Dodaj do ulubionych

www.klodzku.pl

09.08.02, 23:20
Zapraszam wszystkich milosnikow Klodzka na ta stronke;) Zachecam do
redagowania klodzkiego serwisu:) Milej wizyty:)
Obserwuj wątek
    • znuzony Re: www.klodzku.pl 12.08.02, 17:13
      A oto i przykład prowincjii.Na stronach poważnego portalu internetowego,ktoś
      nie płacąc za reklamę,reklamuje swoje stronki.Wstyd!A tak na poważnie.Miło
      jest,że powstaje coraz więcej stron o i z Kłodzka,i ,że monopolistyczny do
      niedawna netgate,ma konkurencję.Sprawi to z pewnością,że jakośc owych serwisów
      będzie wysoka.A co do www.klodzku.pl.Widziałem go już kilka miesięcy temu,potem
      zniknął a teraz jak widać znowu jest.I fajno.Mam nadzieję,że serwis ten będzie
      trzeźwym okiem patrzył na to co sie w mieście dzieje.Iż takie skanadale,jak
      wstrzymywanie sprzedaży supermarketu,przez garstkę awanturników,będzie
      krytycznie ocenione.Pozdrawiam i zyczę powodzenia.
      • yo_anna Re: www.klodzku.pl 12.08.02, 21:37
        Witaj Znuzony:) To nie jest zaden spam, czy cos czego powinnam sie wstydzic.
        Jestem rodowita klodczanka i ciesze sie, iz znalazlam ten serwis, bo moge sie
        nim pochwalic tutaj na tym waznym, z renoma forum, gdzie jak widzialam
        wczesniejsze posty - jest taka potrzeba. Ludzie szukaja informacji o miescie,
        wiec chcialam pomoc:) Przy okazji namawiam do redagowania tego portalu:) Mam
        nadzieje Znuzony, ze kiedys cos tam skrobniesz na klodzku.pl;) Pozdrawiam
        bardzo serdecznie:))))))))
        • znuzony Re:Bardzo miło. 14.08.02, 16:47
          Jestem zaskoczony,myślałem,że napiszesz coś innego np.jak Ci się nie podoba to
          spadówa.Widać nie wszyscy są tacy.
          • yo_anna Re:Bardzo miło. 14.08.02, 22:46
            :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka