Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.07.01, 10:36
    Przechodziłem dzisiaj rano o godz. 8.15 obok banku BPH w Krakowie na rynku,
    przed dzwiami stoi ochroniarz "sokół", papieros w zębach, czarne okulary, i
    PISTOLET ZAWIESZONY NA NODZE W OKOLICY KOLANA - KABUZA OTWARTA - NAWET DZIECKO
    MOŻE WYCIĄGNĄĆ PISTOLET Z KABUZY - nie mówiąc o kimś komu taki pistolet
    potrzebny.

Dużo ostatnio słychać o ochroniarzach i ich braku kompetencji, przygotowania a
    w szczególności ONI NIE POTRAFIĄ ROZMAWIAĆ Z LUDŹMI, nie da sie z nimi
    rozmawiać, traktują innych z pozycji siły i prowokują do tego aby ich kopnąć w
    dupę.

Moim zdaniem człowiek, który ma pistolet LEGALNIE powiniem być opanowany i
    normalny a nie zachowywać sie jak aktor na planie filmu gangsterskiego.
    przykłady można mnożyć, wystarczy przejść sie w nocy po klubach gdzie
    OCHRONIARZE pracują aby zobaczyć w jaki sposób traktują klientów.

pozdrawiam oczy
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.atman.pl 16.07.01, 11:44
        Jestem ochroniarzem. Trenuję kulturystykę. Skonczyłem AWF i uczę WF w szkole.
        Uważasz mnie za idiotę? A tak - dla Twojej wiadomości - ochroniarz nie jest
        zatrudniony do rozmowy tylko - jeśli jestes w stanie to pojąć - do ochrony.
        I jeszcze Cie oświecę - ciemne okulary to nie poza tylko wymóg a broń........
        Zapomniałęs chyba gdzie żyjesz . I cos jeszcze , co nasunęło mi się czytając
        Twój post - masz masę kompleksów i lek przed mundurowymi.Bytłes w wojsku ?
        Chyba nie?
        • Gość: FRUSTRAT Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: 212.182.119.* 17.07.01, 12:48
          Mialem troche do czynienia z ochroniarzami na silowni w ktorej cwiczylem i w
          klubach tak jak kazdy. Juz dosyc sie napatrzylem jak w ciagu dwoch miesiecy z
          chuderlaka tworzy sie 120 kilowy, tryskajacy adrenalina i nienawiscia do innych
          samcow "ochroniarz". Wiekszosc ochroniarzy, przewaznie w nocnych klubach
          wyznaje zasade ze raz na pewien czas trzeba komus wybic zeby pokazac
          wlascicielowi jak sumiennie sie pracuje.
        • Gość: oczy Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 12:08
          Oczywiście - że nie byłem w wojsku - bo tylko idioci tam idą i dają sie glebić
          za darmo, dla własnej przyjemności.
          poza tym to ciekawee zainteresowania masz, a żyję w kraju, którego sobie nie
          wybierałem ale Afryka to jeszcze nie jest, żeby każdy baran w czarnych drelichach
          machał pistoletem na ulicy.
          Zaskoczyłeś mnie mimo wszystko tym, że skończyłeś studia, jeżeli ktoś AWF uważa
          za studia,...... poza tym zaskakujesz analizą psychologiczną mojego listu, może
          zmień zawód, i... zacznij studia psychologiczne

pozdrawiam i sukcesów w pracy

Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Jestem ochroniarzem. Trenuję kulturystykę. Skonczyłem AWF i uczę WF w szkole.
          > Uważasz mnie za idiotę? A tak - dla Twojej wiadomości - ochroniarz nie jest
          > zatrudniony do rozmowy tylko - jeśli jestes w stanie to pojąć - do ochrony.
          > I jeszcze Cie oświecę - ciemne okulary to nie poza tylko wymóg a broń........
          > Zapomniałęs chyba gdzie żyjesz . I cos jeszcze , co nasunęło mi się czytając
          > Twój post - masz masę kompleksów i lek przed mundurowymi.Bytłes w wojsku ?
          > Chyba nie?

• Gość: Marcin Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.atman.pl 18.07.01, 13:25
            Po pierwsze - wojsko nie jest dla idiotów tylko dla męzczyzn.
            Prawdziwych męzczyzn. Po drugie - nie podoba Ci sie AWF? A sam skończyłes
            Oxford czy jestes niedowartosciowanym hydraulikiem? Bo raczej to drugie.
            Po trzecie - przy dobrej pracy i dobrym ukladzie bycie ochroniarzem wymaga
            pewnych poswięcen - przepracowane weekendy, noce , pełna dyspozycyjność,
            koniecznośc ciagłego dbania o kondycje i dobry wygląd. Instytucja opłaca mi
            angielski abym się podciagnął.
            A co do psychologii - nie trzeba być specjalistą ,zeby zobaczyc w Tobie faceta
            przemykajacego się chyłkiem ulicami , omijajacego siłownie i dyskoteki i nie
            opuszczającego domu po 21. Współczuję Ci.Taki sie urodziłeś czy ktos Ci kiedys
            porządnie przylał?

A do Frustrata - cóż ,Twój nick mówi sam za siebie. Kulturystyka to taki sam
            sport jak każdy inny .Albo nie , może sie myle - to sport dla tych , którzy
            lubią pracowac nad swoim ciałem żeby nie przypominało flaka.
            Nie waże 120 kg , przy wzroście 195 ważę 127 kg. Jestem meżczyzną a nie
            chłopcem . I - bo zaraz padnie to pytanie - nie mam problemu z anabolami,
            alkoholem , nawet nie pale - jest tylko problem z kobietami - nie wiem która
            wybrać.
            • Gość: oczy Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 13:36
              napisz coś jeszcze kotku - to się zakocham

:-)))
              • Gość: Marcin Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.atman.pl 18.07.01, 13:44
                Gość portalu: oczy napisał(a):

> napisz coś jeszcze kotku - to się zakocham
                >
                > :-)))

ha ha ha - własnie tego się spodziewałem.

• Gość: oczy Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 13:44
                  dałeś sie wypuścić jak dziecko
                  ha ha ha
            • Gość: oczy Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 18.07.01, 14:12
              Słuchaj Marcin- chaciałbym być taki silny i dobrze zbudowany jak ty, może znasz
              jakieś zestawy ćwiczeń na klatę i szerokie ramiona,
              nie żartuję :-)), są jakieś dobre strony o kulturystyce?
              za info z góry dziękuję

> Po pierwsze - wojsko nie jest dla idiotów tylko dla męzczyzn.
              > Prawdziwych męzczyzn. Po drugie - nie podoba Ci sie AWF? A sam skończyłes
              > Oxford czy jestes niedowartosciowanym hydraulikiem? Bo raczej to drugie.
              > Po trzecie - przy dobrej pracy i dobrym ukladzie bycie ochroniarzem wymaga
              > pewnych poswięcen - przepracowane weekendy, noce , pełna dyspozycyjność,
              > koniecznośc ciagłego dbania o kondycje i dobry wygląd. Instytucja opłaca mi
              > angielski abym się podciagnął.
              > A co do psychologii - nie trzeba być specjalistą ,zeby zobaczyc w Tobie faceta
              > przemykajacego się chyłkiem ulicami , omijajacego siłownie i dyskoteki i nie
              > opuszczającego domu po 21. Współczuję Ci.Taki sie urodziłeś czy ktos Ci kiedys
              > porządnie przylał?
              >
              > A do Frustrata - cóż ,Twój nick mówi sam za siebie. Kulturystyka to taki sam
              > sport jak każdy inny .Albo nie , może sie myle - to sport dla tych , którzy
              > lubią pracowac nad swoim ciałem żeby nie przypominało flaka.
              > Nie waże 120 kg , przy wzroście 195 ważę 127 kg. Jestem meżczyzną a nie
              > chłopcem . I - bo zaraz padnie to pytanie - nie mam problemu z anabolami,
              > alkoholem , nawet nie pale - jest tylko problem z kobietami - nie wiem która
              > wybrać.

• Gość: x Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: 213.76.135.* 18.07.01, 20:05
                kulturystyka.pl
            • Gość: FRUSTRAT Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: 212.182.119.* 19.07.01, 12:25

> Po pierwsze - wojsko nie jest dla idiotów tylko dla męzczyzn.
              > Prawdziwych męzczyzn. Po drugie - nie podoba Ci sie AWF? A sam skończyłes
              > Oxford czy jestes niedowartosciowanym hydraulikiem? Bo raczej to drugie.
              > Po trzecie - przy dobrej pracy i dobrym ukladzie bycie ochroniarzem wymaga
              > pewnych poswięcen - przepracowane weekendy, noce , pełna dyspozycyjność,
              > koniecznośc ciagłego dbania o kondycje i dobry wygląd. Instytucja opłaca mi
              > angielski abym się podciagnął.
              > A co do psychologii - nie trzeba być specjalistą ,zeby zobaczyc w Tobie faceta
              > przemykajacego się chyłkiem ulicami , omijajacego siłownie i dyskoteki i nie
              > opuszczającego domu po 21. Współczuję Ci.Taki sie urodziłeś czy ktos Ci kiedys
              > porządnie przylał?
              >
              > A do Frustrata - cóż ,Twój nick mówi sam za siebie. Kulturystyka to taki sam
              > sport jak każdy inny .Albo nie , może sie myle - to sport dla tych , którzy
              > lubią pracowac nad swoim ciałem żeby nie przypominało flaka.
              > Nie waże 120 kg , przy wzroście 195 ważę 127 kg. Jestem meżczyzną a nie
              > chłopcem . I - bo zaraz padnie to pytanie - nie mam problemu z anabolami,
              > alkoholem , nawet nie pale - jest tylko problem z kobietami - nie wiem która
              > wybrać.
              Gratuluje samopoczucia! Zgaduje ze twoje ego i iq rosnie z kazdym nabytym
              kilogramem miesa. Pomimo ze jestem laikiem w tej dziedzinie wydaje mi sie ze
              bycie prawdziwym ochroniarzem wymaga przede wszystkim umiejetnosci sprawnego
              myslenia, szybkiej oceny sytuacji a wielkosc bicepsa znajduje sie raczej pod
              koniec listy. Zycze powodzenia w zawodzie
        • Gość: qq Re: OCHRONIARZE - ŁATWO ICH SPROWOKOWAĆ - TO IDIOCI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.01, 13:41
          popieram OCZY a ty smieszny jestes - steryd zamiast mozgu
      • Gość: Marek Re: PANOWIE OCHRONIARZE I POZOSTALI - DAĆ WAM SZABLE CZY PISTOLETY ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 07:21
        To co piszecie świadczy tylko o Waszej niekompetencji. Pan Panie ochroniarzu
        aczkolwiek jest Pan po AWF powinien uczyć sportu a nie zajmować się ochroną. Po
        Pańskich wypowiedziach stwierdzam, że jest Pan laikiem a o ochronie ma Pan
        takie pojęcie jak my wszyscy o kosmosie. Pozostali Panowie mają prawo
        polemizować z Panem bo nie są ochroniarzami i do tego się przyznają. Wojska
        proszę w to nie mieszać a to tylko dlatego, że żaden z Was nie był w prawdziwym
        wojsku. Z tego co Pan napisał to ambicją każdego faceta z wyższym
        wykształceniem - jest być ochroniarzem za 3,50 zł na godzinę co przy 250
        godzinach daje 875 zł. plus 700 zł jako nauczyciel. Jednym słowem mamy pełny
        obraz naszej INTELIGENCJI. żYCZĘ POWODZENIA.
        • Gość: Marcin Re: PANOWIE OCHRONIARZE I POZOSTALI - DAĆ WAM SZABLE CZY PISTOLETY ??? IP: 212.244.106.* 19.07.01, 13:04
          A daje obraz inteligencji , daje - bo w tym kraju nie warto konczyc studiów.
          Jeśli chodzi o pensje ochroniarza , to masz rację ale nie w moim wypadku.
          Ty masz na myśli facecika z supermarketu albo z dyskoteki , ja pracuję w
          ambasadzie.
          A przed zatrudnieniem musiałem przejśc pewne eliminacje i skończyć 4 miesięczne
          szkolenie organizowane przez pracodawcę . I - uwierz mi na słowo- nie jestem
          tępym tłuczkiem z napisem ,,ochrona " na szerokich plecach.
          Mówiąc o ,,prawdziwym" wojsku masz na mysli zapewne powietrzno - desantowe?
          Niestety ,mój wzrost mnie dyskwalifikuje.

Do ,,oczy" - daj spokój ze stronami internetowymi - idz poprostu do Filleborna .
          • Gość: Sylwia Re: PANOWIE OCHRONIARZE I POZOSTALI - DAĆ WAM SZABLE CZY PISTOLETY ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 15:32
            Wszyscy jesteście śmieszni!
            Po co dyskutować na temat przerośniętych karków.
            Wszyscy więdzą że większość z nich to imbecyle!
            • Gość: kolo HA, HA IP: *.unregistered.formus.pl 08.08.01, 16:45
              Staram się nie kopać leżącego, ale.. Czy na post p. OCZY odpowiedział oddzieł ochroniarzy ? NIE, tylko jeden. Co z resztą ,
              odsypia nocną zmianę, czy są na kursie angielskiego, a może właśnie "pakują" ale hormony.

Poza tym taki garnek ma bić a nie myśleć, jak nie ma kogo bić, bo spokojni ludzie w około, to bić po pracy kogokolwiek . Bo
              może i umie.

Aha, AWF to też studia w końcu Forrest Gump też studiował, prawda;-))))

pozdrawiam, ko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka