Gość: marysia IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 21:21 Wczasy we Włoszech - lipiec,po przystępnej cenie dla dwóch osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aands Re: wczasy we Włoszech 29.05.05, 22:01 Niech Marysia przestanie,Italia wyszla z mody:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: wczasy we Włoszech IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 22:10 Skoro Ty jeździsz tylko w te rejony gdzie ci nakazuje "moda",to tylko pogratulować osobowości. ---------------- Precz ze snobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: wczasy we Włoszech IP: *.magma-net.pl 29.05.05, 22:02 a co dla Ciebie znaczy przystępna cena???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: wczasy we Włoszech IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 22:18 Cena niewygórowana, dobre warunki sanitarne i estetyczny ośrodek położony na ładnym terenie. Niestety mam przykre doświadczenie korzystając z niektórych biur podróży, a ceny są wyższe (lub te same) niż mają biura w Niemczech, Czechach czy Anglii a standard dla nas Polaków w tym samym ośrodku jest niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: wczasy we Włoszech IP: *.magma-net.pl 29.05.05, 22:31 to ile wynosi ta "niewygórowana cena" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: wczasy we Włoszech IP: *.kom / *.kom-net.pl 29.05.05, 22:37 Jeśli masz propozycję to napisz, a ja Ci napiszę czy ją akceptuję. Dodam, że rozbieżność w cenach (różne biura) za 14 dniowy pobyt we Włoszech w tej samej miejscowości sięga aż 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooy Re: wczasy we Włoszech IP: *.magma-net.pl 31.05.05, 00:33 ILE, ku.., się pytał, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: wczasy we Włoszech 31.05.05, 01:08 Niech Marysia nie kreci,tylko niech odpowie:))) A co do mojej osobowosci,niech Marysia wie,ze ja nie wyjezdzam na urlop,gdyz mieszkam w tak atrakcyjnym punkcie Swiata,ze mijaloby sie to z celem:)))Pozdrawiam Marysie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: wczasy we Włoszech IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.05.05, 10:39 aands to jest niepokojące, że zasiedziałeś się w jednym miejscu,jak piszesz atrakcyjnym punkcie Swiata - trzeba trochę zwiedzić inne zakątki tego świata, zrelaksować się, a nie pluć jadem przez internet. __________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrysia Re: wczasy we Włoszech IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.05.05, 10:22 Dziękuję za "ciekawe informacje", znalazłam wczasy spełniające moje kryteria 1800 zł od osoby, problem polegał na tym, że biura mają głównie ampartamenty 4- osobowe a ja chcę wczasy dla dwóch osób, więc miałabym pokryć dwa wolne miejsca (czyli zapłacić za cały apartament). Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: wczasy we Włoszech 31.05.05, 15:28 Gość portalu: matrysia napisał(a): > > Dziękuję za "ciekawe informacje", znalazłam wczasy spełniające moje kryteria > 1800 zł od osoby, problem polegał na tym, że biura mają głównie ampartamenty 4- > osobowe a ja chcę wczasy dla dwóch osób, więc miałabym pokryć dwa wolne > miejsca (czyli zapłacić za cały apartament). Spróbuj jeszcze tutaj: www.europol.com.pl/pl/browse.php?country=IT&type=A (GG 1237443) www.agenziaboreal.it/home.asp?pagina=1&lingua=4 (inf. po polsku: 0039/0431/430428) Odpowiedz Link Zgłoś
almac Re: wczasy we Włoszech 31.05.05, 15:36 Wyjeżdżamy w 3 osoby akurat w ten piątek do Bibione. Wzięliśmy 2-pokojowy apartament dla 3-5 osób (za 1450zł za apartament), po kilku dniach dowieldzieliśmy się, że dostaliśmy w tej samie cenie apartament 3-pokojowy dla 4-6 osób (w cenniku za 1650 zł). Aha, korzystamy już od paru ładnych lat z oferty www.europol.com.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aands do Marysi 01.06.05, 03:22 Niech sie Marysia tak nie denerwuje,zlosc pieknosci szkodzi.Co do mojego "znania" Swiata,to musi Marysia wiedziec,ze znam i widzialem tak duzo,ze teraz postanowilem "osiasc" i nie ruszam sie dalej jak w promieniu 1500 mil.Pozdrawiam Marysie i zycze udanej Italii:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: do Marysi IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.06.05, 10:19 Aands a zawartość cukru w cukrze, jest odpowiednia?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: do Marysi 01.06.05, 13:44 No!!!!!!!!Nareszcie Marysia zaskoczyla:)))POZDRAWIAM:))) Odpowiedz Link Zgłoś