Dodaj do ulubionych

Co za dzień

05.01.13, 14:37
Madau wytrwaj w postanowieniach,z alkoholem skończ, z paierosami też , jak palisz e-papierosa to nie pal normalnych bo to nie ma sensu sama siebie tylko oszukujesz.
Ja zaraz bedę spadał do wyra i przed telewizor, h...owy dzień dziś mam.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Co za dzień 05.01.13, 14:43
      Jak zrobiłeś na dzisiaj taką senną pogodę to się nie dziw Uwierzu.
      • madau Re: Co za dzień 05.01.13, 14:51
        z alko skonczylam definitywnie. nawet tak ciezko nie bylo jak mozna by bylo sie spodziewac. E papieros jest fajny, tylko troche podraznia gardlo moze powinnam sobie kupic kropelki z nizsza dawka nikotyny. W tych postanowieniach wytrwam.
        Pozostaje jeszcze punkt w ktorym musze schudnac, oraz ten aby pisac bloga. jak chandra poprzyjazdowa mi minie to sie do tego zabiore.
        • uwierz_w_to Re: Co za dzień 05.01.13, 19:10
          Madau oglądałem twoje zdjęcia, ostatnio no to powiem Ci ładnie przytyłaś:)
          • uwierz_w_to Re: Co za dzień 05.01.13, 19:20
            Pompki,brzuszki,drążek, bieganie, i jedno jajko na śniadanie.
            • ditta12 Re: Co za dzień 05.01.13, 19:32
              Zrzuć 9kg,tyle co Madau.
              • uwierz_w_to Re: Co za dzień 05.01.13, 19:55
                Ja już coś zrzuciłem ale nie wiem ile, spoko zrzucę ale ciebie ditta nie dognie.
                • madau Re: Co za dzień 05.01.13, 21:42
                  No, bo przytylam. W ramionach, brzuszku, na buzi. Ale teraz wszystko ladnie schodzi, zarysowala mi sie talia, biodra. Nawet opinajacych sie bluzek juz sie nie boje bo brzuszek maly. Pije te herbatki, biore witaminy i nie jem kolacji. Mysle ze teraz bedzie juz z gorki.

Moj ojciec powiedzial mi ze czlowiek sie rodzi z jakas tam iloscia komorek tluszczowych i one sie nigdy nie zwieksza, tylko puchna. jezeli wuiec przez cale swoje zycie bylam bardzo szczupla ( 48 kilo) to moge wrocic do tego stanu, no moze nie do tak niskiej wagi ale do jakiegos 58-64. To by mi odpowiadalo :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka