Dodaj do ulubionych

Czytam te "glodne" posty na forum i ...

IP: 217.6.15.* 11.09.01, 10:08
...rece opadaja. LUDZIE co wy tu wypisujecie!!! Nie szkoda wam czasu na pisanie
i czytanie tych bzdur(?!!), a moze rozumu nie staje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jureek Re: Czytam te IP: 62.8.156.* 11.09.01, 10:25
      Gość portalu: celo-fan napisał(a):

> ...rece opadaja. LUDZIE co wy tu wypisujecie!!! Nie szkoda wam czasu na pisanie
      >
      > i czytanie tych bzdur(?!!), a moze rozumu nie staje...

Strasznie mi przykro, że nie postarałem się należycie, żeby jaśnie panu dostarczyć rozrywki na odpowiednio
      wysokim poziomie i w związku z tym jaśnie pan musiał marnować swój cenny czas na czytanie bzdur.
      Nie obiecuję jednak poprawy, dalej będę pisał to, co uważam za stosowne, nie zwracając uwagi na zaspokojenie
      intelektualnych potrzeb jaśnie pana.
      Jurek
      • Gość: hrabia Re: Czytam te IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 10:46
        Podobnie, jak Jureek, obiecuję poprawę.
    • Gość: BreslY Re: Czytam te IP: 130.225.149.* 11.09.01, 10:50
      Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Podobnie, jak Jureek, obiecuję poprawę.

A ja, przywolany do porzadku - milkne, czyli bede pil
      mleko zamiast pisac.
      B-y
      • Gość: Jureek Re: Czytam te IP: 62.8.156.* 11.09.01, 10:54
        Gość portalu: BreslY napisał(a):

> A ja, przywolany do porzadku - milkne, czyli bede pil
        > mleko zamiast pisac.

A społeczeństwo śpi
        i mleko mu się śni,
        co w buteleczkach tkwi
        cicho na progu.
        Dzieci i starsza brać,
        każdy chce mleko chlać.
        Przerażająca jest
        siła nałogu.

(tak mi się jakoś skojarzyło, nie wiem, czy wiernie zacytowałem)
        J.
    • Gość: Jureek Re: Czytam te IP: 62.8.156.* 11.09.01, 10:51
      Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Podobnie, jak Jureek, obiecuję poprawę.

Ależ ja hrabio wcale nie obiecuję poprawy. Nadal zamierzam marnować czas na pisanie bzdur - w końcu jest to mój
      czas i żadnemu celofanowi nic do niego, nieprawdaż?
      Jura
    • Gość: Janek Re: Czytam te .........ale konceptu brak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.09.01, 12:22
      Zamiast karcić lepiej byś propozycję mądrą przedstawił. Omawianie "Ulissesa"
      J.Joyce przynajmniej z mojej strony nie wchodzi w rachubę.Poza tym co to za
      forum by było gdyby same mądrości miały być przedstawiane. Proch chińczycy już
      dawno wymyślili. Pozdrawiam.
    • Gość: vic Re: Czytam te IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 14:26
      czytam wasze posty,bawię się dobrze,czasu mi nie szkoda a to moja sprawa co z
      nim robię.piszcie dalej a ci którym szkoda czasu na forum niech sobie włączą
      telewizor, najlepiej miedzy 9 a 15 (jak jest akurat transmisja).
    • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 13.09.01, 00:50
      Celofan jestes ok.Masz racje.Jest sporo ludzi na tym forum co mysla
      podobnie!Pamietaj jednak,ze 80%naszego spoleczenstwa to debile.Czytaj forum i
      patrz jak te cwiercmozgi rozpaczliwie udaja madrali!
      • Gość: Janek Re: Czytam te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 01:02
        Próby udawania mądrali przez ludzi posiadających ćwierć mózgu to rzecz godna
        pochwały. Ciebie rozumiem nie stać nawet na udawanie. Smutne. Transplantancji
        mózgu jeszcze nie przeprowadzono. Zasmucę Cię jeszcze bardziej wiadomością, że
        w najbliższym czasie to nie nastąpi.Pozdrawiam.
        • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 13.09.01, 09:31
          Jasiu,udawac to ty mozesz orgazm.Dbaj o tych swoich kilka IQ ,abys sie nie
          wyproznial w majtki.
          • Gość: Janek Re: Czytam te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 13:52
            Cacku drogi. Ewenementem na skalę światową jesteś. Objaw kompulsji w
            bezmózgowym organiźmie. Niespotykane.
            • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 13.09.01, 17:15
              A jednak.Jestes inwalida umyslowym,drogi Jasiu.Zbyt ciemnym,aby rozumiec
              cokolwiek - bohaterze dowcipow.
              • Gość: Janek Re: Czytam te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 17:53
                Cacusiu. Czemu się dziecino denerwujesz. Kompulsja jak widać nie
                minęła.Jankowie są nie tylko bohaterami dowcipów ale i bajek. Np. "O Janku co
                psom szył buty". A propos czy nasz już zimowe obuwie?
                • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 13.09.01, 18:20
                  Humor ci dopisuje tepy fanie Bin Ladena.
                  • Gość: macek Re: ??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 00:01
                    Gość portalu: cacek napisał(a):

> Humor ci dopisuje tepy fanie Bin Ladena.

Szanowny Panie Cacku,
                    z przykroscia musze stwierdzic, ze jest Pan skonczonym MATOLEM.
                    bez powazania
                    macek
                • roberto65 Re: Czytam te 13.09.01, 18:57
                  Janek daj spokój, nie warto polemizować z Panem *pl uczniem Andzi, który także
                  woisuje się tu pod kilkoma innymi nickami np Januszek.

A swoją drogą Pan *pl musi być wielkim tchórzem, skoro maskuje swój adres, tak
                  robią tylko virtualni cwaniacy, którzy w rzeczywistości są "malutkimi larwami",
                  nic nie znaczącymi na tym lichym świecie...
                  • Gość: Janek Re: Czytam te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 22:26
                    Masz rację Roberto. Pozdrawiam.
                    • Gość: Bodek Re: Czytam te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 06:51
                      Roberto, odjeb sie !!!
                  • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 14.09.01, 09:36
                    Kretynie!!!KIedy ochlone po tej tragedii,ujawnie sie.Spotkamy sie ulomku i dam
                    ci w pysk!Tyle
                    ci w pysk!Tyle
                    ci w pysk!Tyle
                    • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 14.09.01, 09:40
                      To bylo do robcia i jasia
                    • Gość: Jureek Re: Czytam te IP: 62.8.156.* 14.09.01, 10:24

> Kretynie!!!KIedy ochlone po tej tragedii,ujawnie sie.Spotkamy sie ulomku i dam
                      > ci w pysk!Tyle

Już dobrze, cacek. Nie powtarzaj już swojej groźby 30 razy. Nie trzeba. I tak wszyscy się Ciebie boją.
                      J.
                      • Gość: spoden Re: Czytam te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 13:53
                        koniec!
                        • Gość: Brytnej Re: Czytam te IP: 172.21.71.* / *.rz.uni-karlsruhe.de 14.09.01, 17:01
                          Gość portalu: spoden napisał(a):

> koniec!

Mylisz się spodziu, to dopiero początek!
                          • Gość: dlugopis Re: Czytam te IP: 195.30.191.* 14.09.01, 17:13
                            Znowu ktos cierpi na rozdwojenie jazni. brytnej, kigali (watek:sennosc 2) czy
                            jak tam jeszcze chcesz , obok kazdego postu pojawia sie adres IP. Twoj jest
                            bardzo charakterystyczny , wiec to co robisz jest zabawne. Mamy tu takich ,
                            ktorzy prowadza dyskusje w watkach sami ze soba. Czy ty tez do nich nalezysz ???
                            Bez pozdrowien
                            • Gość: Brytnej Re: Czytam te = do dlugopisa IP: 172.21.71.* / *.rz.uni-karlsruhe.de 14.09.01, 17:40

Nie, siedzimy przy jednej machinie ..
                              Wystarczy???
                              • Gość: dlugopis Re: Czytam te = do dlugopisa IP: 195.30.191.* 15.09.01, 09:17
                                Sorka
                    • roberto65 Re: Czytam te 14.09.01, 22:33

> Kretynie!!!KIedy ochlone po tej tragedii,ujawnie sie.Spotkamy sie ulomku i dam
                      > ci w pysk!Tyle

Widzisz *pl , nawet nie umiesz używać liczby mnogiej do słowa "kretyn" - którego
                      znaczenia nawet nie znasz...

Rozumię, że piątek, wiecżór, nie musisz jutro iść do szkoły, ale nie zwalnia cię
                      to z myślenia *pl...

Jak tam twoi rodzice ? Widzę, że znów pozwolili ci *pl posiedzeić trochę w
                      internecie. Nagroda za dobre stopnie ? Pewnie udało ci sie nareszcie nauczyć
                      całego abecadła, a może nauczyłeś się liczyć do 20 ?
                      • Gość: Andzia Re: Czytam te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:41
                        roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: cacek napisał(a):
                        >
                        > > Kretynie!!!KIedy ochlone po tej tragedii,ujawnie sie.Spotkamy sie ulomku i
                        > dam
                        > > ci w pysk!Tyle
                        >
                        > Widzisz *pl , nawet nie umiesz używać liczby mnogiej do słowa "kretyn" - któreg
                        > o
                        > znaczenia nawet nie znasz...
                        >
                        > Rozumię, że piątek, wiecżór, nie musisz jutro iść do szkoły, ale nie zwalnia ci
                        > ę
                        > to z myślenia *pl...
                        >
                        > Jak tam twoi rodzice ? Widzę, że znów pozwolili ci *pl posiedzeić trochę w
                        > internecie. Nagroda za dobre stopnie ? Pewnie udało ci sie nareszcie nauczyć
                        > całego abecadła, a może nauczyłeś się liczyć do 20 ?

Roberto! Jestes cudowny, "mondry" i wszyscy Cie wielbimy. Jednak, co do *pl
                        mylisz sie srodze. Znam go. Koles ma 32 lata i uniwersytecki dyplom.

Odpierdol sie, debilu!

• roberto65 Re: Czytam te 14.09.01, 22:44
                          Oczywiście, ze go znasz, bo uprawiasz z nim co dzień seks Andzia (to stąd
                          wyzywasz wszystkich od gejów, bo sam nim jesteś).
                          Śpij spokojnie i dalej zabawiaj się z twoim przyjacielem *pl...
                          • Gość: Kriss Re: Czytam te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 08:15
                          • Gość: Kris Re: Czytam te IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 08:17
                            Przestan sie chlopie wyglupiac. Lepiej trzepnij se gruche to Cie
                            rozluzni.Pozdrowionka
                        • Gość: cacek Re: Czytam te IP: *.pl 15.09.01, 09:31
                          Andzia, do cholery mam 33 lata i skonczone dwa fakultety.To i tak nie ma
                          znaczenia.Ta pierdola roberto jest potracony przez walec,stad jego
                          "celne,kwieciste" wnioski.On nas ocenia przez pryzmat wlasnej osoby.(Co ja
                          gadam, roberto tego nie zrozumie.CZy on wie co to jest pryzmat?)Andzia jestem
                          pograzony w glebokim smutku,odczuwam silne zaburzenia mocy(serio),wiec bede
                          mniej aktywny.Ale jako twoj deflorator caluje cie ponizej pepka,tam gdzie
                          roberto myslami jest zawsze!
                      • Gość: Janek Re: Do Roberto IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 22:45
                        Roberto, Chłopcy mają zadane na poniedziałek co to jest świerzop i świerzopa, a
                        tego jak wiesz na filmie nie ma. Dlatego ich ponosi. Pozdrawiam.
                        • Gość: Andzia Re: Do Roberto i Janka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 09:50
                          Moze chcesz kopa?
                          • Gość: Janek Re: Do Roberto i Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 14:16
                            Małolatku drogi zostaw pampersiki i na nocnik siadaj. To po pierwsze. Po drugie
                            zadanie domowe odrób. Po trzecie na bosaka chcesz kopać? Wiesz przecież, że
                            cała sfora z ITZR złożyła u mnie zamówienie na buciki i czasu za dużo nie mam..
                            Na podorędziu mam tylko łapcie. Ale jak by to wyglądało na nocniku i w
                            łapciach. Po czwarte cieniutko zawodzisz. Jaj ci zabrakło? Pozdrawiam.
                            • Gość: *pl Re: Do Roberto i Janka IP: *.pl 15.09.01, 17:05
                              Janek to psychopata,szyje buciki dla cieciaczkow,by je poderwac,Jest wiec takze
                              pedofilem.
                              • Gość: Janek Re: Do Roberto i Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 18:06
                                "O Janku co psom szył buty" bajkę narazie skończ czytać. A potem jak pieski
                                posłuszeństwa uczyć i głos dawać będziemy dialog prowadzić. O uszlachetnianiu w
                                Twoim przypadku mowy nie ma. Za dużo kundla masz w sobie. O zadaniu domowym też
                                nie zapomnij. Świerzop to nie świerzopa. Trzymaj się wiatru.
                          • Gość: hrabia Re: Do Roberto i Janka IP: *.eu.org 15.09.01, 19:00
                            Gość portalu: Andzia napisał(a):

> Moze chcesz kopa?

Przeczytaj Falskiego. Nie przeszkadzaj. Wróć do korzeni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka