Dodaj do ulubionych

____________________gra o EXPO 2010

08.07.02, 13:35
Wczoraj w Rynku słyszałem, że podobno Chińczycy zaproponowali nam szachowy mecz
na 50tys graczy. Które miasto przegra dobrowolnie wycofuje się z biegu po
Wystawę. To chyba musiałoby odbywać się przez internet, bo przecież chyba do
nas nie przyjadą (chociaż?). Ludzie się wczoraj już zapisywali do tego meczu! O
co chodzi? [a nawiasem pisząc, to dobrze że nie zaproponowali meczu na 2 mln
szachownic, bo nie wyrobilibyśmy...]
Obserwuj wątek
    • Gość: Szachuś Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 13:54
      Gdzie i do kiedy można się zapisać na ten mecz ???
    • Gość: :-) Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:06
      Co to ma być za prowokacja ?
      Przecież to jakaś straszna bzdura bo tego nie da się przeprowadzić.
      • Gość: Optymist Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.verizone.com.pl / 10.1.1.* 08.07.02, 14:13
        Ja myslę że to dobry pomysł.Duzo ludzi umie grać w szachy.Może powinno byc
        jedynie 10 tys szachownic bo jednak mamy słaby dostęp do internetu ale to
        swietny pomysł.Gdzie sie mozna zapisać?!?
        • Gość: :-) Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 14:17
          Ale kto coś takiego zaproponował, przecież to jest kaczka bo sezon na ogórki
          już się zaczął. Jeżeli ktoś w to wierzy to niech mi odpowie.
          • Gość: podobno Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.verizone.com.pl / 10.1.1.* 08.07.02, 14:41
            Jutro popołudniu w Zwiazkach Twórczych(w rynku) bedą zapisy. Pożyjemy zobaczymy
            • Gość: Sędzia Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:47
              A kto to będzie sędziował ???
            • Gość: ha ha ha Re: ____________________gra o EXPO 2010 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.02, 11:41
              No i co ?
              Wczoraj w tym klubie byli jacyś szachiści ale żadnych szczegółów o tym meczu
              nikt nie znał, chociaż zapisywać do tego meczu chcieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka