Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 23:36 i to mnie zaskoczyło :-o byłam pewna, że to koniec Michaela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S_A Re: Michael Jackson NIEWINNY IP: *.core.lanet.net.pl 13.06.05, 23:50 a jednak sie wywinal??jakim cudem wyszedl calo jak mial postawionych 10 zarzutów???KASA KASA KASA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | "OMG LOL!!!!!!!11!!!!!!1jeden" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 00:31 pod magiel z takimi pie..mi! "w koziej wolce urodzilo sie dwuglowe ciele". kogo to do k... nedzy obchodzi! wynocha na onet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: "OMG LOL!!!!!!!11!!!!!!1jeden" IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.05, 01:33 a niby czemu?? tu tez jest forum i tu tez mozna o tym pisac, sam wynocha baranie! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_news Re: Michael Jackson NIEWINNY 14.06.05, 08:55 Podobno w przyszłym roku uda się na paradę do Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno w Polsce sa niskie wyroki dla tych milosnikow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.05, 11:11 pewnie zorganizuja sobie jakis zjazd gwiazdzisty, aby u siebie w USA nie ryzykowac pobytu w Saint Quentin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Michael Jackson NIEWINNY IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 14.06.05, 10:48 A co to jest ten Majkel Drzekson? Bo wczoraj telewizor mi pokazywał relację na żywo jak to jechało do sądu, więc chyba ktoś ważny. To były prezydent USA albo królowa brytyjska? Czy może ostatni sekretarz PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś