Dodaj do ulubionych

wroclaw po...

08.08.05, 22:25
po kilku dniach nieobecnosci we wroclawiu spowodowanej wyjazdem na Zlot
Trabantow do Poznania jestem po prostu zrozpaczony. W sumie jezdze duzo, ale
tam w poznaniu i okolicach mialem po prostu okazje pojezdzic na spokojnie bez
stresu, ze cos musze zalatwic itp, itd. Skoro czasu bylo wiecej przygladnalem
sie oznaczeniom drog i ich stanem. Oznaczenie w drodze do Sremu beznadziejne,
ale za to drogi przy naszych wroclawkich sa idealne po prostu. Wroclaw ma
chyba najbardziej rozwalone drogi w PL. W sumie w Katowicach bylem 2 tyg temu
i tam tez nic z tych spraw jak u nas tutaj. Krakow tez drogi niezle no i
obwodnica idealnie odciaza ruch w miescie a u nas? Ani obwodnicy, ani drog po
ktorych spokojnie da sie jezdzic. Kazdy wyjazd na droge powoduje stres ze sie
zawieszenie urwie!! Czy jest szansa zeby wroclaw mial normalne dobre drogi?
Przeciez to naprawde zle swiadczy o naszym miejscie! Obwodnica tez jest
koniecznoscia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: breslauer Re: wroclaw po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:42
      Popytaj starszych, rzuć okiem na historię, posłuchaj murów na warszawskiej
      starówce, wstąp do warszawskich muzeów...
      Przez kilkanascie lat po wojnie to miasto było zapomniane i rozkradane. Gierek
      budował "gierkówkę" a tutaj łatano (nieudolnie) poniemieckie bruki.
      • robak_wroc Re: wroclaw po... 08.08.05, 22:57
        nie interesuje mnie historia/przeszlosc. mnie interesuje przyszlosc. jesli to ma
        byc w takim stanie nadal i srodki finansowe maja byc przeznaczone na jakies
        cholerne fontanny i inne bzdety, to ja dziekuje i wyprowadzam sie z tego miasta!
        tak! w gory w cholere gdzies, albo do sremu bo calkiem ladnie tam jest!
        • Gość: breslauer Re: wroclaw po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:00
          Zamiat szlajac się po krainie podziemnej pomarańczy - trza było el presidente
          słuchać. Do końca 2008 ma być inaczej - obwodnice, ulice, bez wodotrysków.
          • robak_wroc Re: wroclaw po... 08.08.05, 23:08
            jesli nadal bedzie to ziajka robil to bedzie to do 2018 conajmniej.

ps. zna ktos adres strony www ziajki?
        • Gość: Neo[EZN] Re: wroclaw po... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.08.05, 23:11
          Nie ma co marudzić, zobacz ile się dzieje teraz w tym mieście. Widać że Wrocław
          odżywa po latach letargu. Jedni marudzą że drogi dziurawe, drudzy że je łatają -
          trzeba poczekać, w rok nie naprawią tego co sp..lili przez 50 lat komuny.
          • robak_wroc Re: wroclaw po... 08.08.05, 23:16
            no tak, ale doczepie sie nadal do wykonawcy. jedyne prace ktore widac ze sie
            posowaja to most grunwaldzki. sienkiewicza dalej jest piaskownica i nie widac
            zeby cokolwiek sie tu dzialo. no... po poltora miesiaca troche piasku zniknelo w
            ciagu kilku dni, ale dalej nic. robotnikow jak nie bylo tak nie ma. gdyby bylo
            inaczej nie doszloby do sytuacji ze ludzie staewiaja na "placu budowy" samochody
            tak jakby to bylo przed remontem. nikt by sie nie czepial gdyby cos sie dzialo.
          • Gość: breslauer Re: wroclaw po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:17
            Neo(EZN) - szacunek wielki za stronę. Super robota! Pozdrawiam razem z moją
            rodzinką.
            • Gość: Wujek Dobra Rada Re: wroclaw po... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 00:01
              robak skoro jeżdzisz trabantem, to nigdy nie przestaniesz narzekać na jakość
              dróg w Polsce. Zamiast narzekać na drogi, zmień trabanta na prawdziwe AUTO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka