Gość: Pietr IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.07.05, 19:58 Tak dziala po.szmat. A nic nie proponuja do ogladania, zreszta prosze przejrzec net, kto glupi niech placi za cos co jest za darmo, mam na mysli kanaly tvp 1 itd......... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rox Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:57 Jak ktoś się zadaje z badziewiakami to w sumie sam jest sobie winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn Dać to na centralną stronę,a nie kisić na lokalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xegar Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.ruda.kropka.net / *.wroclaw.mm.pl 06.07.05, 00:07 Gość portalu: Pietr napisał(a): > kto glupi niech placi za cos co jest za darmo, mam na mysli kanaly tvp 1 > itd...... 1. TVP1 nie jest za darmo (abonament) 2. Poza abonamentem, możesz mieć konieczność płacenia za kablówkę, antenę zbiorczą czy inny techniczny środek, który to retransmituje i wymaga utrzymania. Oczywiście tu i ówdzie można dobrze odbierać TVP za pomocą druta, ale luksusy kosztują. Zresztą nawet drut trzeba kupić. Możesz połazić po śmietnikach i go znaleźć, ale wówczas też płacisz - swoim czasem i zdrowiem. 3. Gdyby wszyscy byli sprytni, nikt nie produkowałby programów, które można by odbierać przy pomocy różnistego "softu" i niby-kart łączących dekoder z pecetem - bo nie miałby za co. Co zresztą mnie ani grzeje, ani ziębi, bo TV nie używam. Krótko mówiąc, za wszystko płacisz. Nawet za długi Gierka, za którego czasów się ponioektórym wydawało, że mogą rzeczy być za darmo. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirabeau Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 08:27 A to szmondaki, tylko w Warszawie mogli coś takiego obmyślić ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.b.jawnet.pl 06.07.05, 09:47 Kto daje i odbiera to sie w piekle poniewiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Zatem wszyscy pójdą do piekła IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.07.05, 11:12 Telewizje, że dają programy a telewidzowie, że odbierają :) Oj będzie się działo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_news Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz 06.07.05, 10:03 "A nic nie proponują do oglądania" nooo,nie takie znowu nic. Przez rok,czasem dwa można wielokrotnie obejrzeć te same, w większości badziewarskie filmy :) ---------------------- "Wybieraj pieniądze ze skarbonki dziecka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serwisant Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.pl / 80.50.252.* 06.07.05, 10:42 bad_news napisał: > "A nic nie proponują do oglądania" > > nooo,nie takie znowu nic. > Przez rok,czasem dwa można wielokrotnie > obejrzeć te same, w większości badziewarskie > filmy :) I jeszcze bardziej posranego Kubusia Powiatowego. A na serio. Telewizja w tym kraju to badziew, zwłaszcza prywatne. Wolę oglądać TV od drugiej strony (patrz podpis), ten sposób oglądania przynajmniej czegoś uczy. Ogólnie nie wiem po co ludziom telewizory, ale nie chce wiedzieć, niech kupują dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Cyfrowy Polsat chce odebrać swoje dekodery cz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:44 To jest po prostu nieprawdopodobne! Płaciliśmy 100 zł kaucji za dekoder, teraz go mamy zwrócić? No dobrze ja swój już zwróciłam, ale czy oni zwrócą nam wpłaconą kaucję? Pewnie nie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś