05, 21:29 własnie widziałem kibiców sląska - napici jak burakii. krótko mówiąc bydło!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazs Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:36 sam jesteś bydłem.niech se piją to ich sprawa.może chcą zalać smutek po stracie punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.05, 22:55 Gość portalu: jack napisał(a): > własnie widziałem kibiców sląska - napici jak burakii. krótko > mówiąc bydło!!!! Ale nie widziałeś setek normalnych kibiców Śląska bo podobni do innych ludzi gubią się w tłumie. A to też kibice chociaż nie rzucają się w oczy. Ja dzisiaj widziałem za to setki napitych ludzi którzy nie są kibicami. Byli nachalni bo taką Polacy mają mentalność. Również ty jack. I nie chrzań mi że nigdy nie byłeś pijany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucyk Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.abhsia.telus.net 16.05.05, 00:43 Wynik remisowy jest sukcesem MOTOBI.Dziwi mnie kylko jedno jak mozna napisac ze kibice Slaska byli piani.Wielka kultura wspanialy doping plonace race to cudowne chwile jakie spedzili kibice obu zespolow,oczywiscie dzieki Wroclawianom.Kibice z Katow sa pod wielkim wrazeniem to co zobaczyli.DZiekujemy! Takich spotkan powinno byc wiecej.Ten kto napisal te bzdury to napewno nie kibic zKatow Wroclawskich.SLASK 2 LIGA. Pozdrawiaja kibice MOTOBI. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 16.05.05, 08:35 Gość portalu: Kucyk napisał(a): > Pozdrawiaja kibice MOTOBI. Dzięki i również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doni Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 16.05.05, 20:55 Miejmy nadzieję,że to ostatni słaby mecz Śląska w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melasa Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 IP: *.akron.wroc.pl 17.05.05, 08:46 Nastyępne będą jeszcze gorsze. Część zawodników ze względu na sytuację finansową i brak perspektyw - zdłużenie, brak sponsora oraz kiep0ska oerganizacja wewnątrz klubu - myśli o "odpłynięciu' do innych, mocniejszych klubów. Sląsk piłkarski to w tej chwili klub bez przyszlości - czeka Wrocław w tej materii jeszcze nie jedno rozczarowanie: pewnie degradacja do ligi amatorskiej (jakaś V czy VI liga). Popatrzcie wszyscy wokoło - komu na tym zależy aby we W-wiu był markowy futbol - kibicom to wybitnie za mało aby to osiągnąć. Pozdro dla wiernych lecz nie zaślepionych sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Motobi Kąty Wr. - Śląsk Wrocław 0:0 17.05.05, 09:40 Gość portalu: Melasa napisał(a): > Nastyępne będą jeszcze gorsze. Część zawodników ze względu na sytuację > finansową i brak perspektyw - zdłużenie, brak sponsora oraz kiep0ska > oerganizacja wewnątrz klubu - myśli o "odpłynięciu' do innych, mocniejszych > klubów. To może być prawda ale ja się pocieszam tym że znacznie łatwiej będzie im odpłynąć jako piłkarze którzy awansowali niż jako piłkarze którym awans sprzątnięto sprzed nosa > Sląsk piłkarski to w tej chwili klub bez przyszlości - czeka Wrocław w > tej materii jeszcze nie jedno rozczarowanie: pewnie degradacja do ligi > amatorskiej (jakaś V czy VI liga). Też się z tym liczę bo przez długi takie prawdopodobieństwo jest. Chociaż radziły sobie ze znacznie większymi długami np Legia (ITI spłaciła 30 mln!!!!), Widzew(żyje mimo większych długów niż Śląsk), Wisła też była w kryzysie zanim przyszła Telefonika. Więc cuda się zdarzają i wierny kibic liczy na cuda, bo nic innego nie pozostało. > Popatrzcie wszyscy wokoło - komu na tym > zależy aby we W-wiu był markowy futbol - kibicom to wybitnie za mało aby to > osiągnąć. To prawda. Co raz częściej odnoszę wrażenie że tylko kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Będzie dobrze. Śląsk ma już kolejnego sponsora. 17.05.05, 13:27 Będzie dobrze. Śląsk ma już kolejnego sponsora. Ziarnko do ziarnka i uzbiera się miarka. www.garman.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś