Dodaj do ulubionych

DOSTALAM SIE W KONCU :)))

14.09.06, 13:08
WLASNIE DZWONILI DO MNIE ZLUBLINA:) ZWOLINLY SIE MIEJSCA I MNIE PRZYJELI
HURAAAAAAAAAAAA:)))))))))))
Obserwuj wątek
    • jolly11 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 14:36
      Gratulacje!!!!!:)))) A tak się martwiłaś. Sprawiedliwość zwycięża, możesz być
      już szczęśliwa, należało Ci się. jeszcze raz gratulujęęęęęę!!!!!
      • reszelka33 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 14:45
        dziekuje dziekuje:) jestem taaaaaaaaaka szczesliwa :)))
        • myszo-skoczek Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 15:27
          GRATULUJE!!
          • dedzior Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 15:38
            sie widzimy w takim razie 2.X na rozpoczeciu :). jak chcesz sie wymieniec
            wrazeniami to wal na gg - 1492634 :)
            • smon1 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 14.09.06, 20:22
              gratulacje:)
              • amjovish Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 11:29
                Ale Cię przetrzymali...

Do zobaczenia na roku :)

Gratuluje!
                • reszelka33 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 12:01
                  noooom maksymalnie dlugo....ale warto bylo tyle cekac i denerwowac sie ale w
                  koncu sie dostac:))))))))pozdro
                  • fredka2000 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 12:24
                    to jestemy razem na rokuuuu:):):)
                    • lost_blueberry Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 13:49
                      no ja tez jestem z wami na stomie, szkoda tylko ze do mnie tak nie zadzwonili z
                      lekarskiego:(
                      • fredka2000 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 13:53
                        no ale na stomie tez jest fajnie:) a poza tym mozesz sie przeniesc po roku
                        • lost_blueberry Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 14:01
                          tak wlasnie zamierzam...a na pewno bedzie fajnie chocby dlatego ze MY tam
                          bedziemy;) <skromny>
                          • motylek-87 Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 14:19
                            ja oczywiście także gratuluje:>
                            • dominisia_lol Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 15.09.06, 16:31
                              Jeśli chodzi o przenoszenie to nie jest takie proste, dzwoniłam na uczelnie i
                              pani powiedziała mi ze trzeba jeszce raz przechodzic rekrutacje oczywiscie
                              zaliczyc wszystkie egzeminy na stomie i wyrownac nierownosci programowe z
                              lekarskim. Ja planuje tak zrobic wiec bede poprawiac mature z biologii.
                              Dostałam sie na medycyne do Zabrza no ale jednak zostaje w Lublinie na
                              stomatologii ale sprobuje w przyszłym roku na lekarski w Lublinie ale biore tez
                              pod uwage to ze na stomie moze mi sie spodobac no ale poczekamy zobaczymy.
                              Dozobaczenia w pazdzierniku! Dominika
                              • amjovish Odpowiedź do "dominisia_lol" 16.09.06, 12:04
                                Jestem w zupelnie takiej samej sytuacji jak Ty. Mam nadzieje że zgadamy się na
                                uczelni co i jak (razem łatwiej).
    • mbk Re: DOSTALAM SIE W KONCU :))) 16.09.06, 00:09
      Serdecznie gratuluje. Kiedyś przypadkowo weszłam na to forum i przeczytałam o
      Twoich kłopotach. Dzisiaj sprawdziłam czy coś się wyjaśniło. Mam nadzieje, że
      będziesz dobrym lekarzem, czego życzę twoim pacjentom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka