Dodaj do ulubionych

Szalone Nożyczki

10.08.05, 21:48
Czy któraś z was może mi powiedzieć coś na temat tego salonu? Mieści się na
pl.Piłsudskiego 11. Koleżanka mi go poleciła,ale wolę zasiegnąc opini
wiekszego grona...
Obserwuj wątek
    • Gość: margerytka Re: Szalone Nożyczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 08:31
      Byl kiedys na tym forum temat o salonach fryzjerskich i ta droga ja trafilam do
      Szalonych Nozyczek. Bardzo cieply i sympatyczny klimat, mila obsluga - mi sie
      udalo trafic zupelnie przez przypadek w rece szefowej, do ktorej normalnie
      zapisuje sie miesiac wczesniej:) Jezeli ktos liczy na bardzo ekstrawagancka
      fryzure, na ktora pomysl podda fryzjerka, to moze sie nie doczekac, ale ja
      wyszlam bardzo zadowolona, bo mniej wiecej wiedzialam czego oczekuje na glowie.
      Ponoc furore robia tam pasemka za 50 zl ale nie wiem czy to aktualna cena:)
      • Gość: Becia Re: Szalone Nożyczki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.08.05, 01:01
        Polecam. baleyage w cenie około 60 zł, dwa kolorki na włosy za ramiona. Miła
        obsługa, szybko i profesjonalnie. Trzeba sie umawiac...
    • Gość: rainy.streets Re: Szalone Nożyczki IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.08.05, 09:29
      Też polecam (choć może nie powinnam, bo większe kolejki na zapisy będą ;))
      Bardzo symnpatyczna atmosfera, rzeczywiście najepsza jest Regina - szefowa, i
      rzeczywiście trzeba się do niej zapisywać z ponad miesięcznym wyprzedzeniem, ale
      większość dziewczyn wie co robi (nie u wszytkich byłam, więc piszę "większość")
      więc nie ma strachu. I bardzo korzystne ceny. Ja na razie nie zmieniam fryzjera :)
      • Gość: Tyczka Re: Szalone Nożyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:13
        Czy któs zna moze aktualny cennik w ty salonie. Chodzi mi głównie o balejaż
        jednokolorowy. macie może numer tel do tego salonu?
        • tatanka-2002 Re: Szalone Nożyczki 01.09.05, 13:23
          Witam!!!
          Z czystym sumieniem polecam ten salon kazdej kobitce, ktora ma ochote na zmiane image. Cennik nie zmienil sie i za pasemka biora tam 50 złotych,a za balejaż 60. Poza tym obsługa jest rewelacyjna. Ja byłam tam czesana do slubu i wczesniej przeszłam w fachowych rekach szereg przygotowan, a za wszystko dałam 100zl. Telefon do nich to: 3261499 Polecam Agnieszke, która ma co prawda 2 tygodniowe terminy, ale jest ekspertem w tym co robi. Pozdrawiam
          • Gość: Kinga Re: Szalone Nożyczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 11:48
            Czy ktoś jeszcze był w tym salonie i moze go polecić? W jakim miejscu on jest
            dokładnie??
    • Gość: jesiotr Re: Szalone Nożyczki IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.09.05, 11:51
      Wnioskując z nazwy tego salonu, to dość łatwo stracić tam np. ucho w trakcie
      wykonywania usługi.
    • Gość: a Re: Szalone Nożyczki IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.09.05, 12:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=23495965&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka