Gość: U. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:27 Czy sa jakieś serwisy, zestawienia adresów, maili, itp? Co polecicie? Wielkie dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:26 niestety nie ma nic takiego w necie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U. Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 08:15 Szkoda. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:03 Proponuję napisać do Centralnego Biura Adresowego MSWiA znajdujdujacego się w warszawie przy ul. Kazimierzowskiej 44, dostanie Pani druk do wypełnienie, Biuro zapyta osobę (jeżeli mieszka na terytorium RP) czy wyraża zgode na udostepnienie swoich danych adresowych i bedzie mozna nawiązac kontakt. Zyczę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yukon25 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 28.11.06, 07:57 mialem strone niestety zaginela mi wpisywales nazwisko.Pojawiwl sie wykaz ile ludzi o tym nazwisku i w jakim miescie.sory Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ona Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 28.11.06, 23:43 Wyszukiwarki. W Polsce najlepiej sprawdzają się google. Książka telefoniczna. Gdzieś nawet na tym forum widziałam do niej link. Serwisy "poszukiwawcze", fora takie jak to. Znajomi osoby poszukiwanej. Sięgnięcie do źródeł - czyli kontakt z miejscem, które w jakiś sposób łączyło Cię z tą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.U.Clei Szybko i latwo IP: *.VIC.netspace.net.au 29.11.06, 09:27 Na przyklad gen.genealogiapolska.pl/ albo www.pck.org.pl/poszukiwania/ albo ... albo wykaz troche inicjatywy i poszukaj sobie innych miejsc. Jest ich sporo, w tej chwili nie pamietam adresow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczyński Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: 91.239.205.* 04.10.13, 19:58 poszukuję przyrodniego rodzeństwa Piechota z Koszalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek szukam kuzyna IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.14, 08:04 Szukam kuzyna Aleksander Jużwik s.Edwarda ur.1927 roku zmarłego 23.01.2014 Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: szukam kuzyna 06.08.14, 23:00 Nie rozumiem, szukasz osoby nie żyjącej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blanka87 szuka zyjacej osoby ...prosze czytac dokladnie IP: *.w86-208.abo.wanadoo.fr 19.03.15, 00:27 szuka KUZYNA Aleksandra s. = syna zmarlego ...... w 2014r..... a ja poszukuje przodkow rodziny Raymonda Jareckiego pochodzacych z Zamoscia. Raymond przeywa od lat mlodzienczych we Francji w Reims.... szuka rodziny z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: szuka zyjacej osoby ...prosze czytac dokladni 19.03.15, 20:05 Jak znasz dokładne dane osobowe kuzyna Aleksandra to mozesz napisać do Centralnego Biura Adresowego w Warszawie może Ci pomogą. Natomiast w sprawie rodziny Raymunda Jareckiego prosze spróbować napisać na forum Zamość może ktos sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szele Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: *.hfc.comcastbusiness.net 29.05.15, 18:46 Szukam adresu w Polsce Danek (to chyba zdrobnienie od Daniel) Banasiak. Mial brata Slawka Banasiak Danek mieszkal w Warszawie na Zoliborz. Prosze goraco o pomoc jak go znalesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siergej Bialorus Szukam rodzine IP: 93.171.34.* 29.08.15, 13:25 Dzień dobry, szukam swoją rodzinę ! Znam, że oni żyli na ulicy, Batalionów Chłopskich 35/1 w Koszaline. Nazwisko ich było Sawiejlowicz. U mnie nawet jest ich numer telefonu, kilka razy dzwoniłem, lecz nikt nie odberal. +48943451897 Prosze, pomóżcie mi ich znaleźć , jeśli ich znajdziecie, powiedzcie, że ich szukają krewni z Biłorusi, miasto Grodno. Maryja Alferowa. Powiedzcie że w 90-х latach oni byli u nas w gościnie w Grodnie i kupowali wtedy kolorowy telewizor i byliśmy w Koszaline u ich w gościach. Mój numer telefonu +375333255767 Skype: Serge19801980 e-mail: A_sergey300@yahoo.com Bardzo dziękuję za pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka witam IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.12.15, 22:26 witam wszystkich ja poszukuje krewnych a mianowicie syna ( Heleny Samek ur w 1932 roku ) syna pierwszego urodziła w 1953r w Chocianowie a drugiego w 1951/52 r prawdopodobnie też w Chocianowie proszę zależy mi bardzo na tym by cos sie dowiedziec na temat brata taty i jego mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? IP: *.134.189.lan.ekonet.info 04.12.16, 21:52 witam poszukuje rodziny Kaweckich z Warszawy mój dziadek miał na imię Kazimierz Kawecki miał brata Aleksandra I siostre Marysię oraz bratab który zgioł w obozie w czasie wojny ,mój dziadek już niestety nie żyje ale ja chciałabym sie poprostu coś sie dowiedzieć o jego rodzinie posiadam także zdjęcia mojego pradziadka zdrobione w zakładzie fotograficznym na ul chłodnej 18 w warszawie moj meail zwalusiak25@gmail.com dziekuje jezeli ktos sie odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
grazynacz55 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 16.07.17, 14:11 Szukam pana ZdzisŁawa Pagacz ur.1930-1935 albo jego rodzine z wojewoctwa Wielun Odpowiedz Link Zgłoś
nogard-10 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 31.01.18, 12:49 Jak mozna pozyskac informacje o bylym mezu mojej siostry,zamieszkaly Wroclaw-Oporow,nazwisko Zgardowski,wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynacz55 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 01.02.18, 06:22 Szukam ojca.ZdzisŁaw Ostrowsky.W latach 1954-55 byŁ wojskowym. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 07.04.18, 21:32 Czy masz wiecej danych ojca np. jego date i miejsce urodzenia, gdzie kiedys mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
nogard-10 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 04.04.18, 11:09 Moja siostra po mezu Zgardowska zmarla.Cala sprawa jest w miescie Wroclaw,byly moz siostry mieszka Wroclaw-Oporow,lecz prawidlowego adresu nie znam,prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 07.04.18, 21:29 Napisz do Urzedu Miejskiego we Wrocławiu w jakim celu potrzebny jest adres i odpiszą co masz zrobic aby udostępnili Ci jego adres. Odpowiedz Link Zgłoś
hiekws Re: Jak znaleźć osobę w Polsce? 10.09.18, 23:08 Dodaj na zprzeszlosci.pl i udostepnij strone. Jest dość nowa ale ma dotrzeć do milionów Polaków i ma być takim dużym centrum odnajdywań Odpowiedz Link Zgłoś