Dodaj do ulubionych

INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.prv.pl

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 17:09
tyle sie mowi o inwestycjach w naszym miescie - malo kto jednak wie jak to
wszystko ma wygladac. Teraz macie okazje sie przekonac na wlasne oczy - na
razie strone rozbudowuje. Jesli macie jakies zdjecia to mozecie podsylac

pozdrawliaju

www.wroclawjutro.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: bonczek Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.pl 10.09.01, 22:27
      eh tak patrze , patrze na te monstra szkła i stali i łza w oku sie kręci za
      Bergiem Konwiarzem ,Pluddemmanem,Poelzigiem..tamto chociaż miało dusze .
      Co do budynku na teczowej to mogli bardziej sie wysilic bo jedna jego czesc
      jest wypisz wymaluj z projektu brerga z lat dwudziestych
      pozdrawiam
      • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:00
        budynki nie maja duszy - sa tylko poukladana w jakis tam sposob materia i
        niczym wiecej

ale to fakt... dzisiejsze budowle to jedno wielkie szklane gowno...
        • Gość: cdx Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 12:47
          Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> budynki nie maja duszy - sa tylko poukladana w jakis tam sposob materia i
          > niczym wiecej

Są tacy, którzy mówią podobnie o ludziach... ;-) Pozdrawiam.
          • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 12.09.01, 19:20
            o ludziach i wszelkich ZYWYCH istotach nie mozna tak mowic...
            one sa integralnymi a jednoczesnie w bardzo malym stopniu indywidualnymi
            CZASTKAMI BOGA !

JESTEM BOGIEM !
            TY TEZ JESTES BOGIEM !

to oczywiscie temat na inny post

• Gość: wroclawi gadow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:03
        co to k... jest ?
        juz lepiej poczekac na cos bardziej wielkomiejskiego
        • Gość: tomza Re: gadow IP: *.lo3.wroc.pl 11.09.01, 11:05
          może jeszcze ktoś powie, że Żegluga ma duszę???
    • Gość: hen Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: 156.17.85.* 11.09.01, 11:08
      No fajnie, oby tak dalej, a gazetowi redaktorzy siedzą i owijają w te sreberka,
      przecież obiecywaliście już taką witrynę już jakieś 5 miechów temu.
    • Gość: TYP Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.we.mediaone.net 11.09.01, 11:26
      Gość portalu: wroclawi napisał(a):

> tyle sie mowi o inwestycjach w naszym miescie - malo kto jednak wie jak to
      > wszystko ma wygladac. Teraz macie okazje sie przekonac na wlasne oczy - na
      > razie strone rozbudowuje. Jesli macie jakies zdjecia to mozecie podsylac
      >
      > pozdrawliaju
      >
      >
      > www.wroclawjutro.prv.pl

Zdjecia fajne ale wybrales tragicznie wolny server. Katorga i psuje caly dobry
      nastroj.

• Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 12.09.01, 19:22
        jesli masz wolne miesce na swoim...

wybralem REPUBLIKA.PL
        nie jest taki zly...
    • Gość: Pafik Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] IP: 64.124.150.* 11.09.01, 13:23
      Wroclawi,
      wszystko pieknie, tylko popraw prosze tego fatalnego ortografa
      "Wierza na trasie W-Z".

No chyba ze chodzilo o "Wierzba..." - wtedy popraw literowke :)
      • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 12.09.01, 19:22
        AAAAAAA

DZIEKI !

robilem to w nocy !

reszte zdjec dorzuce z czasem...
        • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] 12.09.01, 21:06
          Próbowałem się przed chwilą dostać na tą Twoją stronę, ale coś jest z serwisem
          darmowych kont n aOnecie (jakaś awaria, przynajmniej tak jest napisane), a więc
          Twoją stronę obejrzę sobie jutro.
          Jeżeli chcesz Wrocławi to mogę Ci podesłać kilka scanów - wizualizacji obiektów.
          Podaj jakieś namiary na siebie, to Ci je prześlę mailem...

Pozdro !
          • Gość: hen Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] IP: 156.17.85.* 13.09.01, 10:47
            Awarii już nie ma, ale pojawia się komunikat o nieistnieniu takiej strony,
            kurka.
          • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ---------- AWARIA SERWERA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 10:51
            konto www zniknelo... nie wiem czy to wina awarii czy
            juz na zawsze z jakiegos powodu...

moj mail:

wro@poland.com

• roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ---------- AWARIA SERWERA 13.09.01, 19:41
              No niestety Wrocławi, coś się stało z tą Twoją stroną, chyba zniknęła z
              serwera, bo pokazuje sie jedynie na niej Index of Wroclawi...

Za chwilkę wyślę Ci maila z kilkoma wizualizacjami...

Pozdro Wroclawi !
              • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ---------- AWARIA SERWERA 15.09.01, 01:39
                Wreszcie udało mi się dziś dostać na Twoją stronę Wroclawi...
                Jednym słowem: ZNAKOMITA ROBOTA - jesteś z całą pewnością WROCLAWSKIM
                PIONIEREM, w dziedzinie stron www z wizualizacjami nowych inwestycji
                budowlanych w naszym mieście...

PS: Czy dostałeś już maila, którego wysłałem Ci wczoraj, razem z kilkoma
                wizualizacjami rożnych inwestycji we Wrocławiu ?
                • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ---------- AWARIA SERWERA IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 15.09.01, 14:24
                  dostalem
                  dzieki wielkie

jak znajde chwilke czasu to strone skoncze
                  na razie brykam na rowerze (jest zaj*** pogoda i szkoda mi czasu na internet )
                  • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJA) 15.09.01, 20:21
                    O.K Wroclawi, cieszę się, że wizualizacje do Ciebie dotarły i jak będziesz miał
                    chwilkę czasu to rozbuduj swoją stronę o kolejne wizualizacje inwestycji...

Być może za tydzień lub dwa będę dysponował kilkunastoma nowymi wizualizacjami.
                    Jak tylko będę w ich posiadaniu, to zaraz Ci je podeślę mailem...

Pozdro !
                    • Gość: wroclawi !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRASZAM IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 16.09.01, 16:01
                      przy okazji szukam zdjec:
                      millenium tower
                      2 nowych biurowcow/hotel na Kielbasniczej
                      prawie gotowego juz biurowca na trasie WZ

• roberto65 Re: !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRAS 16.09.01, 16:10
                        Chodzi Ci Wrocławi o ten biurowiec Fundacji Krzyżowa przy Trasie W-Z (ten obok
                        kościołu ewngelicko-augsburskiego) czy o Wratislawia Tower, czyli biurowiec z
                        tą wysoką wieżą biurową przy skrzyż Kazimierza Wlk z Św Antoniego ???

Jeżeli chodzi o Millenium Tower przy Strzegomskiej, to wizualizacji tego
                        biurowca nie ma ani na stronie Budimeksu Poznań (wykonawcy tego obiektu), a
                        strony inwestora tego obiektu, czyli firmy Descont, na razie nie udało mi się
                        znależć w sieci (o ile taka strona wogule istnieje)...

Jak już pisałem wcześniej postaram sie dla Ciebie załatwić Wrocławi kilkanaście
                        nowych wizualizacji...

Pozdrawiam !
                        • roberto65 Re: !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRAS 16.09.01, 16:11
                          I jeszcze jedno, zajrzyj Wrocławi na stronę:
                          www.archipelag.com.pl

jest tam naprawdę spora ilość znakomitych wizualizacji prawie 25-30 inwestycji
                          i projektów biurowców, domów itd we Wrocławiu, dla których projekty wykonałą ta
                          agencja projektowa...
                          • roberto65 Re: !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRAS 16.09.01, 22:32
                            Zajrzałem wąłśnie i widzę , że już wprowadziłeś wsszystkie wizualizacje na
                            swoją stronę. SUPER !!!

Wrocławi czy interesują Cię również wizualizacje nowo powstajacych i
                            projektowanych osiedli i orginalniejszych budynków mieszkalnych we Wrocławiu
                            (zamieściłeś budynki GANTA) ???

Jeżeli takowe wizualizacje również Cię interesują, to daj znać, a podeślę ci
                            kilka takich wizualizacji osiedli i pojedyńczych domów o cikawej
                            architekturze...

Pozdrawiam !
                            • Gość: wroclawi Re: !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRAS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:36
                              podeslac mozesz zawsze
                              pamietaj jednak, ze uzywam zwyklego dial up''u
                              zdjecia najlepiej aby byly nie za duze (takie maxymalnie 800x600)
                              pozdraw.
                        • Gość: wroclawi Re: !!!! wszystkie linki juz dzialaja !!!!! --- STRONA GOTOWA - ZAPRAS IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:34
                          chodzi mi o wszystkie, ktorych nie ma na stronie
                          (biur. Krzyzowej, biurowce na Kielbasniczej, Millenium Tower, Galeria
                          Domiikanska (!!! o dziwo)...)
    • Gość: Jarosz Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: 195.116.104.* 17.09.01, 15:05
      Wroclawi - gratuluję kolejnej fajnej stronki. Już wiem, że to Tobie
      zawdzięczamy Wrocław Multimedialny :-)))))

Mam uwagę porządkową - zamieściłeś nie tylko wizualizacje, ale też i obiekty
      już istniejące. Może by je tak oddzielić w menu, żeby było jasne, co już jest,
      a co dopiero będzie?

Pozdrawiam :-))))))))
      • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 09:38
        spoko... pomysle o tym
        na razie wszystko jest w jednym worku (brak czasu na takie rzeczy)
        • Gość: Manon Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: 10.0.3.* / 212.244.56.* 18.09.01, 10:23
          Gratuluje strony wroclawi:)

Jesli jestes zainteresowany, to mamy w pracowni zdjecia modeli obiektow
          wroclawskich, takze modeli projektow zagospodarowania przestrzennego.

Pozdrawiam,

Manon
          • hen Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr 18.09.01, 21:03
            Jeszcze jedna uwaga, przydałby się bardziej szczególowy opis poszczególnych
            inwestycji, czasem nie wiem gdzie, to na co patrzę, ma stanąć, może przydały by
            sie informacje o terminach budowy i oddania. No i może przydałyby sie linki do
            tych stron, z których ściągałeś zdjęcia. To tyle na razie, tak trzymaj
            Wroclawi, odwalasz kawał pożytecznej roboty. Zaglądam tam codziennie.
            Pozdrowienia, hej!
            • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] -- DO ROBERTO I INNYCH IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 19.09.01, 20:24
              1) nie krepujcie sie z wysylaniem do mnie wszelkich informacji oraz zdjec
              nowych obiektow (planow zagospodarowania)
              2) co do dokladnych informacji o inwestycjach to mam do Ciebie ROBERTO prosbe
              podeslil mi please cala liste w formie jakiegos txt (jeden plik) wszelkie
              informacje jakie posidasz
              3) strona bedzie z czasem na pewno modernizowana (jak tylko znajde czas i bede
              mial cos nowego)

pozdrawiam !
              moj mail :

wro@poland.com
              • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] -- DO ROBERTO I INNYCH 21.09.01, 21:04
                Wizualizacje Galerii i Milenium Tower postaram się przesłąć jeszcze dziś, a
                wizualizacje budynków, osiedli mieszkaniowych (tych ciekawszych) powinien Ci
                lada dzień przesłać mój znajomy...

Pozdrawiam.
                • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] -- DO ROBERTO I INNYCH 21.09.01, 21:06
                  A i jeszcze sprawa opisów inwestycji - wszystkie info o inwestycjach zawarłem
                  Wrocławi w postach na forum : Inwestycje w 2001, 2002 i 2003 roku,możesz
                  wykorzystać te info na swojej stronie przy poszczególnych wizualizacjach,
                  których te inwestycje dotyczą...

Pozdro Wrocławi !
                  • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] -- DO ROBERTO I INNYCH IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 21.09.01, 21:36
                    wiem,z e zamiesciles a niemasz moze tego w jednym pliku... by to jakos przeslac?
    • Gość: jatzek Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 23:38
      We Wrocławiu bylo wielu architektów z wyobrażnią...
      Jednym z ostatnich był Max Berg...
      Miasto to nie tylko budynki, nowoczesność to nie tylko potworki ze szkła i
      metalu. Litości!
      Mimo wszystko - powodzenia.
      • Gość: michał Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 06:11
        Czy będą jakieś nowe wizualizacje na tej stronie Wrocławjutro?
        • Gość: wroclawi Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 22.09.01, 10:27
          beda za jakis czas... dam znac !

mam kilka nowych zdjec
          • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr 22.09.01, 13:40
            ...a dziś Wrocławi przybędzie Ci kolejnych około 40 wizualizacji...
            • roberto65 Re: INWESTYCJE WE WROCLAWIU [ WIZUALIZACJE ] ----> www.wroclawjutro.pr 27.09.01, 23:09
              Wrocławi kiedy wprowadzisz nowe wizualizacje na swoją stronę ???
              I czy w końcu dotarły do Ciebie ode mnie wizualizacje min Milenium Tower na
              Strzegomskiej i Galerii Dominikańskiej ???

pozdro !
              • Gość: wroclawi ZMIANY NA STRONIE IP: 213.195.155.* 30.09.01, 19:39
                zapraszam...

• roberto65 Re: ZMIANY NA STRONIE 01.10.01, 01:32
                  Brawo Wrocławi, Twoja strona powoli staje się prawdziwą skarbnicą wizualizacji
                  wrocłwskich inwestycji. Jesteś na pewno pionierem w dziedzinie stron www o
                  wrocławskich inwestycjach...
                  Jeżeli znajdzisz trochę czasu, to spróbuj dorzucić na swoją stronę te wszystkie
                  wizualizacje najciekawszych nowych budynków i osiedli mieszkaniowych, które
                  niedawno przesłał Ci mój znajomy na Twojego maila. Każda wizualizację jako
                  obraz jpeg masz od razu podpisaną co przedstawia...

Pozdro i życzę dalszego rozwoju www.wroclawjutro.prv.pl !!!
                  • Gość: wroclawi Re: ZMIANY NA STRONIE IP: 213.195.155.* 01.10.01, 18:32
                    oczywiscie wrzuce z czasem wizualizacje osiedli i budynkow mieszkalnych
                    moze w przyszly weekend ?
                    • Gość: Remek Re: ZMIANY NA STRONIE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:46
                      Czy ktoś z was dysponuje wizualizacjami nowego Herbarium UW które jest właśnie
                      budowane w pobliżu Ogrodu Botanicznego? Please!
                      • Gość: Remek Re: ZMIANY NA STRONIE IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:59
                        Jeszcze jedna malutka prośba. Gdzie można zobaczyć wizualizację tego kompleksu
                        handlowo rekreacyjnego który ma powstać na terenie po Zakładach Mięsnych na
                        Legnickiej??
                        • roberto65 Re: >>>>>>>>>>>>>>>> 12.10.01, 21:51
                          Remek & pozostali "ciekawscy"...jutro lub w poniedziałek mój znajomy powinien
                          przesłąć Wrocławiemu kolejną porcję wizualizacji nowych wrocławskich
                          inwestycji. Ma wśród nich przesłać wizualizacje (aż 4) tego nowego, wielkiego
                          kompleksu handlowo-rozrywkowo-rekreacyjnego (robocza nazwa: Legnicka Center),
                          który jest włąśnie budowany na Legnickiej na terenach po d Zakłądach Miesnych.
                          Obiekt (jak na swoją funkcję) prezentować powinien się bardzo okazale...
                          • roberto65 Re: >>>>>>>>>>>>>>>> 12.10.01, 21:53
                            Remek spróbuję postarać się o wizualizację Herbarium Uniwersyteckiego...
                            Jak znajdę tą wizualizację to prześlę ją Wrocławiemu i być może on umieści ją
                            na swojej stronie...

Pozdro...

A Ty Wrocławi spodziewaj się lada dzień nowej (dość sporej) porcji
                            wizualizacji...
                            • Gość: wroclawi halo halo! ------- NOWA AKTUALIZACJA (DOMY MIESZKALNE) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 11:27
                              wlasnie z update'owalem strone
                              z niecierpliwoscia czekam na nowe wizualizacje
                              wszystkie z czasem zamieszcze na stronie - chyba, ze zabraknie miejsca

pozdrawiam !
                              • Gość: michał Re: halo halo! ------- NOWA AKTUALIZACJA (DOMY MIESZKALNE) IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 15:15
                                Bardzo podoba mi się ten "pałac" na Racławickiej i Zielone Patio na Jaracza tuż
                                nad Odrą. Nie macie wiecej wizualizacji domów mieszkalnych?
                          • Gość: michał Re: >>>>>>>>>>>>>>>> IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 15:18
                            roberto65 napisał(a):

> Remek & pozostali "ciekawscy"...jutro lub w poniedziałek mój znajomy powinien
                            > przesłąć Wrocławiemu kolejną porcję wizualizacji nowych wrocławskich
                            > inwestycji. Ma wśród nich przesłać wizualizacje (aż 4) tego nowego, wielkiego
                            > kompleksu handlowo-rozrywkowo-rekreacyjnego (robocza nazwa: Legnicka Center),
                            > który jest włąśnie budowany na Legnickiej na terenach po d Zakłądach Miesnych.
                            > Obiekt (jak na swoją funkcję) prezentować powinien się bardzo okazale...

Masz wizualizacje tej wielkiej inwestycji na Legnickiej /tego kompleksu z częscią
                            sportową/? To super! Roberto ,czy mógłbyś te wizualizacje przesłać mi już dziś?
                            Mój mail znasz.

• roberto65 Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... 14.10.01, 00:07
                              Michale, przekazałem znajomemu, aby wysłął ci tą wizualizację Legnicka Center,
                              a pozostali zainteresowani będą mogli ją zobaczyć za kilka dni na stronie
                              Wrocławiego:

www.wroclaw.jutro.prv.pl

Wroclawi mam nadzieję, że dostałeś dziś kolejną porcję wizualizacji od Rafała.
                              Jutro (niedziela) opiszę Ci w tym wątku wszystkie te wizualizacje , które
                              włąśnie otrzymałeś od Rafała...

Pozdrawiam !
                              • Gość: wroclawi Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 09:57
                                wlasnie teraz je sciagam...

mam niestety tylko modemowe polaczenie wiec... massacra!

• Gość: dino Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 12:49
                                  Koles ale zajebista strone zrobiles. Skad masz tyle zdjec tych inwestycji?
                                  Bedzie jeszcze wiecej? Pozdrofionka!
                                • roberto65 Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... 14.10.01, 20:28
                                  Wierzę Wrocławi, ze Masaccra, ale za to będziesz miał kolejne wizualizacje na
                                  swoją stronę. Jutro opiszę Ci w tym wątku wszystkie wizualizacje, jakie
                                  przesłął Ci w sobotę Rafał...
                                  Pozdrawki !
                                  • Gość: wroclawi Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 15.10.01, 20:05
                                    wielkie dzieki za pomoc.
                                    zdjecia pochodza z mojego prywatnej kolekcji a takze od roberto i jego
                                    kumpli...
                                    pod koniec tygodnia powinny byc nowe zdjecia na mojej page !!!

pozdrawiam
                                    • roberto65 Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... 15.10.01, 22:36
                                      Za kilka dni powinieneś dostać kilka nowych wizualizacji, niestety tym razem
                                      będą to scany (trochę gorszej jakości niż orginały). Powinny to być
                                      wizualizacje min nowego, bardzo orginalnego biurowca PZU ŻYCIE na Komandorskiej
                                      (obok Tichy Center i słynnej lodziarni) oraz wizualizacja biurowca Fagor Group,
                                      czyli tzw "Kuchenki" Wrozametu na Żmigrodzkiej...

Pozdro !
                                      • roberto65 Re: >>>DO WROCŁAWIEGO i MICHAŁA....... 15.10.01, 22:38
                                        Wrocławi - Rafał ma sporo innych wizualizacji nowo budowanych i projektowanych
                                        budynków i osiedli mieszkaniowych we Wrocławiu. Masz miejsce na nie na swojej
                                        stronie? Jeżeli chcesz to może Ci on przesłąć kolejne tego typu wizualizacje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka