Dodaj do ulubionych

Radio RAM fajnie gra

01.06.05, 19:54
... nieprawdaż?miła odskocznia od "najlepsza muzyka tylko w RMF FM" i tym
podobnym stacjom, niestety, ostatnio dołącza do nich Trójka, buuu!i czemu, ja
się pytam? niedlugo opuszczam Wrocław, RAM-u za miedzą nie złapię, więc
jestem strapiona tym faktem, bo jestem złakniona MUZYKI...
Obserwuj wątek
    • Gość: q Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.media4.pl 01.06.05, 21:02
      Jak byłem w Londynie to słuchałem RAMu przez internet :-)
    • Gość: q Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.media4.pl 01.06.05, 21:08
      P.S. i nie wiem czemu, ale RMF i ZETka kojarzy mi się z Bajmem, bo chyba ten
      badziew mają na power playu od lat nie zmieniony :-)
      • Gość: raxer Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 21:13
        radio RAM gra tak zajebiscie ze prawie nie slucham plyt!
        Teraz leci audycja Wojtka Jakubowskiego i nie moge wylaczyc radia, poprostu nie
        moge!!! To jedyne radio jakiego slucham.
        pozdrawiam!
        • robiq Re: Radio RAM fajnie gra 02.06.05, 09:01
          Ja tez sie dolaczam do fanow Radia RAM :)
    • Gość: ziutek Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.06.05, 22:19
      Zgadzam się. RAM gra najlepszą muzyke. To jest autentycznie najlepsze radio we
      Wrocławiu.
    • Gość: irizar Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:42
      ha! ja slucham od samego powstania, bo wczesniej to chyba byl program miejski
      Radia Wroclaw. Namowilem parenascie osob opowiadajac o muzyce z tego radia i im
      sie tez spodobalo :-)
      ba! i nawet rozmowy prezenterow sa dosc zabawne - o co trudno w innych rozglosniach
      • Gość: st Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 23:23
        a ja lubie radio ESKA
    • papijon1 Re: Radio RAM fajnie gra 01.06.05, 23:23
      ooooo, to widzę, że zrobił nam się mały fanklub. Ja również ostatnio odstawiłam
      płyty (no prawie), mam tylko nadzieję, że już im tak zostanie, Bajmowi mówimy
      gromkie "nie"!
    • Gość: BBC Radio SRAM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 02:53
      o jezu jaki szit
    • Gość: el_che Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.06.05, 09:35
      Taki sam badziew jak wszedzie...

I skonczcie z ta autopromocja.
      • Gość: ٭٭٭٭lolo٭٭٭٭ Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.rozanka.wroc.pl 02.06.05, 09:57
        dokladnie...czym sie rozni RAM od innych stacji?
        BIS jest zaj... !
    • Gość: prof. SŁOWO FAJNIE W MEDIACH NIC NIE OZNACZA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.05, 10:15
      Co to znaczy, że fajnie grają. Czyli co heavy metal ,czy rocka lub czerwone
      gitary może ? O co chodzi. Przecież to popowy chłam, od słodkości chce się
      żygać. Kto tego słucha? - Panienki z białymi torebkami i panowie w dresach,
      którzy kochają koszykówke. To radio jest najbardziej nieprofesjonalne. Lepiej
      niech Kostrzewa wraca.
      • Gość: q Re: SŁOWO FAJNIE W MEDIACH NIC NIE OZNACZA IP: *.media4.pl 02.06.05, 14:00
        ale w tym rzecz że tego popowego chłamu jest w RAMie jak na lekarstwo :-)
    • papijon1 Re: Radio RAM fajnie gra 02.06.05, 10:34
      rany, rany! strach się odezwać! rozumiem, że nie każdy lubi rodzaj muzyki, jaki
      RAM serwuje, tak jak ja np nie lubię RMF-ów, ale po co zaraz te
      nerwy, "shit", "panienki o białych torebkach" (?) nie widzę związku (pewnie
      dlatego, że słucham RAM-u:)
    • Gość: popov Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 12:24
      Oj gra, gra...
      I bardzo fajnie jest, kiedy zapytana jakiej muzyki słucham, mogę odpowiedzieć:
      słucham tego co gra RAM... a jak rozmówca nie wie o czym mówię to... hmmm... ;-
      ))))) mogę mu tylko polecić 89.8 FM.

• Gość: słuchacz Re: Radio RAM fajnie gra IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.05, 15:58
        bardzo dobra muzyczka, nie ma takiej nigdzie-cafe del mar itp. super!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka