Dodaj do ulubionych

Śląsk chce Mollinariego

IP: 195.127.59.* 03.06.05, 07:24
Szcześniak za Skibniewskiego??? Zaczyna sie... :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Odi Re: Śląsk chce Mollinariego IP: *.gdynia.mm.pl 03.06.05, 10:00
      O Boze.... Szczesniak za Skibniewskiego????? ://// Rozumiem, ze Skiby byc moze
      nie da sie zatrzymac, ale co wniesie do druzyny Szczesniak, ktory po prostu nie
      gra na wysokim poziomie, i nigdy nie zagra. Po cichu liczylem na Szubarge
      raczej - mlody,moglby sie wiele nauczyc.
      • Gość: Kleopatra Re: Śląsk chce Mollinariego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.05, 10:26
        No nie, Szcześniak, ręce opadają.A nie lepiej kogoś młodszego, kto przynajmniej
        stwarzałby perspektywę na dłuższy pobyt, nie zaś mierna zapchajdziura
    • Gość: niksa tarle Tylko nie Szcześniak! proszę!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 03.06.05, 10:33
      proszę każdy tylko nie on! poklepie piłkę jak zawsze i ostatniej sekundzie
      akcji poda w nogi albo dryblując piłka mu w aut wypadnie! już wolę Colsona
      chyba!
      • Gość: Kakha Shengelia Re: Tylko nie Szcześniak! proszę!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:22
        A niech Ci bedzie. Niech se Szczesniak przyjdzie. Bedzie smiesznie. Bedzie
        wspolgra; z Radkiem bo sa podobni. Pozdrowienia z Gruzji
        • Gość: melan shengelija ty grubasie IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.06.05, 19:25
          ledwo sie odrywałeś od parkietu, wiec idź posprzątaj w mojej piwnicy.
    • Gość: jaaa Re: Śląsk chce Mollinariego IP: *.trzebnica.sdi.tpnet.pl 03.06.05, 11:16
      mam nadzieje ze Szczesniak to tylko straszak-pośpieszacz na Skibę ;]
      my kibice wolimy Roberta!
    • Gość: tortin BŁAGAM NIEEE!!!! IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 03.06.05, 11:52
      PROSZĘ! TYLKO NIE SZCZESNIAK... PRZECIEŻ ON NIE MA FANTAZJI... UMIEJĘTNOŚCI W
      POŁOWIE CO SKIBA PREZENTUJE..... EHHH... OBY NIC Z TEGO NIE WYSZŁO!!!!
    • Gość: pawlus Re: Śląsk chce Mollinariego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:17
      Yannka... nie dla psa kiełbasa ;)
    • Gość: liwer Re: Śląsk chce Mollinariego IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.06.05, 21:05
      dla mnie ważniejsze jest czy śląsk naprawde myśli o mollinarim!! bo pod koszem
      już jest cacy i co ważne niedrogo:) więc spokojnie mogą wyłożyć niezłą kase na
      rozgrywającego i na ignerskiego:) jak oni będą to reszta już sama się znajdze:)a
      nio i nie zapominajcie że jest jeszcze chanas który może coś pokaże w tym
      sezonie:) ale niech znajdą jakiegoś normalnego sponsora co wyłoży prawdziwą kase
      i zwiąże się ze śląskiem na dłużej!!
      ps. mam nadzieje że zieliński obniży swój kontrakt i zostanie albo zakończy
      karierę bo co by nie mówić nic nie pokazał:( a szkoda by było gdyby zakończył
      karierę poza śląskiem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka