Gość: kiwi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 19:49 Czyli nic nie dał koncert wielkich gwiazd Life Aid? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
on23wroc Re: AMERYKA, PROMY I GŁÓD W AFRYCE 28.07.05, 19:57 Ameryka - U.S.A - to największa melina na Świecie jaką widziałem. Ci ludzie nie mają za grosz kultury, szacunku nawet do siebie. Wpierdzielają HOTDogi - śmierdzące, kurczaki po 10 razy myte i wieprzowinkę chodowaną na sterydach. Pozatym śmiecą, piją, ćpają, jest bardzo dużo bezdomnych - to co pokazują w telewizji to całkowicie inny świat. To ludzie puści. - Jestem dumny z tego, że urodziłem sie w POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Lose Ameryka jest ok. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 20:04 Tam są ludzie pobożni nie smierdzący jak u nas polaczki w tramwajach. Tam jest kultura picia piwa i na zewnątrz pije się symbolicznie a w domu zalewa się pałe na śmierć - ale oni maja do tego prawo, bo to przecież pobożny naród. My poznaliśmy Jimma (kolegę z naszego zboru) on jest święty jak papież. Pali papierosy tylko na balkonie a wódkę obciąga w ubikacji żeby nikt nie widział, ale jest chory na chorobę alkoholową więc można to wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś