Dodaj do ulubionych

Jestem sfrustrowany.

IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 10:27
Posłuchałem wczoraj wypowiedzi stoczniowców i chyba zaraz sobie kogoś w mordę
strzelę.
Obserwuj wątek
    • Gość: adax Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.um.wroc.pl 08.08.02, 12:00
      Na flustracje podobno najlepsza jest ... kochanka!
      A tu propozycja jednego Pana z forum na WP:

"1. Każdy razem z umową o pracę dostaje: - klucze do gabinetu dyrektora - kij
      bejsbolowy - kajdanki do przypinania dyrektora ( prezesa) do kaloryfera -
      taczki - telefon komórkowy do wzywania posiłków z innych zakładów lub/i
      A.Leppera lub/i M.Krzaklewskiego lub/i ks. Jankowskiego lub/i o. Rydzyka -
      kukłę Millera, Piechoty i Balcerowicza wraz z butelką benzyny i zapałkami, -
      flagę Unii Europejskiej ( benzynę i zapałkijuż mamy) - n-ry telefonów posłów A.
      Macierewicza,Giertycha juniora i Wrzodaka - śpiwór,karimatę ( lub arkusz
      styropianu), kanapki, wodę mineralną, plakat z JP II - kamerę filmową wraz z
      operatorem"

I to jest myśl, sam Przewodniczący nie wymyśliłby lepiej
      pozdrawiam

--------------------------------------------------------------------------------

• Gość: qwerty Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.tlsa.pl 08.08.02, 12:21
        Gość portalu: adax napisał(a):

>"1. Każdy razem z umową o pracę dostaje: - klucze do gabinetu dyrektora - kij
        >bejsbolowy - kajdanki do przypinania dyrektora ( prezesa) do kaloryfera -
        >taczki - telefon komórkowy do wzywania posiłków z innych zakładów lub/i
        >A.Leppera lub/i M.Krzaklewskiego lub/i ks. Jankowskiego lub/i o. Rydzyka -
        >kukłę Millera, Piechoty i Balcerowicza wraz z butelką benzyny i zapałkami, -
        >flagę Unii Europejskiej ( benzynę i zapałkijuż mamy) - n-ry telefonów posłów A.
        >Macierewicza,Giertycha juniora i Wrzodaka - śpiwór,karimatę ( lub arkusz
        >styropianu), kanapki, wodę mineralną, plakat z JP II - kamerę filmową wraz z
        >operatorem"
        niezbednik zwiazkowca?
        • Gość: duzY Dobre. IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 12:47
          Ale jak wczoraj widziałem szybciej można napięcia rozładowac jak kogos pobiję.
          Bylem miał jakikolwiek powód do frustracji.
          • Gość: bromden od dzis jestem sydnykalista IP: 62.58.163.* 08.08.02, 14:29
            "... rzecznik Komitetu Protestacyjnego Pracowników
            Stoczni Szczecińskiej Roman Pniewski zapowiedział, że
            Komitet wystosuje pismo do policji w obronie
            funkcjonariuszy, których szef Komendy Głównej Policji
            insp. Antoni Kowalczyk polecił zawiesić w czynnościach, w
            związku z brakiem interwencji w obronie bitego w środę
            przez stoczniowców prezesa ..."

Syndykalizm, kierunek społeczno-polityczny w związkowym
            ruchu robotniczym uznający związki zawodowe robotników
            (syndykaty) za najbardziej postępowe i twórcze struktury
            społeczne, stanowiące podstawę sprawiedliwego ładu
            społecznego.

zostaje syndykalista
            • Gość: MKK Re: od dzis jestem sydnykalista IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 14:41
              Gość portalu: bromden napisał(a):

> zostaje syndykalista

a ja dalej trwam na pozycji socjal-anarchistki
              ;-)

• Gość: adax wstapić czy nie wstapic do związku jakiegos... IP: *.um.wroc.pl 08.08.02, 15:32
                A ja uwielbiam związki zawodowe! Ich pazerną postawę roszczeniową, zastępowanie
                racjonalnych teorii, teoriami podpartymi zwarta grupą ciemnoty. Rewolucyjnego
                ducha, który podpowiada że lepiej, tak na wszelki wypadek, dać wszystkim w ryj.
                A poza tym jak tak dalej będe sie obijać w pracy jak dziś, to juz niedługo
                będzie mi potrzebny jakis związek zawodowy, bo jak mnie nikt nie wybroni to
                polecę z pracy...

• Gość: duzY to z UM zwalniac można? IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 15:49
                  • Gość: Janek Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 16:31
                    Nie prowokuj siło nieczysta. :)) Z drzewa w tym tygodniu nie schodzę. Zresztą
                    widzę, że tu bezpieczniej.
                    • Gość: duzY Nie wiem Janku w jakim amoku IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.08.02, 16:33
                      będę się odstresowywał więc pozostań póki co na tym drzewie ;-)
                    • Gość: terka Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.02, 23:38
                      podobno strasznie głośno na tym drzewie szczekasz? a może chciałbyś kogoś
                      pogryźć?
                      • Gość: Janek Re: Kogo chcesz wywlekać??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.02, 00:57
                        Nie szczekam, a głos daję. Gryzienie natomiast to specjalność prokuratorska.
                        Jakiś pan prokurator podobno w stanie po spożyciu jakąś panią pogryzł.
      • Gość: karbol Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 23:56
        Strzel sobie setę w to , co masz. To nie takie proste. Haj.
    • Gość: aaaa Re: Jestem sfrustrowany. IP: *.sfpl.org 09.08.02, 04:01

eeee, pewnie te same tresci, ale innym jezykiem ida idee wielkiego tzw expo we
      wroclawiu :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka