reszelka33 14.09.06, 13:08 WLASNIE DZWONILI DO MNIE ZLUBLINA:) ZWOLINLY SIE MIEJSCA I MNIE PRZYJELI HURAAAAAAAAAAAA:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolly11 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 14:36 Gratulacje!!!!!:)))) A tak się martwiłaś. Sprawiedliwość zwycięża, możesz być już szczęśliwa, należało Ci się. jeszcze raz gratulujęęęęęę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 14:45 dziekuje dziekuje:) jestem taaaaaaaaaka szczesliwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dedzior Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 15:38 sie widzimy w takim razie 2.X na rozpoczeciu :). jak chcesz sie wymieniec wrazeniami to wal na gg - 1492634 :) Odpowiedz Link Zgłoś
amjovish Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 11:29 Ale Cię przetrzymali... Do zobaczenia na roku :) Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
reszelka33 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 12:01 noooom maksymalnie dlugo....ale warto bylo tyle cekac i denerwowac sie ale w koncu sie dostac:))))))))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
fredka2000 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 12:24 to jestemy razem na rokuuuu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
lost_blueberry Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 13:49 no ja tez jestem z wami na stomie, szkoda tylko ze do mnie tak nie zadzwonili z lekarskiego:( Odpowiedz Link Zgłoś
fredka2000 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 13:53 no ale na stomie tez jest fajnie:) a poza tym mozesz sie przeniesc po roku Odpowiedz Link Zgłoś
lost_blueberry Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 14:01 tak wlasnie zamierzam...a na pewno bedzie fajnie chocby dlatego ze MY tam bedziemy;) <skromny> Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 14:19 ja oczywiście także gratuluje:> Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia_lol Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 16:31 Jeśli chodzi o przenoszenie to nie jest takie proste, dzwoniłam na uczelnie i pani powiedziała mi ze trzeba jeszce raz przechodzic rekrutacje oczywiscie zaliczyc wszystkie egzeminy na stomie i wyrownac nierownosci programowe z lekarskim. Ja planuje tak zrobic wiec bede poprawiac mature z biologii. Dostałam sie na medycyne do Zabrza no ale jednak zostaje w Lublinie na stomatologii ale sprobuje w przyszłym roku na lekarski w Lublinie ale biore tez pod uwage to ze na stomie moze mi sie spodobac no ale poczekamy zobaczymy. Dozobaczenia w pazdzierniku! Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
amjovish Odpowiedź do "dominisia_lol" 16.09.06, 12:04 Jestem w zupelnie takiej samej sytuacji jak Ty. Mam nadzieje że zgadamy się na uczelni co i jak (razem łatwiej). Odpowiedz Link Zgłoś
mbk Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 16.09.06, 00:09 Serdecznie gratuluje. Kiedyś przypadkowo weszłam na to forum i przeczytałam o Twoich kłopotach. Dzisiaj sprawdziłam czy coś się wyjaśniło. Mam nadzieje, że będziesz dobrym lekarzem, czego życzę twoim pacjentom Odpowiedz Link Zgłoś