ade1 12.07.05, 10:18 dziewczyny czy mozecie polecic jakiegos dobrego pediatre ktory przyjezdza do domu. z wroclawia oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haneczkaa Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 11:09 też szukam i dobrego laryngologa może przyjmować prywatnie w gabinecie we wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 11:33 bardzo dobry lekarz, ordynator szpitala dzieciecego im. korczaka, dr marek michalski przyjmuje wizyty domowe tel.0601 750 304. wizyta kosztuje 80 zl, ale lekarz rewelacyjny. to juz drugie dziecko prowadzone przez niego w naszej rodzinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 14:55 dzieki serdeczne, a czy on przyjezdza do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 19:12 tak właściwie tylko "przyjmuje" u pacjenta w domu albo w szpitalu ale tego Ci nie życzę. spróbuj naprawdę fajny lekarz z doświadczeniem i barrrrdzo zdrowym podejściem do leczenia i profilaktyki Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 21:20 dzieki serdeczne wlasnie byl u mnie przed chwila w domu bo wezwalam go do swojej 5 tygodniowej coreczki- obejrzal z kazdej mozliwej strony, powiedzial wszystkei swoje watpliwosci wszystko wytlumaczyl, faktycznei calkiem niezly mysle ze bede juz korzystala z jego uslug.dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
noemi.d Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 21:42 A propos dobrego pediatry. Dr. Rudnicka, Ordynator oddziału noworodków w szpitalu na Kamińskiego.ma włąsny gabinet i przyjeżdza do domu. Polecam, sprawdziłam osobiście. Jak ktoś chce kontakt niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
haneczkaa Re: Wrocław-dobry pediatra 12.07.05, 23:30 jeśli możesz to podaj mi jakieś namiary do tej kobiety a może znasz tez jakiegoś dobrego laryngologa też najlepirj dlka dzieci z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
noemi.d Re: Wrocław-dobry pediatra 13.07.05, 18:39 Hej, oto namiary ... dr. Małgorzata Rudnicka - trl. 0601 57 82 12, laryngologa niestety nie znam - jeszcze nie miałam okazji - ale warto spytać pediatrę, ona doradzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
algadak Re: Wrocław-dobry pediatra...do ade1 14.07.05, 07:52 ja jestem bardzo zadowolona, martynka ma 5 miesięcy nie brała jak na razie żadbych poważnych leków a wszystko było rozpędzane w zarodku. on jest trochę nieśmiały i nie papla z pacjentami o byle czym ale na ploty to na fofrum można zawsze wejśc::)) pozdrawiam, cieszę się że mogłam pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
magdip27 otolaryngolog dr Ewa Przerwa-Tetmajer 14.07.05, 12:50 słyszałam że dr Tetmajer jest dobra i byliśmy u niej z moim synkiem. Przyjmuje w szpitalu na Chałubińskiego, ale tam się dowiedziałam, że limity na ten rok już mają wyczerpane ;-( Przyjmuje jednak także prywatnie w Medicusie, za wizyte płacilismy chyba 60 zet o ile dobrze pamiętam. Tu masz kontakt Medicus pl. Powstańców Śląskich 11/1 (Rondo) 53-329 WROCŁAW tel. (071) 338 03 93 Magdi Odpowiedz Link Zgłoś
ewawalter Re: Wrocław-dobry pediatra 14.07.05, 12:57 Witam serdecznie! We wrocławiu mogę z czystym sumieniem polecić dr Lilianne Baran. Jest pediatrą neonatologiem. Pracuje na klinikach na Chałubińskiego a prywatnie przyjmuje na Olszewskiego. Wizyta kosztuje 70 zł i trwa ok 1-1,5 h :-). Potrafi wszystko super wyjasnić a w razie wątpliwości zawsze można do Niej zadzwonić. Naprawdę polecam. Ja i mój 3 miesięczny synek jesteśmy bardzo zadowoleni.Tel. 601723588 pozdrawiam ewa Odpowiedz Link Zgłoś
elaja1 Re: Wrocław-dobry pediatra 27.10.05, 11:06 Zgadzam się w 100% Dr Lilianna Baran to naprawdę świetna lekarka i do tego z powołaniem - a to niestety rzadkość. Ma znakomite podejście do dziecka . Nigdy nie miałam wrażenia, że chce "zbyć", bo wizyty u niej to rzetelna praca lekarza, który wszystko wyjaśni, doradzi. Chodzę do niej niemal od narodzin już rocznego synka i nie zamieniłabym na żadnego innego lekarza w świecie!! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
ewkr Re: Wrocław-dobry pediatra 04.11.05, 12:53 Co do dr Rudnickiej to lepiej ją poznałam w szpitalu jak synek miał szpitalne zapalenie ucha. Potrafi usłyszeć i zobaczyć więcej niż inni pediatrzy osobiście widziałm jak u 2 malców wysłuchała wadę serca co innym się nie udało mimo tego że dzieci leża tam ok 10 dni. Jest miła i ma profesjonalne podejście do dziecka i spanikowanej mamy. Tylko raz mi 'podpadła' jak stwierdziła że dziecko ma kolkę bo dużo płakało mimo podawania leków. No i pewnie ma uczulenie na coś w moim pokarmie a okazało sie że dziecko było głodne bo miałam zapalenie piersi o którym dowiedziałm sie po 2 dniach. Ale lekarz też człowiek ma prawo się mylić. Tylko lekarzom czasami trudno się do tego przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: Wrocław-dobry pediatra 16.11.05, 22:53 Ja również polecam dr Michalskiego. pozdrawiamy Sylwia i Hubi (24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
efka30 Re: Wrocław-dobry pediatra 18.11.05, 09:48 Polecam również Michalskiego!!! Laryngolog bardzo dobry to Ordynator Oddziału Laryngologii na 1 Maja Dr. Ewa Gul Przyjmuje prywatnie w Poliklinice Na Grobli.Pl.Hirszwelda1 pon-śr 15.30-18.00 tel, 338 00 78 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś