Gość: Kasia IP: *.crowley.pl 07.06.05, 08:15 Witam Szukam dobrego kardiologa we Wrocławiu dla siebie. Pomóżcie:) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: Kardiolog Wrocław IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.06.05, 14:07 Bardzo dobra kardiolog jest w szpitalu na Brochowie, jeszcze trzy lata temu była tam ordynatorem niestety nie pamiętam jej nazwiska (leczyła moją mamę z b. dobrym skutkie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:29 polecam, Szpital Wojskowy na Weigla, dr.Fuglewicz, szybka diagnostyka na drugim piętrze, naprwde warto. powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Kardiolog Wrocław IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.06.05, 14:46 Hę zdiagnozowanie to nie jest jednoznaczne z leczeniem, coś na ten temat wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kardiolog Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:48 badają i leczą i to skutecznie, szybka diagnostyka nie obejmuje tylko samego leczenia, zajmują się min. wpw, arytmie, bombelkowanie, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Kardiolog Wrocław IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 07.06.05, 16:00 Brochów to omijaja szerokim łukiem chybaze do dr Pwluka z ginekologi chcesz ... Ta kardiolog to dr Kostecka Pokryszko, obecnie i tak jest na emeryturze, szczerze odradzam i ja i Brochów. Polecam dr Sawe z kamieńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: Kardiolog Wrocław 07.06.05, 16:03 polecam rewelacyjną dr B. Brzezińską ona przyjmuje w Dolmedzie (diagnostyka, USG serca), a pracuje na Traugutta w klinice kardiologicznej Odpowiedz Link Zgłoś