Gość: forma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:03 jak w temacie - Gdzie mozna kupic lub zarezerwowac bilety na Bostom Gay Men's Chorus? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hyhy Re: Gdzie kupic bilety na chor gejow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:44 Chodzi ci o chór pederastów, prawda? Zapytaj w klubie dla pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Gdzie kupic bilety na chor gejow? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.06.05, 15:37 ja nie wiem, ale spytaj rafała orszaka - on z pewnością wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Gdzie kupic bilety na chor gejow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:21 Wiecie,gdzie można było kupić te bilety?W dupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!He,he! dobre,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny o matko boska! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:45 o jezusie nazareński ,o przenajświętszy buddo,oświęty sziwo,litości ,wy chyba żartujecie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Gdzie kupic bilety na chor gejow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:52 Taki chór wujów widziałem ostatnio w syrence Boston. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_71 Re: Gdzie kupic bilety na chor gejow? 25.07.05, 13:02 zaraz, zaraz a ten koncert sie niedbyl juz czasmi troszke dawno temu, amoze przyjada drugi raz? Odpowiedz Link Zgłoś