Dodaj do ulubionych

Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 14:27
W tytule zachęcająca zapowiedź:....za ile wyrobić paszport....
Obiecanki-cacanki: nic na ten temat autor nie pisze! Proponuję,
aby na przyszłość konfrontował swoje tytuły z traścią artykułów.
Inaczej - wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: cypiz Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: *.acn.waw.pl 06.08.02, 10:55
      w tytule równiez "gdzie"
    • Gość: Piotrek Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: *.acn.waw.pl 15.05.05, 09:01
      Informujemy, że ze strony internetowej MSWiA nie można wydrukować formularza
      wniosku paszportowego, jest to tylko wzór. Wniosek paszportowy wydrukowany jest
      na specjalnie do tego przystosowanym papierze, w związku z czym nie ma
      możliwości wydrukowania go na zwykłym papierze.
      Formularze paszportowe można pobrać w wyznaczonych przez Urzędy Wojewódzkie
      punktach.
      Ciekawe na czym polega specjalność tego papieru.
      Zrobili udogodnienie ze mozna wyslac poczta wypelniony wniosek ale i tak
      trzeba po niego isc do urzedu.
      • marjetka Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport 27.08.05, 12:36
        Chcę się upewnić czy zrozumiałam to wszystko dobrze:
        - moge poprosić kogoś z rodziny, żeby poszedł mi po wniosek (i nie będzie
        musiał stać w gigant. kolejce)
        - ta osoba dostanie także nr konta, na które trzeba wpłacić pieniądze na
        znaczek skaroby (kiedy dostane ten znaczek, jeśli chcę to wszystko wysłać
        pocztą a będę np. wpłącać na poczcie?)
        - wypeniam wniosek, nalepiam znaczek skarbowy, dołączam 2 zdjęcia i wysyłam
        poleconym na adres krakowskiego biura passzportowego i czekam.

Czy paszport dostanę pocztą? Akurat pracuję w godzinach pracy biura
        paszportowego i nie mogę się zwolnić, a nie chcę narażać nikogo, kogo bym
        wysłaął z upoważnieniem, na stanie w kolejce.
    • Gość: kompaq Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: 5.6.1D* / 195.75.14.* 12.10.05, 11:54
      Polecam link www.duw.pl
      Tam sa wszelkie informacje.
    • Gość: bias Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: *.range86-138.btcentralplus.com 26.11.05, 18:10
      A właśnie, że jest "za ile?" ... ZA 6 TYGODNI można wyrobić paszport :-)
    • Gość: ania Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:19
      to na paszport się czeka dłużej niż na dowód osobisty.A czy to jest spowodowane??
    • Gość: ... Re: Jak, gdzie i za ile wyrobić paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 20:13
      A ile czeka sie na dostanie takiego paszportu ?
      • Gość: kulashaker nowy paszport - problemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:20
        Czeka sie na niego 4 tygodnie.A teraz sluchajcie jakie jaja : Pani za biurkiem
        powiedziala,zebym po odbior paszportu ,przyszedl z dowodem osobistym i
        ksiazeczka wojskowa,i tu moze byc maly problem (nie mam ksiazeczki
        wojskowej),wciagu 4 lat nie odbieralem jej.Myslicie ,ze moze byc jakis inny
        dowod zamienny za ksiazeczke... ?Akt urodzenia czy co...hmm prosze o pomoc i
        jakas porade.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka