Gość: kombos IP: *.format-c.one.pl 15.08.02, 12:29 najpierw włącz głośniki... włączyłeś? teraz kliknij na ten link: www.jt.kielce.opoka.org.pl/odstresuj_sie.html pozdr. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfer Re: Na dobry dzień... IP: *.devtest.net / 212.80.166.* 15.08.02, 13:04 ale to nie sa nutrie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Na dobry dzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.08.02, 15:55 rewelacja:)))))))))))))))))))0 super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Na dobry dzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.02, 14:42 hmmmm... free.of.pl/b/blasterpowah/hamster/hamster/ znalazłam to przez przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaccek Re: Na dobry dzień... IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 17.08.02, 15:28 Gość portalu: magician napisał(a): > > hmmmm... > > > <a href="http://free.of.pl/b/blasterpowah/hamster/hamster/"target="_blank">fr > ee.of.pl/b/blasterpowah/hamster/hamster/</a> > > > znalazłam to przez przypadek... Te jeszcze nie rozmnozone.Ale u chomikow to szybko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Na dobry dzień... 18.08.02, 18:28 litości.... ze śmiechu nie mogę pisać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Predo Re: Na dobry dzień... IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.08.02, 22:31 no przyznam ze zajefajne ale ja to dostalem mailem hoho grubo ponad pol roku temu. Niezmienia to faktu ze ta muzyczka mnie po prostu rozwala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Na dobry dzień... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.08.02, 22:33 > Niezmienia to faktu ze ta muzyczka mnie po prostu rozwala :))) muzyczka jak muzyczka ale ten smiech na koncu :DDDDD marta Odpowiedz Link Zgłoś