Gość: a IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.08.02, 01:16 Czy ktos pracowal w nocy (noc w noc)czy da sie wytrzymac i jak reagowal na to wasz organizm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: praca w nocy 10.08.02, 01:43 Praca w nocy, to jest to ! Uwielbiam pracować w nocy. W nocy dzieją się takie rzeczy, o których ludziom nawet się nie śni.:) Pracuję już jedenaście lat i lwia część tego okresu przypaa na pracę w nocy.Teraz też pracuję na nocki. W nocy jest cicho, spokojnie (choć nie zawsze, ale i to lubię).Pracuję w handlu i cały czas mam kontakt z ludzmi. W nocy po Wrocku kręci się wiele interesujących ludzi:czubki, dziwaki, nocne Marki, normalni ludzie też ( np.pani która jeździ od dwóch godzin taxi w poszukiwaniu gumy Donald, bo jej dziecko chce ( O TRZECIEJ W NOCY ! :) ),zbieracze puszek, makulatury, wczorajszego dnia; policjanci, ochroniarze, imprezowicze. FAJNIE JEST ! A organizm ? No cóż, MUSI się przestawić, w nocy pracuje to w dzień odpoczywa. Na początku, jak usłyszałem , że mam pracować W NOCY to pomyślałem, że moja szefowa ma zrytą czapkę. Spok po miesiącu przywykłem. Życzę spokojnych i ciekawych nocek. Odpowiedz Link Zgłoś