Gość: duzY IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 10:27 Posłuchałem wczoraj wypowiedzi stoczniowców i chyba zaraz sobie kogoś w mordę strzelę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adax Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.um.wroc.pl 08.08.02, 12:00 Na flustracje podobno najlepsza jest ... kochanka! A tu propozycja jednego Pana z forum na WP: "1. Każdy razem z umową o pracę dostaje: - klucze do gabinetu dyrektora - kij bejsbolowy - kajdanki do przypinania dyrektora ( prezesa) do kaloryfera - taczki - telefon komórkowy do wzywania posiłków z innych zakładów lub/i A.Leppera lub/i M.Krzaklewskiego lub/i ks. Jankowskiego lub/i o. Rydzyka - kukłę Millera, Piechoty i Balcerowicza wraz z butelką benzyny i zapałkami, - flagę Unii Europejskiej ( benzynę i zapałkijuż mamy) - n-ry telefonów posłów A. Macierewicza,Giertycha juniora i Wrzodaka - śpiwór,karimatę ( lub arkusz styropianu), kanapki, wodę mineralną, plakat z JP II - kamerę filmową wraz z operatorem" I to jest myśl, sam Przewodniczący nie wymyśliłby lepiej pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.tlsa.pl 08.08.02, 12:21 Gość portalu: adax napisał(a): >"1. Każdy razem z umową o pracę dostaje: - klucze do gabinetu dyrektora - kij >bejsbolowy - kajdanki do przypinania dyrektora ( prezesa) do kaloryfera - >taczki - telefon komórkowy do wzywania posiłków z innych zakładów lub/i >A.Leppera lub/i M.Krzaklewskiego lub/i ks. Jankowskiego lub/i o. Rydzyka - >kukłę Millera, Piechoty i Balcerowicza wraz z butelką benzyny i zapałkami, - >flagę Unii Europejskiej ( benzynę i zapałkijuż mamy) - n-ry telefonów posłów A. >Macierewicza,Giertycha juniora i Wrzodaka - śpiwór,karimatę ( lub arkusz >styropianu), kanapki, wodę mineralną, plakat z JP II - kamerę filmową wraz z >operatorem" niezbednik zwiazkowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Dobre. IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 12:47 Ale jak wczoraj widziałem szybciej można napięcia rozładowac jak kogos pobiję. Bylem miał jakikolwiek powód do frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden od dzis jestem sydnykalista IP: 62.58.163.* 08.08.02, 14:29 "... rzecznik Komitetu Protestacyjnego Pracowników Stoczni Szczecińskiej Roman Pniewski zapowiedział, że Komitet wystosuje pismo do policji w obronie funkcjonariuszy, których szef Komendy Głównej Policji insp. Antoni Kowalczyk polecił zawiesić w czynnościach, w związku z brakiem interwencji w obronie bitego w środę przez stoczniowców prezesa ..." Syndykalizm, kierunek społeczno-polityczny w związkowym ruchu robotniczym uznający związki zawodowe robotników (syndykaty) za najbardziej postępowe i twórcze struktury społeczne, stanowiące podstawę sprawiedliwego ładu społecznego. zostaje syndykalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: od dzis jestem sydnykalista IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 14:41 Gość portalu: bromden napisał(a): > zostaje syndykalista a ja dalej trwam na pozycji socjal-anarchistki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adax wstapić czy nie wstapic do związku jakiegos... IP: *.um.wroc.pl 08.08.02, 15:32 A ja uwielbiam związki zawodowe! Ich pazerną postawę roszczeniową, zastępowanie racjonalnych teorii, teoriami podpartymi zwarta grupą ciemnoty. Rewolucyjnego ducha, który podpowiada że lepiej, tak na wszelki wypadek, dać wszystkim w ryj. A poza tym jak tak dalej będe sie obijać w pracy jak dziś, to juz niedługo będzie mi potrzebny jakis związek zawodowy, bo jak mnie nikt nie wybroni to polecę z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 16:31 Nie prowokuj siło nieczysta. :)) Z drzewa w tym tygodniu nie schodzę. Zresztą widzę, że tu bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Nie wiem Janku w jakim amoku IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 16:33 będę się odstresowywał więc pozostań póki co na tym drzewie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 23:38 podobno strasznie głośno na tym drzewie szczekasz? a może chciałbyś kogoś pogryźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 00:57 Nie szczekam, a głos daję. Gryzienie natomiast to specjalność prokuratorska. Jakiś pan prokurator podobno w stanie po spożyciu jakąś panią pogryzł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:56 Strzel sobie setę w to , co masz. To nie takie proste. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.sfpl.org 09.08.02, 04:01 eeee, pewnie te same tresci, ale innym jezykiem ida idee wielkiego tzw expo we wroclawiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś