Gość: ee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:29 jkaie chca dostawac prezenty i jakie sie daje teraz na ślub? dylemat mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: co teraz dajecie na ślub młodym małżonkom Hel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 10:50 hmmm faktycznie kosmos z tymi prezentami.Moze najlepiej kase dac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody pan Re: co teraz dajecie na ślub młodym małżonkom Hel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:05 elektryczny czajnik oraz ekspres do kawy Odpowiedz Link Zgłoś
mirai Prezenty 17.08.05, 11:40 A co zrobisz z dziesięcioma czajnikami, expresami, żelazkami i kompletami sztućców i pościeli? Dlatego jestem zwolenniczką przygotowywania przez młodych listy prezentów,w trzech kategoriach cenowych. I świadek, czy mistrz ceremonii piluje, żeby się prezenty nie powtarzały. -- Mirai, pierwsza, jedyna, niepowtarzalna 12 latka no 1. on p.r.a Proud Member of S.W.A.T. & Woosh Club Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANO A ILE KASY? IP: *.dhl.com / 165.72.200.* 17.08.05, 11:07 No własnie - ile kasy wypada dac na slubie dzieci brata ciotecznego ? Nie chcę przegiąc pały w żadną ze stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A ILE KASY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:13 ciezka sprawa,ale ilosc chyba zalezy od mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: A ILE KASY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 11:14 a co dawac przyjaciela maja? kase nie przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: A ILE KASY? IP: *.e-wroc.com 17.08.05, 11:14 przynajmniej 300 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: placek masz kasę- daj kasę, masz jej mało- kup prezent IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.08.05, 12:01 300zł to rzeczywiście minimum, jednak bliżsi (chrzestni) dadzą pewnie 1000, przy którym 300 wypada blado :| Dlatego czasem lepiej kupić prezent - dobre żelazko to wydatek rzędu 250zł, podobnie czajnik elektryczny, sztućce (komplet na 6 osób), ale to lepiej z listy, żeby nie dublować; jednak kompletów pościeli (z satyny bawełnianej, ok. 100zł), wysokiej klasy ręczników kąpielowych (70zł/szt.)- tego nigdy młodym nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś