Dodaj do ulubionych

wks - bez takich kibiców

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.05.05, 10:42
apeluję, żeby kibicwks nie robił nam wiochy na cała Polskę (poczytajcie jego
wątki na kraju;) Do tego powołuje się na bandytów
fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=News&file=categories&op=newindex&catid=11
Obserwuj wątek
    • Gość: kk do kibicawks IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.05, 15:05
      Zgadzam sie! Kibicwks nie rob wstydu Slaskowi. To, co Ty wypiszujesz to jest
      dramat. Nie dosc ze dzialacze Slaska, pilkarze i w ogole caly klub to w tej
      chwili jeden wielki dramat, to jeszcze Ty. I nie mow mi ze nie jestem kibicem
      Slaska, bo na Oporowska chodze od ponad 20 lat. Zalezy mi na Slasku, ale na
      zdrowym Slasku.
      Nie rozumiem, dlaczego Ty sie czepiasz Gazety? Przeciez nikt tak duzo nie pisze
      o Slasku jak wyborcza. A ze nie pisze dobrze? A co jest w tej chwili dobrego w
      Slasku. Prowadza w lidze, ale tylko dlatego, ze nie maja rywali, bo pozostale
      zespoly to jeszcze wiekszy dramat. Pisza o dlugach, o kupowaniu meczow itd, bo
      tak bylo. W 2000 roku zrobili uklad z GKS Katowice i trzeba byc slepym, aby
      tego nie widzec. Byles w Katowicach na meczu? Grali tak aby sobie nie rzobic
      krzywdy. To pierwsza sprawa.
      Gazeta pisze zle o Cymanku - a co dobrego mozne o nim napisac? Ze daje teraz
      kase na Slask? A czy daje swoja czy moze... A przede wszystkim, kto jest
      wlascicielem Slaska? Cymanek, bo ma pakiet wiekszosciowy. Wiec kto ma
      utrzymywac klub. Chyba wlasciciel? A moze nie? Jezeli Cymankowi tak zalezy na
      Slasku to niech zanjdzie chetnego i za darmo da mu swoje akcje i sie zrzeknie
      dlugow jakie klub ma wobec niego. Jestem pewien ze tak nie zrobi. Bo on caly
      czas liczy ze zarobi. Teraz jest szansa zarobic na Sasinie, bo mu sie konczy
      wypozyczenie do Lecha i pewnie go ktos kupi. Jak nie Lech, to znajdzie sie ktos
      inny. I mam nadzieje ze Gazeta rozliczy Cymanka na co poszla kasa z transferu.
      A dalczego Gazeta? Bo pisza jak jest naprawde w Slasku. Jest zle i tego nie
      ukrywaja. Tak, zdarzaja sie Gazecie bledy. Ale sa to bledy typu, ze pomyla
      nazwisko jakiegos pilkarza. Strzelal ten a nie tamten - bledy bez znaczenia. W
      koncu sa tylko ludzmi. Ale generalnie pisza prawde. I wielkie brawa dla Gazety
      za to.
      Ciesze sie, ze Gazeta pisze o kupowaniu meczow przez Slask. Trzeba to bagno
      wysuszyc. Ja juz sie pewnie nie doczekam, ale moze moje dzieci kiedys beda
      mialy okazje ogladac Slask tak walczacy jak ostatnio walczyl Liverpool. Jak na
      razie to jest dramat.
      I jeszcze jedno - skad wiesz ze Cymanek wygral sprawe z redaktorem Brzozowskim?
      Jak wygral, to jaki byl wyrok? To byla jak mi sie zdaje sprawa o znieslawienie,
      a wiec na lamach Gazety powinno sie ukazac sprostowanie lub przeprosiny. Czytam
      Gazete od deski do deski i jakos nic takiego nie znalazlem. A moze Cymanek Cie
      kibicuwks oklamuje? Nie martw sie, nie tylko Ciebie.
      Pozdrawiam.
      • kibicwks Re: do kibicawks 28.05.05, 08:39
        Macie rację szkoda czasu
        • Gość: Marianos Re: do kibicawks IP: *.wroclaw.mm.pl 31.05.05, 15:54
          tez sie podpisuje pod tym ze kibicWKS jest conajmniej dziwny, a juz napewno
          robi wioche

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka