Gość: Ania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.06.05, 20:40 Czy macie jakies miejsce we Wroclawiu gdzie dobrze i w miare niedrogo naprawia sie laptopy? Konkretnie chodzi o to ze ekran nie pracuje. Czy to cos powaznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucar Re: NAPRAWA LAPTOPA -GDZIE NAJLEPIEJ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.05, 20:57 Lepiej to sobie napraw, póki jeszcze jesteś w Stanach - wyjdzie taniej. Pozdr Lucar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKW Re: NAPRAWA LAPTOPA -GDZIE NAJLEPIEJ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:08 Serwis to strasznie droga sprawa. Lepiej porozglądać się (np. allegro) za takim samym modelem, ale sprzedawanym za grosze jako uszkodzony. Ja tak zrobiłem i zaoszczędziłem sporo kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: NAPRAWA LAPTOPA -GDZIE NAJLEPIEJ? IP: *.core.lanet.net.pl 02.06.05, 22:01 mialem kiedys swietlowke przy matrycy walnieta a wszystkie serwisy chcialy od razu nowa matruce wstawiac. w Kamilnoteboku mnie zalatwili elegancko i tanio. sprobuj tam. to jest chyba ulica sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: NAPRAWA LAPTOPA -GDZIE NAJLEPIEJ? IP: *.igo.wroc.pl 03.06.05, 10:45 www.eprom.wroclaw.pl/ Popytaj u nich. Odpowiedz Link Zgłoś