Dodaj do ulubionych

Wrocław-dobry pediatra

12.07.05, 10:18
dziewczyny czy mozecie polecic jakiegos dobrego pediatre ktory przyjezdza do
domu. z wroclawia oczywiscie
Obserwuj wątek
    • haneczkaa Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 11:09
      też szukam i dobrego laryngologa może przyjmować prywatnie w gabinecie we
      wrocławiu
      • algadak Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 11:33
        bardzo dobry lekarz, ordynator szpitala dzieciecego im. korczaka, dr marek
        michalski przyjmuje wizyty domowe tel.0601 750 304. wizyta kosztuje 80 zl, ale
        lekarz rewelacyjny. to juz drugie dziecko prowadzone przez niego w naszej
        rodzinie:)
        • ade1 Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 14:55
          dzieki serdeczne, a czy on przyjezdza do domu?
          • algadak Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 19:12
            tak właściwie tylko "przyjmuje" u pacjenta w domu albo w szpitalu ale tego Ci
            nie życzę. spróbuj naprawdę fajny lekarz z doświadczeniem i barrrrdzo zdrowym
            podejściem do leczenia i profilaktyki
            • ade1 Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 21:20
              dzieki serdeczne wlasnie byl u mnie przed chwila w domu bo wezwalam go do
              swojej 5 tygodniowej coreczki- obejrzal z kazdej mozliwej strony, powiedzial
              wszystkei swoje watpliwosci wszystko wytlumaczyl, faktycznei calkiem niezly
              mysle ze bede juz korzystala z jego uslug.dziekuje bardzo
              • noemi.d Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 21:42
                A propos dobrego pediatry. Dr. Rudnicka, Ordynator oddziału noworodków w
                szpitalu na Kamińskiego.ma włąsny gabinet i przyjeżdza do domu. Polecam,
                sprawdziłam osobiście. Jak ktoś chce kontakt niech pisze
                • haneczkaa Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 23:30
                  jeśli możesz to podaj mi jakieś namiary do tej kobiety a może znasz tez
                  jakiegoś dobrego laryngologa też najlepirj dlka dzieci z góry dzięki
                  • noemi.d Re: Wrocław-dobry pediatra 13.07.05, 18:39
                    Hej,
                    oto namiary ...
                    dr. Małgorzata Rudnicka - trl. 0601 57 82 12, laryngologa niestety nie znam -
                    jeszcze nie miałam okazji - ale warto spytać pediatrę, ona doradzi. Pozdrawiam
                    • haneczkaa Re: Wrocław-dobry pediatra 13.07.05, 22:39
                      dzieki za namiary
              • algadak Re: Wrocław-dobry pediatra...do ade1 14.07.05, 07:52
                ja jestem bardzo zadowolona, martynka ma 5 miesięcy nie brała jak na razie
                żadbych poważnych leków a wszystko było rozpędzane w zarodku. on jest trochę
                nieśmiały i nie papla z pacjentami o byle czym ale na ploty to na fofrum można
                zawsze wejśc::)) pozdrawiam, cieszę się że mogłam pomóc
            • fazutan Re: Wrocław-dobry pediatra 21.02.06, 22:51
              pediatra.gong.pl
      • magdip27 otolaryngolog dr Ewa Przerwa-Tetmajer 14.07.05, 12:50
        słyszałam że dr Tetmajer jest dobra i byliśmy u niej z moim synkiem.
        Przyjmuje w szpitalu na Chałubińskiego, ale tam się dowiedziałam, że limity na
        ten rok już mają wyczerpane ;-(
        Przyjmuje jednak także prywatnie w Medicusie, za wizyte płacilismy chyba 60 zet
        o ile dobrze pamiętam.
        Tu masz kontakt

Medicus
        pl. Powstańców Śląskich 11/1 (Rondo)
        53-329 WROCŁAW
        tel. (071) 338 03 93

Magdi
    • ewawalter Re: Wrocław-dobry pediatra 14.07.05, 12:57
      Witam serdecznie!

We wrocławiu mogę z czystym sumieniem polecić dr Lilianne Baran. Jest pediatrą
      neonatologiem. Pracuje na klinikach na Chałubińskiego a prywatnie przyjmuje na
      Olszewskiego. Wizyta kosztuje 70 zł i trwa ok 1-1,5 h :-). Potrafi wszystko
      super wyjasnić a w razie wątpliwości zawsze można do Niej zadzwonić. Naprawdę
      polecam. Ja i mój 3 miesięczny synek jesteśmy bardzo zadowoleni.Tel. 601723588

pozdrawiam

ewa
      • elaja1 Re: Wrocław-dobry pediatra 27.10.05, 11:06
        Zgadzam się w 100% Dr Lilianna Baran to naprawdę świetna lekarka i do tego z
        powołaniem - a to niestety rzadkość. Ma znakomite podejście do dziecka . Nigdy
        nie miałam wrażenia, że chce "zbyć", bo wizyty u niej to rzetelna praca
        lekarza, który wszystko wyjaśni, doradzi. Chodzę do niej niemal od narodzin już
        rocznego synka i nie zamieniłabym na żadnego innego lekarza w świecie!!
        Pozdrowionka!
        • ewkr Re: Wrocław-dobry pediatra 04.11.05, 12:53
          Co do dr Rudnickiej to lepiej ją poznałam w szpitalu jak synek miał szpitalne
          zapalenie ucha. Potrafi usłyszeć i zobaczyć więcej niż inni pediatrzy osobiście
          widziałm jak u 2 malców wysłuchała wadę serca co innym się nie udało mimo tego
          że dzieci leża tam ok 10 dni. Jest miła i ma profesjonalne podejście do dziecka
          i spanikowanej mamy. Tylko raz mi 'podpadła' jak stwierdziła że dziecko ma kolkę
          bo dużo płakało mimo podawania leków. No i pewnie ma uczulenie na coś w moim
          pokarmie a okazało sie że dziecko było głodne bo miałam zapalenie piersi o
          którym dowiedziałm sie po 2 dniach. Ale lekarz też człowiek ma prawo się mylić.
          Tylko lekarzom czasami trudno się do tego przyznać
    • sylaluk Re: Wrocław-dobry pediatra 16.11.05, 22:53
      Ja również polecam dr Michalskiego.
      pozdrawiamy
      Sylwia i Hubi (24.09.2003)
      • efka30 Re: Wrocław-dobry pediatra 18.11.05, 09:48
        Polecam również Michalskiego!!!
        Laryngolog bardzo dobry to Ordynator Oddziału Laryngologii na 1 Maja Dr. Ewa Gul
        Przyjmuje prywatnie w Poliklinice Na Grobli.Pl.Hirszwelda1 pon-śr 15.30-18.00
        tel, 338 00 78 Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka