Dodaj do ulubionych

Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery czło...

IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.07.05, 19:58
Tak dziala po.szmat. A nic nie proponuja do ogladania, zreszta prosze
przejrzec net, kto glupi niech placi za cos co jest za darmo, mam na mysli
kanaly tvp 1 itd......... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rox Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:57
      Jak ktoś się zadaje z badziewiakami to w sumie sam jest sobie winien.
      • Gość: tvn Dać to na centralną stronę,a nie kisić na lokalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:57
    • Gość: xegar Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.ruda.kropka.net / *.wroclaw.mm.pl 06.07.05, 00:07
      Gość portalu: Pietr napisał(a):

> kto glupi niech placi za cos co jest za darmo, mam na mysli kanaly tvp 1
      > itd......

1. TVP1 nie jest za darmo (abonament)
      2. Poza abonamentem, możesz mieć konieczność płacenia za kablówkę, antenę
      zbiorczą czy inny techniczny środek, który to retransmituje i wymaga utrzymania.
      Oczywiście tu i ówdzie można dobrze odbierać TVP za pomocą druta, ale luksusy
      kosztują. Zresztą nawet drut trzeba kupić. Możesz połazić po śmietnikach i go
      znaleźć, ale wówczas też płacisz - swoim czasem i zdrowiem.
      3. Gdyby wszyscy byli sprytni, nikt nie produkowałby programów, które można by
      odbierać przy pomocy różnistego "softu" i niby-kart łączących dekoder z pecetem
      - bo nie miałby za co. Co zresztą mnie ani grzeje, ani ziębi, bo TV nie używam.

Krótko mówiąc, za wszystko płacisz. Nawet za długi Gierka, za którego czasów się
      ponioektórym wydawało, że mogą rzeczy być za darmo.

Xe.
    • Gość: Mirabeau Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:27
      A to szmondaki, tylko w Warszawie mogli coś takiego obmyślić !
      • Gość: Tomek Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.b.jawnet.pl 06.07.05, 09:47
        Kto daje i odbiera to sie w piekle poniewiera
        • Gość: ziutek Zatem wszyscy pójdą do piekła IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.07.05, 11:12
          Telewizje, że dają programy a telewidzowie, że odbierają :) Oj będzie się
          działo :))
    • bad_news Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz 06.07.05, 10:03
      "A nic nie proponują do oglądania"

nooo,nie takie znowu nic.
      Przez rok,czasem dwa można wielokrotnie
      obejrzeć te same, w większości badziewarskie filmy :)

----------------------
      "Wybieraj pieniądze
      ze skarbonki dziecka"
      • Gość: Serwisant Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.pl / 80.50.252.* 06.07.05, 10:42
        bad_news napisał:

> "A nic nie proponują do oglądania"
        >
        > nooo,nie takie znowu nic.
        > Przez rok,czasem dwa można wielokrotnie
        > obejrzeć te same, w większości badziewarskie
        > filmy :)

I jeszcze bardziej posranego Kubusia Powiatowego.
        A na serio. Telewizja w tym kraju to badziew, zwłaszcza prywatne. Wolę oglądać TV od drugiej strony (patrz podpis), ten sposób oglądania przynajmniej czegoś uczy. Ogólnie nie wiem po co ludziom telewizory, ale nie chce wiedzieć, niech kupują dalej :)
    • Gość: Jagoda Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:44
      To jest po prostu nieprawdopodobne! Płaciliśmy 100 zł kaucji za dekoder, teraz
      go mamy zwrócić? No dobrze ja swój już zwróciłam, ale czy oni zwrócą nam
      wpłaconą kaucję? Pewnie nie...:-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka