Gość: jawor IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 23:20 Czy ktoś na forum rozszyfruje co to było??? dla ułatwienia podam iż chodzi o szkołę pomaturalną na Dawida we Wrocku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borys Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 20:32 Gość portalu: jawor napisał(a): > Czy ktoś na forum rozszyfruje co to było??? dla ułatwienia podam iż chodzi o > szkołę pomaturalną na Dawida we Wrocku. Pomaturalne Studium Ochrony Środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 19:49 > Pomaturalne Studium Ochrony Środowiska. Brawo Borys. Znasz kogoś z tej szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 12:14 Gość portalu: jawor napisał(a): > Znasz kogoś z tej szkoly? Niestety, nie znam. Nie chodziłem do tej szkoły. Żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 20:11 właśnie wczoraj spotkałam kolegę z tego studium co sprawiło mi dużą radość. To była fajna szkoła i wiele przyjaźni utrzymuje się do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 01:34 Gość portalu: jawor napisał(a): > To była fajna szkoła i wiele przyjaźni utrzymuje się do dziś. Więc tym bardziej żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 20:57 Miły z Ciebie człowiek "Borsuku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 23:57 Rankami zrywam się ślczny Liryczny i apetyczny. To musnę coś jak jaskółka, To usnę w słońcu jak pszczółka Aż chmurki budzi mnie cień Bym brzęczał cały dzień. Lecz gdy spłynie mrok wieczorny Facet staję się upiorny: Twarz mi blednie, włos mi rzednie Psują mi się zęby przednie. A niech tylko wiatr zaśwista W piekielnego wpadam twista. Widząc mnie w piekielnym twiście Zwariowalibylibyście! Lew by się ze strachu słaniał! Jestem nie do wytrzymania, Bo prócz wymienionych cech Skręca mnie upiorny śmiech: Cha, cha, cha!... Cha, cha, cha!... ................................. (To oczywiście tekst Jeremiego Przybory, nie mój. Lecz, chociaż pora jest już dość późna, serdecznie Cię pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: 212.160.90.* 26.07.02, 08:06 Gość portalu: Borsuk napisał(a): > Rankami zrywam się ślczny > Liryczny i apetyczny. > To musnę coś jak jaskółka, > To usnę w słońcu jak pszczółka > Aż chmurki budzi mnie cień > Bym brzęczał cały dzień. Mam nadzieję,że już się zerwałeś śliczny, apetyczny itd. a jeszcze nie brzęczysz i nie stałeś się upiorny (jak to faceci mają w naturze). Również Cie pozdrawiam - tym razem z innego miejsca. Życzę Ci wielu powodów do śmiechu pełną buzią ale nie upiornego. Do kolejnego napisania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: PSOŚ 14.08.02, 02:32 hehe, moja kochana szkolka. zaczelam i udalo mi sie ja skonczyc. mialam fajna klase, a wychowawczynia byla wspaniala pani Bauer. pozdrowionka, Enola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 22:31 szkoła o której wcześniej pisałam była na Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: PSOŚ 28.08.02, 23:56 w ktorym roku byla na Dawida? bo ja chodzilam do PSOSia w '90-'92, wtedy bylo na Skwierzynskiej w Chemiku i na pewno nie bylo drugiej takiej szkoly w calym wroclawiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawor Re: PSOŚ IP: 212.160.90.* 29.08.02, 11:53 Ja chodziłam na Dawida w latach 82-84. Było SUPER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjawor Re: PSOŚ IP: *.lanet.wroc.pl 26.04.03, 11:02 Wyciagam na początek ten wątek - moze ktoś coś skrobnie z dawnych PSOŚ-ątek. Odpowiedz Link Zgłoś